Ruby Pears - Dessert
"Ruby Pears - Dessert
159 g sugar
150 ml water
4 ripe dessert pears, peeled but stalks left on
grated rind and juice of 1 lemon
4 cloves
red food colouring
Place sugar and water in a pot. Cook, stirring twice.
Add the pears, lemon rind, lemon juice and cloves.
Using a slotted spoon, carefully remove the pears and set aside.
Add sufficient red food colouring to the syrup to produce a bright pink colour.
Return the pears to the syrup until an even colour is achieved.
Serve hot or cold with cream.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Ruby Lanġas - deżerta
159 g zokkor
150 ml ta 'ilma
4 lanġas tad-deżerta misjur, qxur, iżda zkuk tax-xellug fuq
qoxra maħkuk u meraq tal-lumi 1
4 sinniet
ikel kulur aħmar
Poġġi zokkor u l-ilma fi pot. Kok, tħawwad darbtejn.
Żid il-lanġas, qoxra tal-lumi, meraq tal-lumi u qronfol.
Użu ta 'mgħarfa jaw, neħħi b'attenzjoni il-lanġas u mwarrba.
Żid biżżejjed ikel kulur aħmar għall-ġulepp biex tipproduċi kulur roża jgħajjat.
Jirritorna l-lanġas għall-ġulepp sakemm anke kulur jintlaħaq.
Iservu sħun jew kiesaħ bil-krema.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Ruby-Birnen - Dessert
159 g Zucker
150 ml Wasser
4 reife Birnen Dessert, geschält, aber Stiele links auf
abgeriebene Schale und Saft von 1 Zitrone
4 Gewürznelken
rote Lebensmittelfarbe
Setzen Sie Zucker und Wasser in einem Topf. Koch, Rühren zweimal.
Fügen Sie die Birnen, Zitronenschale, Zitronensaft und Nelken.
Mit einem Schaumlöffel, sorgfältig die Birnen entfernen und beiseite stellen.
Gebe ausreichend rote Lebensmittelfarbe zu dem Sirup eine leuchtend rosa Farbe zu erzeugen.
Bringen Sie die Birnen zu dem Sirup bis eine gleichmäßige Farbe erreicht ist.
Heiß oder kalt serviert mit Sahne.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"红宝石梨 - 甜品
159克糖
150mL水中
4个成熟的甜点梨,去皮去蒂,但留在
碎皮和1个柠檬果汁
4瓣
红色食用色素
将糖和水在一个锅里。库克,搅拌两次。
加入梨,柠檬皮,柠檬汁和丁香。
用漏勺,小心地取出梨,待用。
加入足够的红色食用色素的糖浆产生明亮的粉红色。
直到色泽均匀,实现返回梨糖浆。
趁热或冷奶油。
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Rubí Peras - Postre
159 g de azúcar
150 ml de agua
4 peras postre maduros, pelados, pero los tallos a la izquierda en
ralladura y el jugo de 1 limón
4 dientes
colorante rojo
Coloque el azúcar y el agua en una olla. Cocine, revolviendo dos veces.
Añadir las peras, la cáscara de limón, jugo de limón y clavo de olor.
Con una cuchara ranurada, retire con cuidado las peras y dejar de lado.
Añadir suficiente colorante rojo al jarabe para producir un color rosa brillante.
Devolver las peras al jarabe hasta que se logre un color uniforme.
Servir caliente o frío con crema.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"रूबी नाशपाती - मिष्ठान्न
159 ग्राम चीनी
150 मिलीलीटर पानी
4 पके मीठे नाशपाती, खुली लेकिन डंठल पर छोड़ दिया
कसा हुआ छिलका और 1 नींबू का रस
4 लौंग
लाल खाद्य रंग
चीनी और पानी एक बर्तन में रखें। कुक, दो बार सरगर्मी।
नाशपाती, नींबू छिलका, नींबू का रस और लौंग जोड़ें।
एक slotted चम्मच का प्रयोग, ध्यान से नाशपाती को हटाने और अलग रख दें।
सिरप करने के लिए पर्याप्त लाल खाद्य रंग जोड़ें उज्ज्वल गुलाबी रंग का उत्पादन करने के लिए।
सिरप के लिए नाशपाती लौटें जब तक एक और भी रंग हासिल की है।
गर्म या क्रीम के साथ ठंड परोसें।
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"روبي الكمثرى - حلويات
159 غرام من السكر
150 مل من الماء
4 الكمثرى الحلوى ناضجة، مقشرة ولكن سيقان يقم على
قشرة مبشورة وعصير الليمون من 1
4 فصوص
تلوين الطعام الأحمر
وضع السكر والماء في وعاء. كوك، واثارة مرتين.
إضافة الكمثرى، قشرة الليمون وعصير الليمون والقرنفل.
باستخدام ملعقة فترة زمنية محددة، وإزالة بعناية الكمثرى وتوضع جانبا.
إضافة ما يكفي من تلوين الطعام الأحمر إلى شراب لإنتاج لون وردي مشرق.
العودة الكمثرى إلى شراب حتى يتحقق أحد حتى اللون.
تقدم ساخنة أو باردة مع كريم.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Rubi Pears - Sobremesa
159 g de açúcar
150 ml de água
4 Peras de sobremesa, desenrolada, mas talos à esquerda na
casca ralada e suco de 1 limão
4 dentes
corante vermelho
Colocar o açúcar e água num vaso. Cook, agitando duas vezes.
Adicione o peras, casca de limão, suco de limão e cravo.
Usando uma escumadeira, retire cuidadosamente as peras e reserve.
Adicionar suficiente corante vermelho ao xarope para produzir uma cor-de-rosa brilhante.
Devolver as peras ao xarope até uma cor uniforme é conseguido.
Sirva quente ou frio com creme.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"রুবি নাশপাতি - ডেজার্ট
159 গ্রাম চিনি
150 মিলি পানি
4 পাকা ডেজার্ট নাশপাতি, peeled কিন্তু ডালপালা রেখে
grated সর এবং 1 লেবুর রস
4 লবঙ্গ
লাল খাদ্য রং
চিনি ও পানি একটি পাত্র রাখুন। কুক দুইবার মন্থন।
নাশপাতি, লেবুর খোসা, লেবুর রস এবং লবঙ্গ যুক্ত করো।
একটি slotted চামচ ব্যবহার করে, সাবধানে নাশপাতি অপসারণ এবং সেট একপাশে।
সিরাপ যথেষ্ট লাল খাদ্য রং যোগ একটি উজ্জ্বল গোলাপী রঙের উত্পাদন করতে।
সিরাপ করতে নাশপাতি ফিরুন পর্যন্ত একটি এমনকি রঙ এটা করা যায়।
গরম বা ক্রিম দিয়ে ঠান্ডা পরিবেশন।
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Рубиновые Груши - Десерт
159 г сахара
150 мл воды
4 спелых груши, десерт, очищенный, но стебли оставляют на
тертая цедра и сок 1 лимона
4 зубчика
красный пищевой краситель
Положите сахар и воду в кастрюле. Варить, помешивая дважды.
Добавьте груши, лимонную цедру, лимонный сок и гвоздику.
Использование шумовкой, осторожно удалите груши и отложите в сторону.
Добавьте достаточное количество красный пищевой краситель в сиропе для получения ярко-розового цвета.
Возвращение груши в сиропе, пока даже цвет не будет достигнут.
Подавать горячим или холодным со сливками.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"ルビー梨 - デザート
159グラムの砂糖
150mlの水
4個の熟したデザート剥離梨が、茎はオンのままに
1個のレモンのすりおろした皮とジュース
4つのクローブ
食紅
鍋に砂糖と水を入れます。クックは、二回攪拌。
梨、レモンの皮、レモン汁とクローブを追加します。
溝付きスプーンを使用して、慎重に梨を取り外し、脇に置きます。
鮮やかなピンク色を生成するためにシロップに十分な食紅を追加します。
でも色が達成されるまで、シロップに梨を返します。
クリームとの熱いまたは冷たいサーブ。
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"ਰੂਬੀ ਿਚਟਾ - ਡੈਜ਼ਰਟ
159 g ਖੰਡ
150 ਮਿਲੀਲੀਟਰ ਪਾਣੀ
4 ਪੱਕੇ ਮਿਠਆਈ ਿਚਟਾ, peeled ਪਰ stalks 'ਤੇ ਛੱਡ ਦਿੱਤਾ
ਕੱਦੂਕਸ rind ਅਤੇ 1 ਨਿੰਬੂ ਦਾ ਜੂਸ
4 cloves
ਲਾਲ ਭੋਜਨ ਿਜਹੇਪਰ੍ਤੀਸ਼ਤ
ਖੰਡ ਅਤੇ ਪਾਣੀ ਇੱਕ ਘੜੇ ਵਿੱਚ ਰੱਖੋ. ਕੁੱਕ, ਦੋ ਵਾਰ ਖੰਡਾ.
ਿਚਟਾ, ਨਿੰਬੂ rind, ਨਿੰਬੂ ਦਾ ਰਸ ਅਤੇ cloves ਸ਼ਾਮਿਲ ਕਰੋ.
ਨੂੰ ਇੱਕ ਸੂਝਬੂਝ ਦਾ ਚਮਚਾ ਵਰਤਣ ਨਾਲ, ਧਿਆਨ ਨਾਲ ਿਚਟਾ ਨੂੰ ਹਟਾਉਣ ਅਤੇ ਇਕ ਪਾਸੇ ਸੈੱਟ ਕੀਤਾ.
ਸ਼ਰਬਤ ਕਰਨ ਲਈ ਕਾਫੀ ਲਾਲ ਭੋਜਨ ਿਜਹੇਪਰ੍ਤੀਸ਼ਤ ਜੋੜੋ ਇੱਕ ਚਮਕਦਾਰ ਗੁਲਾਬੀ ਰੰਗ ਪੈਦਾ ਕਰਨ ਲਈ.
ਸ਼ਰਬਤ ਦਾ ਿਚਟਾ ਤੇ ਵਾਪਸ ਜਾਓ, ਜਦ ਤੱਕ ਇੱਕ ਵੀ ਰੰਗ ਨੂੰ ਪ੍ਰਾਪਤ ਹੁੰਦਾ ਹੈ.
ਗਰਮ ਜ ਕਰੀਮ ਦੇ ਨਾਲ ਠੰਡੇ ਦੀ ਸੇਵਾ ਕਰੋ.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Ruby poires - Dessert
159 g de sucre
150 de l'eau
4 poires de table mûrs, pelés mais tiges laissées sur
le zeste et le jus de 1 citron
4 clous de girofle
colorant alimentaire rouge
Placez le sucre et l'eau dans une casserole. Cuire, en remuant deux fois.
Ajouter les poires, le zeste de citron, le jus de citron et les clous de girofle.
À l'aide d'une écumoire, retirer délicatement les poires et mettre de côté.
Ajouter suffisamment de colorant alimentaire rouge au sirop pour produire une couleur rose vif.
Remettre les poires au sirop jusqu'à ce qu'une couleur soit atteinte.
Servir chaud ou froid avec de la crème.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Ruby Pir - Makanan penutup
159 g gula
air 150 ml
4 pir hidangan penutup matang, kupas tapi batang yang tersisa di
parut kulit dan jus dari 1 jeruk lemon
4 siung
pewarna makanan merah
Tempat gula dan air dalam panci. Masak, aduk dua kali.
Tambahkan pir, kulit lemon, jus lemon dan cengkeh.
Menggunakan sendok berlubang, hati-hati menghapus pir dan sisihkan.
Tambahkan pewarna makanan merah yang cukup untuk sirup untuk menghasilkan warna pink cerah.
Kembali pir untuk sirup sampai bahkan warna tercapai.
Sajikan panas atau dingin dengan krim.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"紅寶石梨 - 甜品
159克糖
150mL水中
4成熟的甜點梨,去皮去蒂,但留在
碎皮和1個檸檬果汁
4瓣
紅色食用色素
將糖和水在一個鍋裡。庫克,攪拌兩次。
加入梨,檸檬皮,檸檬汁和丁香。
用漏勺,小心地取出梨,待用。
加入足夠的紅色食用色素的糖漿產生明亮的粉紅色。
直到色澤均勻,實現返回梨糖漿。
趁熱或冷奶油。
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Rubino Pears - Dessert
159 g di zucchero
150 ml di acqua
4 pere da tavola mature, sbucciate ma steli lasciati su
scorza grattugiata e il succo di 1 limone
4 spicchi
colorante alimentare rosso
Mettere lo zucchero e l'acqua in una pentola. Cuocere, mescolando due volte.
Aggiungere le pere, scorza di limone, succo di limone e chiodi di garofano.
Utilizzando un mestolo forato, rimuovere con attenzione le pere e mettere da parte.
Aggiungere sufficiente colorante alimentare rosso per lo sciroppo per la produzione di un colore rosa brillante.
Riportare le pere allo sciroppo fino a raggiungere un colore uniforme.
Servire caldo o freddo con crema.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Ruby Pere - Dessert
159 g suiker
150 ml water
4 ryp nagereg pere, geskil maar stingels links op
gerasperde skil en sap van 1 suurlemoen
4 naeltjies
rooi voedselkleursel
Plaas suiker en water in 'n pot. Cook, roer twee keer.
Voeg die pere, suurlemoenskil, suurlemoensap en naeltjies.
Met behulp van 'n gaatjieslepel, versigtig verwyder die pere uit en hou eenkant.
Voeg genoeg rooi voedselkleursel om die stroop om 'n helder pienk kleur te produseer.
Stuur die pere aan die stroop tot 'n selfs kleur bereik.
Sit warm of koud met room.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"루비 배 - 디저트
159g의 설탕
150 ml의 물
4 잘 익은 디저트 배는 껍질을 벗겨하지만 줄기에 남아
강판 껍질 1 개 레몬 주스
4 개 정향
붉은 식용 색소
냄비에 설탕과 물을 넣습니다. 쿡은 두 번 교반.
배, 레몬 껍질, 레몬 주스와 정향을 추가합니다.
조심스럽게 배를 제거하고 따로, 홈 붙이 숟가락을 사용.
밝은 핑크 색상을 생산하는 시럽에 충분한 붉은 식용 색소를 추가합니다.
더 색상이 달성 될 때까지 시럽에 배를 돌려줍니다.
크림과 함께 뜨거운 또는 차가운 역할을합니다.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Yakut Armut - Tatlı
159 g şeker
150 ml su
4 olgun tatlı armut, soyulmuş fakat sapları üzerinde kalan
rendelenmiş kabuğu ve 1 limon suyu
4 diş
kırmızı gıda boyası
tencereye şeker ve su koyun. Cook, iki kez karıştırarak.
armut, limon kabuğu, limon suyu ve karanfilleri ekleyin.
dikkatle armutları çıkarın ve kenara koyun, bir oluklu kaşık kullanma.
Parlak pembe renk üretmek için şurup için yeterli kırmızı gıda boyası ekleyin.
daha da renk elde edilene kadar şurup için armutları dönün.
krema ile sıcak veya soğuk servis yapın.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
159 g sugar
150 ml water
4 ripe dessert pears, peeled but stalks left on
grated rind and juice of 1 lemon
4 cloves
red food colouring
Place sugar and water in a pot. Cook, stirring twice.
Add the pears, lemon rind, lemon juice and cloves.
Using a slotted spoon, carefully remove the pears and set aside.
Add sufficient red food colouring to the syrup to produce a bright pink colour.
Return the pears to the syrup until an even colour is achieved.
Serve hot or cold with cream.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Ruby Lanġas - deżerta
159 g zokkor
150 ml ta 'ilma
4 lanġas tad-deżerta misjur, qxur, iżda zkuk tax-xellug fuq
qoxra maħkuk u meraq tal-lumi 1
4 sinniet
ikel kulur aħmar
Poġġi zokkor u l-ilma fi pot. Kok, tħawwad darbtejn.
Żid il-lanġas, qoxra tal-lumi, meraq tal-lumi u qronfol.
Użu ta 'mgħarfa jaw, neħħi b'attenzjoni il-lanġas u mwarrba.
Żid biżżejjed ikel kulur aħmar għall-ġulepp biex tipproduċi kulur roża jgħajjat.
Jirritorna l-lanġas għall-ġulepp sakemm anke kulur jintlaħaq.
Iservu sħun jew kiesaħ bil-krema.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Ruby-Birnen - Dessert
159 g Zucker
150 ml Wasser
4 reife Birnen Dessert, geschält, aber Stiele links auf
abgeriebene Schale und Saft von 1 Zitrone
4 Gewürznelken
rote Lebensmittelfarbe
Setzen Sie Zucker und Wasser in einem Topf. Koch, Rühren zweimal.
Fügen Sie die Birnen, Zitronenschale, Zitronensaft und Nelken.
Mit einem Schaumlöffel, sorgfältig die Birnen entfernen und beiseite stellen.
Gebe ausreichend rote Lebensmittelfarbe zu dem Sirup eine leuchtend rosa Farbe zu erzeugen.
Bringen Sie die Birnen zu dem Sirup bis eine gleichmäßige Farbe erreicht ist.
Heiß oder kalt serviert mit Sahne.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"红宝石梨 - 甜品
159克糖
150mL水中
4个成熟的甜点梨,去皮去蒂,但留在
碎皮和1个柠檬果汁
4瓣
红色食用色素
将糖和水在一个锅里。库克,搅拌两次。
加入梨,柠檬皮,柠檬汁和丁香。
用漏勺,小心地取出梨,待用。
加入足够的红色食用色素的糖浆产生明亮的粉红色。
直到色泽均匀,实现返回梨糖浆。
趁热或冷奶油。
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Rubí Peras - Postre
159 g de azúcar
150 ml de agua
4 peras postre maduros, pelados, pero los tallos a la izquierda en
ralladura y el jugo de 1 limón
4 dientes
colorante rojo
Coloque el azúcar y el agua en una olla. Cocine, revolviendo dos veces.
Añadir las peras, la cáscara de limón, jugo de limón y clavo de olor.
Con una cuchara ranurada, retire con cuidado las peras y dejar de lado.
Añadir suficiente colorante rojo al jarabe para producir un color rosa brillante.
Devolver las peras al jarabe hasta que se logre un color uniforme.
Servir caliente o frío con crema.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"रूबी नाशपाती - मिष्ठान्न
159 ग्राम चीनी
150 मिलीलीटर पानी
4 पके मीठे नाशपाती, खुली लेकिन डंठल पर छोड़ दिया
कसा हुआ छिलका और 1 नींबू का रस
4 लौंग
लाल खाद्य रंग
चीनी और पानी एक बर्तन में रखें। कुक, दो बार सरगर्मी।
नाशपाती, नींबू छिलका, नींबू का रस और लौंग जोड़ें।
एक slotted चम्मच का प्रयोग, ध्यान से नाशपाती को हटाने और अलग रख दें।
सिरप करने के लिए पर्याप्त लाल खाद्य रंग जोड़ें उज्ज्वल गुलाबी रंग का उत्पादन करने के लिए।
सिरप के लिए नाशपाती लौटें जब तक एक और भी रंग हासिल की है।
गर्म या क्रीम के साथ ठंड परोसें।
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"روبي الكمثرى - حلويات
159 غرام من السكر
150 مل من الماء
4 الكمثرى الحلوى ناضجة، مقشرة ولكن سيقان يقم على
قشرة مبشورة وعصير الليمون من 1
4 فصوص
تلوين الطعام الأحمر
وضع السكر والماء في وعاء. كوك، واثارة مرتين.
إضافة الكمثرى، قشرة الليمون وعصير الليمون والقرنفل.
باستخدام ملعقة فترة زمنية محددة، وإزالة بعناية الكمثرى وتوضع جانبا.
إضافة ما يكفي من تلوين الطعام الأحمر إلى شراب لإنتاج لون وردي مشرق.
العودة الكمثرى إلى شراب حتى يتحقق أحد حتى اللون.
تقدم ساخنة أو باردة مع كريم.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Rubi Pears - Sobremesa
159 g de açúcar
150 ml de água
4 Peras de sobremesa, desenrolada, mas talos à esquerda na
casca ralada e suco de 1 limão
4 dentes
corante vermelho
Colocar o açúcar e água num vaso. Cook, agitando duas vezes.
Adicione o peras, casca de limão, suco de limão e cravo.
Usando uma escumadeira, retire cuidadosamente as peras e reserve.
Adicionar suficiente corante vermelho ao xarope para produzir uma cor-de-rosa brilhante.
Devolver as peras ao xarope até uma cor uniforme é conseguido.
Sirva quente ou frio com creme.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"রুবি নাশপাতি - ডেজার্ট
159 গ্রাম চিনি
150 মিলি পানি
4 পাকা ডেজার্ট নাশপাতি, peeled কিন্তু ডালপালা রেখে
grated সর এবং 1 লেবুর রস
4 লবঙ্গ
লাল খাদ্য রং
চিনি ও পানি একটি পাত্র রাখুন। কুক দুইবার মন্থন।
নাশপাতি, লেবুর খোসা, লেবুর রস এবং লবঙ্গ যুক্ত করো।
একটি slotted চামচ ব্যবহার করে, সাবধানে নাশপাতি অপসারণ এবং সেট একপাশে।
সিরাপ যথেষ্ট লাল খাদ্য রং যোগ একটি উজ্জ্বল গোলাপী রঙের উত্পাদন করতে।
সিরাপ করতে নাশপাতি ফিরুন পর্যন্ত একটি এমনকি রঙ এটা করা যায়।
গরম বা ক্রিম দিয়ে ঠান্ডা পরিবেশন।
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Рубиновые Груши - Десерт
159 г сахара
150 мл воды
4 спелых груши, десерт, очищенный, но стебли оставляют на
тертая цедра и сок 1 лимона
4 зубчика
красный пищевой краситель
Положите сахар и воду в кастрюле. Варить, помешивая дважды.
Добавьте груши, лимонную цедру, лимонный сок и гвоздику.
Использование шумовкой, осторожно удалите груши и отложите в сторону.
Добавьте достаточное количество красный пищевой краситель в сиропе для получения ярко-розового цвета.
Возвращение груши в сиропе, пока даже цвет не будет достигнут.
Подавать горячим или холодным со сливками.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"ルビー梨 - デザート
159グラムの砂糖
150mlの水
4個の熟したデザート剥離梨が、茎はオンのままに
1個のレモンのすりおろした皮とジュース
4つのクローブ
食紅
鍋に砂糖と水を入れます。クックは、二回攪拌。
梨、レモンの皮、レモン汁とクローブを追加します。
溝付きスプーンを使用して、慎重に梨を取り外し、脇に置きます。
鮮やかなピンク色を生成するためにシロップに十分な食紅を追加します。
でも色が達成されるまで、シロップに梨を返します。
クリームとの熱いまたは冷たいサーブ。
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"ਰੂਬੀ ਿਚਟਾ - ਡੈਜ਼ਰਟ
159 g ਖੰਡ
150 ਮਿਲੀਲੀਟਰ ਪਾਣੀ
4 ਪੱਕੇ ਮਿਠਆਈ ਿਚਟਾ, peeled ਪਰ stalks 'ਤੇ ਛੱਡ ਦਿੱਤਾ
ਕੱਦੂਕਸ rind ਅਤੇ 1 ਨਿੰਬੂ ਦਾ ਜੂਸ
4 cloves
ਲਾਲ ਭੋਜਨ ਿਜਹੇਪਰ੍ਤੀਸ਼ਤ
ਖੰਡ ਅਤੇ ਪਾਣੀ ਇੱਕ ਘੜੇ ਵਿੱਚ ਰੱਖੋ. ਕੁੱਕ, ਦੋ ਵਾਰ ਖੰਡਾ.
ਿਚਟਾ, ਨਿੰਬੂ rind, ਨਿੰਬੂ ਦਾ ਰਸ ਅਤੇ cloves ਸ਼ਾਮਿਲ ਕਰੋ.
ਨੂੰ ਇੱਕ ਸੂਝਬੂਝ ਦਾ ਚਮਚਾ ਵਰਤਣ ਨਾਲ, ਧਿਆਨ ਨਾਲ ਿਚਟਾ ਨੂੰ ਹਟਾਉਣ ਅਤੇ ਇਕ ਪਾਸੇ ਸੈੱਟ ਕੀਤਾ.
ਸ਼ਰਬਤ ਕਰਨ ਲਈ ਕਾਫੀ ਲਾਲ ਭੋਜਨ ਿਜਹੇਪਰ੍ਤੀਸ਼ਤ ਜੋੜੋ ਇੱਕ ਚਮਕਦਾਰ ਗੁਲਾਬੀ ਰੰਗ ਪੈਦਾ ਕਰਨ ਲਈ.
ਸ਼ਰਬਤ ਦਾ ਿਚਟਾ ਤੇ ਵਾਪਸ ਜਾਓ, ਜਦ ਤੱਕ ਇੱਕ ਵੀ ਰੰਗ ਨੂੰ ਪ੍ਰਾਪਤ ਹੁੰਦਾ ਹੈ.
ਗਰਮ ਜ ਕਰੀਮ ਦੇ ਨਾਲ ਠੰਡੇ ਦੀ ਸੇਵਾ ਕਰੋ.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Ruby poires - Dessert
159 g de sucre
150 de l'eau
4 poires de table mûrs, pelés mais tiges laissées sur
le zeste et le jus de 1 citron
4 clous de girofle
colorant alimentaire rouge
Placez le sucre et l'eau dans une casserole. Cuire, en remuant deux fois.
Ajouter les poires, le zeste de citron, le jus de citron et les clous de girofle.
À l'aide d'une écumoire, retirer délicatement les poires et mettre de côté.
Ajouter suffisamment de colorant alimentaire rouge au sirop pour produire une couleur rose vif.
Remettre les poires au sirop jusqu'à ce qu'une couleur soit atteinte.
Servir chaud ou froid avec de la crème.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Ruby Pir - Makanan penutup
159 g gula
air 150 ml
4 pir hidangan penutup matang, kupas tapi batang yang tersisa di
parut kulit dan jus dari 1 jeruk lemon
4 siung
pewarna makanan merah
Tempat gula dan air dalam panci. Masak, aduk dua kali.
Tambahkan pir, kulit lemon, jus lemon dan cengkeh.
Menggunakan sendok berlubang, hati-hati menghapus pir dan sisihkan.
Tambahkan pewarna makanan merah yang cukup untuk sirup untuk menghasilkan warna pink cerah.
Kembali pir untuk sirup sampai bahkan warna tercapai.
Sajikan panas atau dingin dengan krim.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"紅寶石梨 - 甜品
159克糖
150mL水中
4成熟的甜點梨,去皮去蒂,但留在
碎皮和1個檸檬果汁
4瓣
紅色食用色素
將糖和水在一個鍋裡。庫克,攪拌兩次。
加入梨,檸檬皮,檸檬汁和丁香。
用漏勺,小心地取出梨,待用。
加入足夠的紅色食用色素的糖漿產生明亮的粉紅色。
直到色澤均勻,實現返回梨糖漿。
趁熱或冷奶油。
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Rubino Pears - Dessert
159 g di zucchero
150 ml di acqua
4 pere da tavola mature, sbucciate ma steli lasciati su
scorza grattugiata e il succo di 1 limone
4 spicchi
colorante alimentare rosso
Mettere lo zucchero e l'acqua in una pentola. Cuocere, mescolando due volte.
Aggiungere le pere, scorza di limone, succo di limone e chiodi di garofano.
Utilizzando un mestolo forato, rimuovere con attenzione le pere e mettere da parte.
Aggiungere sufficiente colorante alimentare rosso per lo sciroppo per la produzione di un colore rosa brillante.
Riportare le pere allo sciroppo fino a raggiungere un colore uniforme.
Servire caldo o freddo con crema.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Ruby Pere - Dessert
159 g suiker
150 ml water
4 ryp nagereg pere, geskil maar stingels links op
gerasperde skil en sap van 1 suurlemoen
4 naeltjies
rooi voedselkleursel
Plaas suiker en water in 'n pot. Cook, roer twee keer.
Voeg die pere, suurlemoenskil, suurlemoensap en naeltjies.
Met behulp van 'n gaatjieslepel, versigtig verwyder die pere uit en hou eenkant.
Voeg genoeg rooi voedselkleursel om die stroop om 'n helder pienk kleur te produseer.
Stuur die pere aan die stroop tot 'n selfs kleur bereik.
Sit warm of koud met room.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"루비 배 - 디저트
159g의 설탕
150 ml의 물
4 잘 익은 디저트 배는 껍질을 벗겨하지만 줄기에 남아
강판 껍질 1 개 레몬 주스
4 개 정향
붉은 식용 색소
냄비에 설탕과 물을 넣습니다. 쿡은 두 번 교반.
배, 레몬 껍질, 레몬 주스와 정향을 추가합니다.
조심스럽게 배를 제거하고 따로, 홈 붙이 숟가락을 사용.
밝은 핑크 색상을 생산하는 시럽에 충분한 붉은 식용 색소를 추가합니다.
더 색상이 달성 될 때까지 시럽에 배를 돌려줍니다.
크림과 함께 뜨거운 또는 차가운 역할을합니다.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Yakut Armut - Tatlı
159 g şeker
150 ml su
4 olgun tatlı armut, soyulmuş fakat sapları üzerinde kalan
rendelenmiş kabuğu ve 1 limon suyu
4 diş
kırmızı gıda boyası
tencereye şeker ve su koyun. Cook, iki kez karıştırarak.
armut, limon kabuğu, limon suyu ve karanfilleri ekleyin.
dikkatle armutları çıkarın ve kenara koyun, bir oluklu kaşık kullanma.
Parlak pembe renk üretmek için şurup için yeterli kırmızı gıda boyası ekleyin.
daha da renk elde edilene kadar şurup için armutları dönün.
krema ile sıcak veya soğuk servis yapın.
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
Comments