HotelsCombined

Stir-fry Flavours

"Stir-fry Flavours

The basic seasonings for a simple stir-fry are salt and sugar, but small amounts of other

ingredients make tasty additions.

Soy sauce is the most commonly used. Oyster sauce is another.

Thinly sliced garlic and shredded chillies can also be added, though they are the exception rather

than the rule.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Flavours ħawwad-fry

-Ħwawar bażiċi għal sempliċi ħawwad-fry huma melħ u zokkor, iżda ammonti żgħar ta 'oħrajn

ingredjenti jagħmlu żidiet fit-togħma.

soy sauce huwa l-aktar komunement użati. Zalza gajdra huwa ieħor.

Imqatta 'rqiq tewm u ċili mqatta jistgħu wkoll jiġu miżjuda, għalkemm huma l-eċċezzjoni aktar

milli r-regola.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Rühren braten Flavors

Die grundlegenden Zutaten für ein einfaches Rühren braten sind Salz und Zucker, aber geringe Mengen anderer

Zutaten schmackhafte Ergänzungen.

Sojasauce ist die am häufigsten verwendet. Austernsauce ist eine andere.

Thinly Knoblauch in Scheiben geschnitten und zerkleinerten Chilis auch hinzugefügt werden können, wenn sie die Ausnahme sind eher

als die Regel.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"煸炒口味

对于一个简单的炒菜最基本的调味料是盐和糖,但少量的其它

食材做出美味的补充。

酱油是最常用的。蚝油是另一回事。

切成薄片的大蒜和碎辣椒也可以加入,但他们是例外,而

不是规则。

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Sabores sofritos

Los condimentos básicos para un simple sofrito son la sal y el azúcar, pero pequeñas cantidades de otros

ingredientes hacen sabrosas adiciones.

La salsa de soja es el más comúnmente utilizado. salsa de ostras es otra.

En rodajas finas ajo y chiles triturados también se pueden añadir, a pesar de que son más bien la excepción

que la regla.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"हलचल-तलना जायके

एक सरल हलचल-तलना के लिए बुनियादी मसाले नमक और चीनी, लेकिन अन्य की थोड़ी मात्रा हैं

सामग्री स्वादिष्ट जुड़ाव करने की।

सोया सॉस सबसे अधिक इस्तेमाल किया है। सीप सॉस एक और है।

बारीकी लहसुन कटा हुआ है और कटा मिर्च भी जोड़ा जा सकता है, हालांकि वे अपवाद नहीं बल्कि कर रहे हैं

शासन की तुलना में।

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"النكهات المقلي

التوابل الأساسية لبسيطة المقلي والملح والسكر، ولكن كميات صغيرة من الآخر

المكونات تجعل الإضافات اللذيذة.

صلصة الصويا هي الأكثر شيوعا. صلصة المحار شيء آخر.

مقطعة إلى شرائح رقيقة الثوم ويمكن أيضا أن يضاف الفلفل تمزيقه، على الرغم من أنها هي الاستثناء ول

من القاعدة.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Sabores salteados

Os temperos básicos para uma simples salteados são sal e açúcar, mas pequenas quantidades de outros

ingredientes fazer adições saborosos.

Molho de soja é o mais comumente usado. molho de ostras é outra.

Em fatias finas de alho e pimentões picados também podem ser adicionados, embora eles são a excepção e

não a regra.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"আলোড়ন-ভাজা স্বাদ

একটি সহজ আলোড়ন-ভাজা জন্য মৌলিক seasonings লবণ ও চিনি, কিন্তু অন্যান্য কম পরিমাণে হয়

উপাদানগুলো সুস্বাদু সংযোজন করা।

সয়া সস সস সবচেয়ে বেশি ব্যবহৃত হয়। ওয়েস্টার সস অন্য।

পাতলা করে রসুন টুকরা করা এবং ছিন্নভিন্ন লঙ্কা এছাড়াও যোগ করা যেতে পারে, যদিও তারা ব্যতিক্রম বরং হয়

নিয়ম করে।

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Жаркое движения Ароматизаторы

Основные приправы для простого жаркого движения являются соль и сахар, но небольшие количества других

ингредиенты делают вкусные дополнения.

Соевый соус является наиболее часто используемым. Oyster соус другой.

Тонко нарезанный чеснок и измельченный перец также может быть добавлен, хотя они являются скорее исключением,

чем правило.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"炒め物の味

シンプルな炒め物のための基本的な調味料は塩と砂糖が、他の少量です

成分は、おいしい追加を行います。

醤油は、最も一般的に使用されています。オイスターソースは別です。

彼らはむしろ例外であるけれども薄切りニンニクと唐辛子千切りも、追加することができます

ルールより。

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"ਹਲਚਲ-ਫਰਾਈ ਰੂਪ

ਇੱਕ ਸਧਾਰਨ ਹਿਲਾਉਣਾ-ਫਰਾਈ ਲਈ ਬੁਨਿਆਦੀ seasonings ਲੂਣ ਅਤੇ ਖੰਡ, ਪਰ ਹੋਰ ਦੀ ਥੋੜ੍ਹੀ ਮਾਤਰਾ ਹਨ

ਸਮੱਗਰੀ ਸਵਾਦ ਹੋਰ ਬਣਾ.

ਸੋਇਆ ਸਾਸ ਆਮ ਵਰਤਿਆ ਹੈ. Oyster ਸਾਸ ਇਕ ਹੋਰ ਹੈ.

ਘੱਟ ਮਨਜੂਰ ਲਸਣ ਕੱਟੇ ਅਤੇ ਐ chillies ਨੂੰ ਵੀ, ਸ਼ਾਮਿਲ ਕੀਤਾ ਜਾ ਸਕਦਾ ਹੈ, ਪਰ ਉਹ ਅਪਵਾਦ ਦੀ ਬਜਾਏ ਹਨ

ਨਿਯਮ ਦੇ ਵੱਧ.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Saveurs sautés

Les assaisonnements de base pour un simple sautés sont le sel et le sucre, mais de petites quantités d'autres

ingrédients font ép.

La sauce de soja est le plus couramment utilisé. sauce Oyster est une autre.

l'ail en fines tranches et les piments déchiquetés peuvent également être ajoutés, mais ils sont l'exception plutôt

que la règle.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Rasa tumis

Bumbu dasar untuk tumis sederhana garam dan gula, tetapi sejumlah kecil lainnya

bahan membuat penambahan lezat.

kecap adalah yang paling umum digunakan. saus tiram adalah hal lain.

Iris tipis bawang putih dan cabe iris juga dapat ditambahkan, meskipun mereka adalah pengecualian dan bukan

dari aturan tersebut.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"煸炒口味

對於一個簡單的炒菜最基本的調味料是鹽和糖,但少量的其它

食材做出美味的補充。

醬油是最常用的。蠔油是另一回事。

切成薄片的大蒜和碎辣椒也可以加入,但他們是例外,而

不是規則。

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Sapori stir-fry

I condimenti di base per un semplice stir-fry sono il sale e lo zucchero, ma piccole quantità di altri

ingredienti fanno aggiunte gustosi.

La salsa di soia è il più comunemente usato. salsa di ostriche è un altro.

Carpaccio di aglio e peperoncino tagliuzzato possono anche essere aggiunti, anche se sono l'eccezione piuttosto

che la regola.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Roerbraai Flavors

Die basiese geurmiddels vir 'n eenvoudige roerbraai is sout en suiker, maar klein hoeveelhede van ander

bestanddele maak lekker toevoegings.

Sojasous is die mees algemeen gebruik word. Oyster sous is 'n ander.

Dun gesny knoffel en gekerfde rissies kan ook bygevoeg word, want hulle is die uitsondering eerder

as die reël.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"볶음의 맛

간단한 볶음의 기본 조미료는 소금과 설탕,하지만 다른 작은 금액입니다

성분은 맛있는 추가합니다.

간장은 가장 일반적으로 사용되는입니다. 굴 소스는 다른 것입니다.

얇게 마늘을 썰어 그들은 오히려 예외이지만났습니다 고추도 추가 할 수 있습니다

규칙보다.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Kizartma Lezzetleri

Basit Tavada temel çeşniler, tuz ve şeker, ancak diğer küçük miktarlar

maddeleri lezzetli eklemeler yapmak.

Soya sosu en yaygın olarak kullanılan olduğunu. İstiridye sosu başka bir şeydir.

İnce sarımsak dilimlenmiş ve oldukça istisna olmasına rağmen parçalanmış biberler de eklenebilir

Kural daha.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"

Comments

Random Posts

All-Time Popular Posts

Europass

Restaurant Georges - March, UK

Circo Martin - Malta

A pen

Test

Russott Hotel - Mestre, Italy

Circo Acquatico - Marsa, Malta

Cu-Club Bern - Switzerland

Archive

Show more