HotelsCombined

Salmon fish cakes

"Salmon fish cakes

1x100g / 4 oz pink salmon

100g/4 oz mashed potato

1 tsp butter

1 tsp lemon juice

1 tsp chopped parsley

1 small egg

4-5 tbsp golden breadcrumbs

3 tbsp vegetable oil

Drain and flake the salmon. Mix thoroughly with potato, butter, lemon juice and parsley

Season with salt and pepper and bind mixture with beaten egg.

Divide mixture into four equal portions and shape each one into a round cake.

Fry in oil.

Can be served warm or cold with a mixed salad.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"kejkijiet ħut Salamun

1x100g / 4 oz salamun roża

100g / 4 oz patata maxx

butir 1 Tsp

meraq tal-lumi 1 Tsp

1 tursin Tsp mqatta

1 tal-bajd żgħar

4-5 frak tal-ħobż dehbi tbsp

żejt veġetali 3 tbsp

Ixxotta u saffi saffi l-salamun. Ħallat sewwa bl-patata, butir, meraq tal-lumi u tursin

Staġun bil-melħ u bżar u taħlita jorbot bil-bajd imsawta.

Aqsam taħlita f'erba 'porzjonijiet indaqs u forma kull wieħed ġo kejk tond.

Fry fil-żejt.

Jistgħu jiġu notifikati sħun jew kiesaħ bl-insalata mħallta.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Lachskuchen

1x100g / 4 Unzen rosa Lachs

100g / 4 Unzen Kartoffelbrei

1 TL Butter

1 TL Zitronensaft

1 TL Petersilie

1 kleines Ei

4-5 EL Paniermehl golden

3 EL Pflanzenöl

Abtropfen lassen und den Lachs abzublättern. Gründlich mischen mit Kartoffeln, Butter, Zitronensaft und Petersilie

Mit Salz und Pfeffer würzen und binden Mischung mit geschlagenem Ei.

Dividieren Mischung in vier gleiche Teile und Form jedes in einen runden Kuchen.

Fry in Öl.

Kann man mit einem gemischten Salat serviert warm oder kalt.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"鲑鱼饼

1x100g /4盎司粉红鲑鱼

100克/4盎司马铃薯泥

1茶匙黄油

1茶匙柠檬汁

1茶匙切碎的香菜

1个小蛋

4-5汤匙的黄金面包屑

3汤匙植物油

排水和片状的鲑鱼。土豆,黄油,柠檬汁和欧芹调匀

用盐和胡椒和蛋液混合结合。

划分成混合物四个等份和形状各一成圆饼。

弗莱在油中。

可以送达温暖或寒冷,混合沙拉。

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Croquetas de salmón

1x100g / 4 oz salmón rosado

100g / 4 oz puré de patatas

de mantequilla 1 cucharadita

jugo de limón 1 cucharadita

1 perejil picado cucharadita

1 huevo pequeño

4-5 cucharadas de pan rallado de oro

aceite vegetal 3 cucharadas

Escurrir y desmenuzar el salmón. Mezclar bien con la patata, la mantequilla, el jugo de limón y el perejil

Se sazona con sal y pimienta y mezcla se unen con el huevo batido.

Divida la mezcla en cuatro porciones iguales y dar forma a cada uno en una torta redonda.

Freír en aceite.

Se puede servir caliente o frío con una ensalada mixta.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"सामन Fishcakes

1x100g / 4 औंस गुलाबी सामन

100g / 4 औंस मैश्ड आलू

1 चम्मच मक्खन

1 चम्मच नींबू का रस

1 चम्मच कटा हुआ अजमोद

1 छोटा अंडा

4-5 चम्मच सुनहरा ब्रेडक्रंब

3 चम्मच वनस्पति तेल

नाली और सामन परत। आलू, मक्खन, नींबू का रस और अजमोद के साथ अच्छी तरह से मिक्स

नमक और काली मिर्च और पीटा अंडे के साथ बाँध मिश्रण के साथ सीजन।

चार बराबर भागों में मिश्रण विभाजित करते और एक गोल केक में से हर एक को आकार।

तेल में भूनें।

एक मिश्रित सलाद के साथ गर्म या ठंडे परोसा जा सकता है।

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"كعكات السمك السلمون

1x100g / 4 أوقية سمك السلمون الوردي

100G / 4 أوقية البطاطا المهروسة

زبدة 1 ملعقة شاي

1 ملعقة صغيرة من عصير الليمون

1 ملعقة صغيرة من البقدونس المفروم

1 بيضة صغيرة

4-5 فتات الخبز ذهبية ملعقة كبيرة

الزيت النباتي 3 ملاعق كبيرة

استنزاف وتقشر السلمون. تخلط جيدا مع البطاطا والزبدة وعصير الليمون والبقدونس

يتبل بالملح والفلفل وخليط ربط مع البيض للضرب.

تقسيم الخليط إلى أربعة أجزاء متساوية وشكل كل واحد في كعكة مستديرة.

يقلى في الزيت.

يمكن أن تقدم دافئة أو باردة مع سلطة مختلطة.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Bolinhos de salmão

1x100g / 4 oz rosa salmão

100g / 4 oz de batata amassada

1 colher de chá de manteiga

suco de limão 1 colher de chá

Uma colher de chá de salsa picada

Uma pequena ovo

4-5 colheres de sopa dourada pão ralado

óleo vegetal 3 colheres de sopa

Drenar e descamar o salmão. Misture bem com batata, manteiga, suco de limão e salsa

Temperar com sal e pimenta e mistura de ligação com ovo batido.

Dividir a mistura em quatro porções iguais e cada uma forma em um bolo redondo.

Frite em óleo.

Pode ser servido quente ou frio com uma salada mista.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"স্যামন মাছের কেক

1x100g / 4 রহমান গোলাপী স্যামন

100 গ্রাম / 4 রহমান আলু ভর্তা

1 চা চামচ মাখন

1 চা চামচ লেবুর রস

1 চা চামচ কাটা পার্সলে

1 ছোট ডিম

4-5 টেবিল চামচ সুবর্ণ পাউরুটির গুড়োয়

3 টেবিল চামচ উদ্ভিজ্জ তেল

ড্রেন এবং স্যামন স্তরে বিভক্ত হত্তয়া। আলু, মাখন, লেবুর রস এবং পার্সলে সঙ্গে পুঙ্খানুপুঙ্খভাবে মিশ্রিত

লবণ এবং মরিচ এবং প্রহৃত ডিমের সঙ্গে বেঁধে মিশ্রণ সঙ্গে সিজন।

চার সমান অংশ মধ্যে মিশ্রণ বিভক্ত করা এবং একটি বৃত্তাকার পিষ্টক মধ্যে প্রতিটি এক আকৃতি।

তেল ভেজে।

একটি মিশ্র সালাদ সঙ্গে উষ্ণ বা ঠান্ডা পরিবেশিত করা যাবে না।

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Лосось рыбные котлеты

1x100g / 4 унции горбуши

100г / 4 унции пюре из картофеля

1 чайная ложка сливочного масла

1 чайная ложка лимонного сока

1 чайной ложки нарезанной петрушки

1 маленькое яйцо

4-5 столовых ложки панировочных сухарей золотых

3 столовые ложки растительного масла

Слить воду и расслаиваться лосося. Тщательно перемешать с картофелем, маслом, лимонным соком и петрушкой

Приправить солью и перцем и связывают смеси с взбитым яйцом.

Разделить смесь на четыре равные части, и каждый из них формируют в лепешка.

Обжарить в масле.

Можно подавать теплым или холодным со смешанным салатом.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"サーモンフィッシュケーキ

1x100g / 4オンスピンクサーモン

100グラム/ 4オンスマッシュポテト

小さじ1バター

小さじ1レモン汁

小さじ1パセリのみじん切り

1個の小さな卵

4-5大さじ黄金のパン粉

大さじ3植物油

ドレインと鮭フレーク。ポテト、バター、レモン汁とパセリでよく混ぜます

溶き卵と塩とコショウとバインドの混合物で味付け。

4つの等しい部分に混合物を分割し、丸いケーキにそれぞれを形作ります。

油で炒め。

ミックスサラダと温かいまたは冷たい提供することができます。

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"ਸਲਮੋਨ ਮੱਛੀ ਕੇਕ

1x100g / 4 oz ਗੁਲਾਬੀ ਸਾਮਨ

100g / 4 oz ਖਾਣੇਨੂੰ ਆਲੂ

1 ਵ਼ੱਡਾ ਮੱਖਣ

1 ਵ਼ੱਡਾ ਨਿੰਬੂ ਦਾ ਰਸ

1 ਵ਼ੱਡਾ ਕੱਟਿਆ parsley

1 ਛੋਟਾ ਅੰਡੇ

4-5 tbsp ਸੋਨੇ ਦੇ ਨੇਵੀਗੇਟ

3 tbsp ਸਬਜ਼ੀ ਦਾ ਤੇਲ

ਕੱਢ ਅਤੇ ਸਲਮੋਨ ਟੋਟੇ. ਆਲੂ, ਮੱਖਣ, ਨਿੰਬੂ ਦਾ ਰਸ ਅਤੇ parsley ਨਾਲ ਚੰਗੀ ਨੂੰ ਰਲਾਓ

ਲੂਣ ਅਤੇ ਮਿਰਚ ਅਤੇ ਕੁੱਟਿਆ ਅੰਡੇ ਦੇ ਨਾਲ BIND ਮਿਸ਼ਰਣ ਨਾਲ ਸੀਜ਼ਨ.

ਚਾਰ ਬਰਾਬਰ ਹਿੱਸੇ ਵਿੱਚ ਮਿਸ਼ਰਣ ਵੰਡ ਅਤੇ ਇੱਕ ਦੌਰ ਕੇਕ ਵਿੱਚ ਹਰ ਇੱਕ ਨੂੰ ਸ਼ਕਲ.

ਤੇਲ ਵਿੱਚ ਫਰਾਈ.

ਇੱਕ ਮਿਕਸ ਸਲਾਦ ਦੇ ਨਾਲ ਨਿੱਘਾ ਜ ਠੰਡੇ ਦੀ ਸੇਵਾ ਕੀਤੀ ਜਾ ਸਕਦੀ ਹੈ.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Gâteau au saumon

1x100g / 4 oz saumon rose

100g / 4 oz de pommes de terre en purée

1 cuillère à café de beurre

1 cuillère à café de jus de citron

1 cuillère à café de persil haché

1 petit œuf

4-5 cuillères à soupe panure

3 cuillères à soupe d'huile végétale

Égoutter et écailler le saumon. Bien mélanger à la pomme de terre, le beurre, le jus de citron et le persil

Assaisonner avec le sel et le poivre et le mélange se lier avec l'œuf battu.

Diviser le mélange en quatre portions égales et façonner chacun en un gâteau ronde.

Faire frire dans l'huile.

Peut être servi chaud ou froid avec une salade mélangée.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"kue salmon ikan

1x100g / 4 oz merah muda salmon

100g / 4 oz kentang tumbuk

1 sdt mentega

jus lemon 1 sdt

1 peterseli cincang sdt

1 telur kecil

4-5 remah roti emas sdm

minyak sayur 3 sdm

Tiriskan dan serpihan salmon. Aduk rata dengan kentang, mentega, jus lemon dan peterseli

Bumbui dengan garam dan merica dan campuran mengikat dengan telur kocok.

Membagi campuran menjadi empat bagian yang sama dan bentuk masing-masing menjadi kue bulat.

Goreng dalam minyak.

Dapat disajikan hangat atau dingin dengan campuran salad.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"鮭魚餅

1x100g /4盎司粉紅鮭魚

100克/4盎司馬鈴薯泥

1茶匙黃油

1茶匙檸檬汁

1茶匙切碎的香菜

1小蛋

4-5湯匙的黃金麵包屑

3湯匙植物油

排水和片狀的鮭魚。土豆,黃油,檸檬汁和歐芹調勻

用鹽和胡椒和蛋液混合結合。

劃分成混合物四等份和形狀各一成圓餅。

弗萊在油中。

可以送達溫暖或寒冷,混合沙拉。

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"torte di salmone di pesce

1x100g / 4 oz rosa salmone

100g / 4 oz purè

burro 1 cucchiaino

1 cucchiaino di succo di limone

1 cucchiaino di prezzemolo tritato

1 piccolo uovo

4-5 cucchiai di pane grattugiato d'oro

olio vegetale 3 cucchiai

Scolare e sfaldarsi il salmone. Mescolare accuratamente con patate, burro, succo di limone e prezzemolo

Condire con sale e pepe e la miscela si legano con l'uovo sbattuto.

Dividere composto in quattro parti uguali e formare ciascuno in una torta rotonda.

Friggere in olio.

Può essere servito caldo o freddo con un'insalata mista.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Salmon viskoekies

1x100g / 4 oz pienk salm

100g / 4 oz kapokaartappels

1 teelepel botter

1 teelepel suurlemoensap

1 teelepel gekapte pietersielie

1 klein eier

4-5 eetlepels goue broodkrummels

3 eetlepels groente-olie

Dreineer en vlok die salm. Meng deeglik met aartappel, botter, suurlemoensap en pietersielie

Geur met sout en peper en bind mengsel met geklitste eier.

Verdeel mengsel in vier gelyke dele en vorm elkeen in 'n ronde koek.

Braai in olie.

Kan warm of koud bedien word met 'n mengelslaai.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"연어 생선 케이크

1x100g / 4온스 핑크 연어

100g / 4온스 으깬 감자

1 작은 술 버터

1 작은 술, 레몬 주스

1 개 TSP 다진 파슬리

1 작은 달걀

4 ~ 5 큰술 황금 빵 부스러기

3 큰술 식물유

드레인과 연어 플레이크. 감자, 버터, 레몬 주스, 파 슬 리와 잘 혼합

소금과 후추와 구타 계란 바인드 혼합물 시즌.

네 동일한 부분으로 나누고, 혼합물을 케이크로 둥근 각을 형성.

기름에 튀김.

혼합 샐러드와 따뜻한 또는 차가운 제공 할 수 있습니다.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Somon balığı

1x100g / 4 oz pembe somon

100 g / 4 oz patates püresi

1 çorba kaşığı tereyağ

1 tatlı kaşığı limon suyu

1 çay kaşığı doğranmış maydanoz

1 küçük yumurta

4-5 çorba kaşığı altın kırıntıları

3 yk bitkisel yağ

Tahliye ve somon pul. patates, tereyağı, limon suyu ve maydanoz ile iyice karıştırın

tuz ve karabiber ve çırpılmış yumurta bağlama karışımı ile sezon.

dört eşit kısma karışımı Böl ve yuvarlak bir kek içine her biri şekil.

yağda kızartın.

karışık salata ile sıcak veya soğuk servis edilebilir.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"

Comments

Random Posts

All-Time Popular Posts

Europass

Restaurant Georges - March, UK

Circo Martin - Malta

A pen

Test

Russott Hotel - Mestre, Italy

Circo Acquatico - Marsa, Malta

Cu-Club Bern - Switzerland

Archive

Show more