Cheddar Puffs
"Cheddar Puffs
25 g butter, softened
5 tbs water
40 g plain flour, sifted
1 egg beaten
25 g Cheddar cheese, grated
Place the butter, water in a large jug. Cook in microwave for about 2 mins till water is boiling.
Remove from oven, quickly toss the flour and beat vigorously.
Leave to cool, then gradually add the egg, beating until the mixture is thick and shiny.
Stir in the cheese.
Use two teaspoons, place small mounds of mixture on the oven base, lined with greaseproof
paper.
Cook for 6 to 8 mins until crisp, giving the paper a half-turn after 3 mins.
Leave to cool.
Makes about 35 to 45.
-----
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"
"cheddar puffs
25 g butir, imrattab
ilma 5 TBS
40 g dqiq plain, mgħarbula
1 tal-bajd imsawta
25 g ġobon Cheddar, maħkuk
Poġġi l-butir, ilma buqar kbir. Cook fil microwave għal madwar 2 minuti till ilma jagħli.
Neħħi mill-forn, malajr toss il-dqiq u taħbit vigoruż.
Ħallih jiksaħ, imbagħad gradwalment żid il-bajd, swat sakemm it-taħlita hija ħoxna u tleqq.
Ħawwad fil-ġobon.
Uża tnejn kuċċarini, poġġi Mounds żgħar ta 'taħlita fuq il-bażi forn, miksija bi oljati
karta.
Cook għal 6 sa 8 minuti sakemm iqarmeċ, li tagħti l-karta nofs turn wara 3 minuti.
Ħalli jiksaħ.
Jagħmel dwar 35-45.
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"
"Cheddar Puffs
25 g weiche Butter
5 Eßl Wasser
40 g Weizenmehl, gesiebtes
1 Ei geschlagen
25 g Cheddarkäse, geriebener
Legen Sie die Butter, Wasser in einem großen Krug. in der Mikrowelle kocht für ca. 2 Minuten, bis das Wasser kocht.
Aus dem Ofen nehmen, schnell das Mehl wälzen und kräftig schlagen.
Abkühlen lassen, dann fügen Sie nach und nach das Ei, schlagen, bis die Mischung dick und glänzend ist.
Das Rühren in dem Käse.
Verwenden zwei Teelöffel, stellen kleine Hügel der Mischung auf der Ofenunterlage, gezeichnet mit fettdicht
Papier.
Koch für 6 bis 8 Minuten, bis sie knusprig, das Papier eine halbe Umdrehung nach 3 Minuten zu geben.
Abkühlen lassen.
Macht etwa 35 bis 45.
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"
"切达泡芙
25克黄油,软化
5汤匙水
40克面粉,过筛
1个鸡蛋打
25克切达奶酪,磨碎
将黄油,水在一个大罐子。库克在微波约2分钟至水沸腾。
从烤箱中取出,迅速折腾面粉和大力敲打。
待冷,再逐渐加入鸡蛋,殴打,直到混合物厚,有光泽。
拌入乳酪。
用两茶匙,将混合物小土堆烤箱基地,具有防油内衬上
纸。
煮6〜8分钟,直到脆,给纸之后3分钟半圈。
待冷。
使约35至45。
-----
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"
"Cheddar Puffs
25 g de mantequilla, ablandada
agua 5 TBS
40 g de harina, tamizada
1 huevo batido
25 g de queso Cheddar, rallado
Coloque la mantequilla, el agua en una jarra grande. Cocinar en el microondas durante unos 2 minutos hasta que el agua está hirviendo.
Retirar del horno, de forma rápida tirar la harina y batir vigorosamente.
Dejar enfriar, a continuación, añadir poco a poco el huevo, batiendo hasta que la mezcla esté espesa y brillante.
Agregue el queso.
Use dos cucharaditas, colocar pequeños montículos de mezcla sobre la base del horno, forrado con impermeable a la grasa
papel.
Cocer durante 6 a 8 minutos hasta que estén crujientes, dando al papel una media vuelta después de 3 minutos.
Dejar enfriar.
Hace aproximadamente 35 a 45.
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"
"चेडर कश
25 ग्राम मक्खन, नरम
5 टीबीएस पानी
40 ग्राम सादे आटा, sifted
1 अंडा पीटा
25 ग्राम चेडर पनीर, कसा हुआ
मक्खन, पानी एक बड़े जग में रखें। के बारे में 2 मिनट पानी तक उबलते है के लिए माइक्रोवेव में खाना बनाना।
ओवन से निकालें, जल्दी से आटा टॉस और सख्ती से हराया।
शांत करने के लिए छोड़ दो, फिर धीरे-धीरे, अंडे जोड़ने की धड़कन जब तक मिश्रण गाढ़ा और चमकदार है।
पनीर में हलचल।
दो चम्मच का प्रयोग करें, ओवन आधार, greaseproof के साथ पंक्तिवाला पर मिश्रण के छोटे टीले जगह
कागज।
कुरकुरा होने तक 6 से 8 मिनट के लिए खाना बनाना, 3 मिनट के बाद कागज का उपयोग अर्ध-टर्न दे रही है।
शांत करने के लिए छोड़ दें।
के बारे में करने के लिए 35 45 में आता है।
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"
"شيدر النفخات
25 غ من الزبدة، خففت
الماء 5 ملاعق
40 غ من الدقيق العادي، منخول
1 البيض للضرب
25 غ جبنة شيدر، مبشورة
وضع الزبدة والماء في وعاء كبير. يطهى في الميكروويف لمدة 2 دقيقة حتى الماء المغلي.
تخرج من الفرن، وبسرعة إرم الدقيق وفاز بقوة.
يترك ليبرد، ثم يضاف تدريجيا البيض، والضرب حتى يصبح الخليط سميكا وبراقة.
ضجة في الجبن.
استخدام ملعقتين، ووضع أكوام صغيرة من الخليط على قاعدة الفرن، واصطف مع كاتم للشحم
الورق.
يطهى لمدة 6-8 دقائق حتى هش، وإعطاء ورقة نصف دورة بعد 3 دقائق.
تترك لتبرد.
يجعل حوالي 35 إلى 45.
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"
"folhados de queijos cheddar
25 g de manteiga, amolecida
água 5 TBS
40 g de farinha de trigo, peneirada
1 ovo batido
25 g de queijo Cheddar, ralado
Coloque a manteiga, a água em um grande jarro. Cozinhar no microondas por cerca de 2 minutos até que a água está fervendo.
Retire do forno, rapidamente atirar a farinha e bata vigorosamente.
Deixar arrefecer, em seguida, adicione gradualmente o ovo, batendo até a mistura ficar espessa e brilhante.
Junte o queijo.
Use duas colheres de chá, colocar pequenos montes de mistura sobre a base do forno, revestido com greaseproof
papel.
Cozinhar por 6 a 8 minutos até ficar crocante, dando o papel meia volta depois de 3 minutos.
Deixe esfriar.
Faz cerca de 35 a 45.
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"
"চেডারপনির puffs
25 গ্রাম মাখন, তরলিত
5 TBS পানি
40 গ্রাম প্লেইন ময়দা, sifted
1 ডিমের প্রহৃত
25 গ্রাম চেডারপনির পনির, grated
মাখন, জল বৃহৎ জগ রাখুন। প্রায় 2 মিনিট পানি পর্যন্ত ফুটন্ত হয় মাইক্রোওয়েভে রান্না।
চুলা থেকে সরান দ্রুত ময়দা শিরসঁচালন এবং সবলে বীট।
ঠান্ডা করার ত্যাগ, তারপর ধীরে ধীরে, ডিমের যোগ প্রহার পর্যন্ত মিশ্রণ পুরু ও চকচকে হয়।
পনির মধ্যে আলোড়ন।
দুই লটারি ব্যবহার করুন, চুলা বেস, greaseproof সঙ্গে রেখাযুক্ত উপর মিশ্রণ ছোট ঢিবি স্থান
কাগজ।
খাস্তা পর্যন্ত 6 থেকে 8 মিনিট জন্য রান্না, 3 মিনিট পর কাগজ একটি অর্ধ-পালা দেয়।
ঠান্ডা ছেড়ে দিন।
সম্পর্কে 35 থেকে 45 করে তোলে।
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"
"Чеддер пуфы
25 г сливочного масла, размягченного
5 ст.л. воды
40 г пшеничной муки, просеянной
1 яйцо, разбитое
25 г сыра Чеддер, тертого
Поместите масло, воду в большом кувшине. Приготовьте в микроволновой печи в течение примерно 2 минут до кипения воды.
Удалить из духовки, быстро перемешайте муку и энергично бить.
Оставьте охлаждаться, затем постепенно добавить яйцо, избивая, пока смесь не загустеет и блестящая.
Движение в сыре.
Используйте две чайные ложки, поместите небольшие насыпи смеси на печи основания, выровненной с пергаментной
бумага.
варите в течение 6 до 8 минут до хрустящей корочки, давая бумагу с полоборота через 3 мин.
Оставьте остывать.
Делает приблизительно 35 до 45.
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"
"チェダーパフ
軟化25gのバター、
5つのTBS水
40グラム小麦粉、選別
卵1個溶き
25gのチェダーチーズ、おろし
バター、大きな水差しで水を置きます。沸騰している水まで、約2分間電子レンジで調理します。
小麦粉を投げる素早く、オーブンから削除し、激しく打ちます。
その後、徐々に混合物が厚く、光沢のあるまで打つ、卵を追加し、冷却するままにします。
チーズでかき混ぜます。
、小さじ2杯を使用するオーブンベース上に混合物の小さなマウンドを配置し、耐油が並びます
紙。
3分後に紙に半回転を与え、カリカリになるまで6〜8分間煮ます。
冷却するままにします。
約35〜45になります。
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"
"Cheddar ਘਮੰਡ
25 g ਮੱਖਣ, ਨਰਮ
5 ਟੀ.ਬੀ.ਐੱਸ ਪਾਣੀ
40 g ਸਾਦੇ ਆਟਾ, ਕੁੱਟਿਆ
1 ਅੰਡੇ ਕੁੱਟਿਆ
25 g Cheddar ਪਨੀਰ, ਕੱਦੂਕਸ
ਮੱਖਣ, ਪਾਣੀ ਦੀ ਇੱਕ ਵੱਡੀ ਜੱਗ ਵਿੱਚ ਰੱਖੋ. ਬਾਰੇ 2 ਮਿੰਟ ਪਾਣੀ ਤੱਕ ਦੇ ਉਬਾਲ ਹੈ ਲਈ ਮਾਈਕ੍ਰੋਵੇਵ ਵਿੱਚ ਪਕਾਉਣ.
ਓਵਨ ਤੱਕ ਹਟਾਓ, ਤੇਜ਼ੀ ਨਾਲ ਆਟਾ ਮੱਧਯਮ ਅਤੇ ਜ਼ੋਰ ਨਾਲ ਹਰਾਇਆ.
ਠੰਡਾ ਕਰਨ ਲਈ ਛੱਡੋ, ਫਿਰ ਹੌਲੀ ਹੌਲੀ, ਅੰਡੇ ਨੂੰ ਸ਼ਾਮਿਲ ਹਰਾ ਜਦ ਤੱਕ ਮਿਸ਼ਰਣ ਮੋਟੀ ਅਤੇ ਚਮਕਦਾਰ ਹੈ.
ਪਨੀਰ ਵਿਚ ਚੇਤੇ.
ਦੋ ਚਮਚੇ ਵਰਤੋ, ਓਵਨ ਦਾ ਅਧਾਰ, greaseproof ਨਾਲ ਕਤਾਰਬੱਧ 'ਤੇ ਮਿਸ਼ਰਣ ਦੇ ਛੋਟੇ ਟਿੱਲੇ ਰੱਖੋ
ਕਾਗਜ਼.
ਕਰਿਸਪ ਜਦ ਤੱਕ 6 8 ਮਿੰਟ ਲਈ ਕੁੱਕ, 3 ਮਿੰਟ ਬਾਅਦ ਪੇਪਰ ਇੱਕ ਅੱਧਾ-ਵਾਰੀ ਦੇਣ.
ਠੰਡਾ ਕਰਨ ਲਈ ਛੱਡੋ.
ਬਾਰੇ 35 ਨੂੰ 45 ਬਣਦੀ ਹੈ.
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"
"cheddar Puffs
25 g de beurre ramolli
5 l'eau tbs
40 g de farine, tamisé
1 oeuf battu
25 g de fromage cheddar, râpé
Placez le beurre, l'eau dans un grand pot. Cuire au micro-ondes pendant environ 2 minutes jusqu'à ce que l'eau bouillonne.
Retirer du four, mélanger rapidement la farine et battre vigoureusement.
Laisser refroidir, puis ajouter graduellement l'oeuf, battre jusqu'à ce que le mélange soit épais et brillant.
Incorporer le fromage.
Utilisez deux cuillères à café, placer de petits monticules de mélange sur la base du four, bordée sulfurisé
papier.
Faire cuire pendant 6 à 8 minutes jusqu'à ce que croustillant, donnant le papier un demi-tour au bout de 3 minutes.
Laisser refroidir.
Donne environ 35 à 45.
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"
"Cheddar Puffs
25 g mentega, melunak
air 5 sdm
40 g tepung terigu, diayak
1 telur kocok
25 g keju Cheddar, parut
Tempatkan mentega, air dalam kendi besar. Memasak di microwave selama sekitar 2 menit sampai air mendidih.
Keluarkan dari oven, dengan cepat melemparkan tepung dan memukul penuh semangat.
Biarkan hingga dingin, kemudian secara bertahap tambahkan telur, kocok sampai campuran tebal dan mengkilap.
Aduk keju.
Gunakan dua sendok teh, menempatkan gundukan kecil dari campuran pada dasar oven, dilapisi dengan menembus panas
kertas.
Masak selama 6 sampai 8 menit sampai garing, memberikan kertas setengah-turn setelah 3 menit.
Biarkan hingga dingin.
Membuat sekitar 35 sampai 45.
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"
"切達泡芙
25克黃油,軟化
5湯匙水
40克麵粉,過篩
1個雞蛋打
25克切達奶酪,磨碎
將黃油,水在一個大罐子。庫克在微波約2分鐘至水沸騰。
從烤箱中取出,迅速折騰麵粉和大力敲打。
待冷,再逐漸加入雞蛋,毆打,直到混合物厚,有光澤。
拌入乳酪。
用兩茶匙,將混合物小土堆烤箱基地,具有防油內襯上
紙。
煮6〜8分鐘,直到脆,給紙之後3分鐘半圈。
待冷。
使約35至45。
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"
"Cheddar sbuffi
25 g di burro, ammorbidito
acqua 5 cucchiai
40 g di farina, setacciata
1 uovo sbattuto
il formaggio Cheddar 25 g, grattugiato
Mettere il burro, l'acqua in una grande brocca. Cuocere in forno a microonde per circa 2 minuti fino a quando l'acqua sta bollendo.
Togliere dal forno, rapidamente gettare la farina e battere con vigore.
Lasciare raffreddare, quindi aggiungere gradualmente l'uovo, battendo fino a quando il composto è folto e lucido.
Aggiungete il formaggio.
Utilizzare due cucchiaini, disporre i piccoli cumuli di miscela sul fondo del forno, fiancheggiata da forno
carta.
Cuocere per 6 a 8 minuti fino croccante, dando la carta di mezzo giro dopo 3 min.
Lasciare raffreddare.
Rende circa 35 a 45.
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"
"cheddar Soezen
25 g botter, saggemaak
5 eetlepels water
40 g koekmeel, gesif
1 eier geklits
25 g Cheddarkaas, gerasper
Plaas die botter, water in 'n groot beker. Kook in mikrogolf vir ongeveer 2 min tot water kook.
Haal uit die oond, vinnig gooi die meel by en klits kragtig.
Laat afkoel, dan geleidelik voeg die eier en klits tot die mengsel dik en blink.
Roer die kaas.
Gebruik twee teelepels, plaas klein heuwels van mengsel op die oond basis, gevoer met bakpapier
papier.
Kook vir 6-8 minute tot bros, gee die papier 'n half-draai na 3 minute.
Laat afkoel.
Maak oor 35 tot 45.
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"
"체더 치즈 퍼프
부드럽게 25g 버터,
5 TBS 물
40g 일반 밀가루, 체질
1 달걀 구타
25g의 체다 치즈, 강판
큰 용기에 버터, 물을 넣습니다. 끓는 물까지 약 2 분 동안 전자 레인지에 요리.
빨리, 오븐에서 제거 밀가루를 던지고 적극적으로 이겼다.
점차 혼합물이 두껍고 반짝 때까지 치는 계란을 추가, 냉각 둡니다.
치즈에 저어.
두 스푼을 사용하여 기름이 줄 지어 오븐베이스에 혼합물의 작은 고분을 배치
종이.
3 분 후 용지를 반 회전을주고, 선명한 때까지 6 ~ 8 분 요리.
냉각 둡니다.
35 45를 만든다.
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"
"peynirli poğaçalar
yumuşatılmış 25 gr tereyağı,
5 çorba kaşığı su
40 gr düz un, elenmiş
1 yumurta dayak
25 g Kaşar peynir, rendelenmiş
Büyük bir sürahi içinde tereyağı, su koyun. kaynar su kadar yaklaşık 2 dakika mikrodalgada pişirin.
hızlı, Fırından çıkarın un atmak ve şiddetle yendi.
Daha sonra yavaş yavaş karışım kalın ve parlak olana kadar dayak, yumurta ekleyin soğumaya bırakın.
peynir ilave edin.
İki çay kaşığı kullanarak yağ geçirmez ile kaplı fırın tabanı, karışımın küçük tepecikler yer
Kağıt.
3 dakika sonra kağıdı yarım tur vererek gevrek kadar 6 ila 8 dakika pişirin.
soğumaya bırakın.
yaklaşık 35 ila 45 yapar.
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"
25 g butter, softened
5 tbs water
40 g plain flour, sifted
1 egg beaten
25 g Cheddar cheese, grated
Place the butter, water in a large jug. Cook in microwave for about 2 mins till water is boiling.
Remove from oven, quickly toss the flour and beat vigorously.
Leave to cool, then gradually add the egg, beating until the mixture is thick and shiny.
Stir in the cheese.
Use two teaspoons, place small mounds of mixture on the oven base, lined with greaseproof
paper.
Cook for 6 to 8 mins until crisp, giving the paper a half-turn after 3 mins.
Leave to cool.
Makes about 35 to 45.
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"
"cheddar puffs
25 g butir, imrattab
ilma 5 TBS
40 g dqiq plain, mgħarbula
1 tal-bajd imsawta
25 g ġobon Cheddar, maħkuk
Poġġi l-butir, ilma buqar kbir. Cook fil microwave għal madwar 2 minuti till ilma jagħli.
Neħħi mill-forn, malajr toss il-dqiq u taħbit vigoruż.
Ħallih jiksaħ, imbagħad gradwalment żid il-bajd, swat sakemm it-taħlita hija ħoxna u tleqq.
Ħawwad fil-ġobon.
Uża tnejn kuċċarini, poġġi Mounds żgħar ta 'taħlita fuq il-bażi forn, miksija bi oljati
karta.
Cook għal 6 sa 8 minuti sakemm iqarmeċ, li tagħti l-karta nofs turn wara 3 minuti.
Ħalli jiksaħ.
Jagħmel dwar 35-45.
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"Cheddar Puffs
25 g weiche Butter
5 Eßl Wasser
40 g Weizenmehl, gesiebtes
1 Ei geschlagen
25 g Cheddarkäse, geriebener
Legen Sie die Butter, Wasser in einem großen Krug. in der Mikrowelle kocht für ca. 2 Minuten, bis das Wasser kocht.
Aus dem Ofen nehmen, schnell das Mehl wälzen und kräftig schlagen.
Abkühlen lassen, dann fügen Sie nach und nach das Ei, schlagen, bis die Mischung dick und glänzend ist.
Das Rühren in dem Käse.
Verwenden zwei Teelöffel, stellen kleine Hügel der Mischung auf der Ofenunterlage, gezeichnet mit fettdicht
Papier.
Koch für 6 bis 8 Minuten, bis sie knusprig, das Papier eine halbe Umdrehung nach 3 Minuten zu geben.
Abkühlen lassen.
Macht etwa 35 bis 45.
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"
"切达泡芙
25克黄油,软化
5汤匙水
40克面粉,过筛
1个鸡蛋打
25克切达奶酪,磨碎
将黄油,水在一个大罐子。库克在微波约2分钟至水沸腾。
从烤箱中取出,迅速折腾面粉和大力敲打。
待冷,再逐渐加入鸡蛋,殴打,直到混合物厚,有光泽。
拌入乳酪。
用两茶匙,将混合物小土堆烤箱基地,具有防油内衬上
纸。
煮6〜8分钟,直到脆,给纸之后3分钟半圈。
待冷。
使约35至45。
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"Cheddar Puffs
25 g de mantequilla, ablandada
agua 5 TBS
40 g de harina, tamizada
1 huevo batido
25 g de queso Cheddar, rallado
Coloque la mantequilla, el agua en una jarra grande. Cocinar en el microondas durante unos 2 minutos hasta que el agua está hirviendo.
Retirar del horno, de forma rápida tirar la harina y batir vigorosamente.
Dejar enfriar, a continuación, añadir poco a poco el huevo, batiendo hasta que la mezcla esté espesa y brillante.
Agregue el queso.
Use dos cucharaditas, colocar pequeños montículos de mezcla sobre la base del horno, forrado con impermeable a la grasa
papel.
Cocer durante 6 a 8 minutos hasta que estén crujientes, dando al papel una media vuelta después de 3 minutos.
Dejar enfriar.
Hace aproximadamente 35 a 45.
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"चेडर कश
25 ग्राम मक्खन, नरम
5 टीबीएस पानी
40 ग्राम सादे आटा, sifted
1 अंडा पीटा
25 ग्राम चेडर पनीर, कसा हुआ
मक्खन, पानी एक बड़े जग में रखें। के बारे में 2 मिनट पानी तक उबलते है के लिए माइक्रोवेव में खाना बनाना।
ओवन से निकालें, जल्दी से आटा टॉस और सख्ती से हराया।
शांत करने के लिए छोड़ दो, फिर धीरे-धीरे, अंडे जोड़ने की धड़कन जब तक मिश्रण गाढ़ा और चमकदार है।
पनीर में हलचल।
दो चम्मच का प्रयोग करें, ओवन आधार, greaseproof के साथ पंक्तिवाला पर मिश्रण के छोटे टीले जगह
कागज।
कुरकुरा होने तक 6 से 8 मिनट के लिए खाना बनाना, 3 मिनट के बाद कागज का उपयोग अर्ध-टर्न दे रही है।
शांत करने के लिए छोड़ दें।
के बारे में करने के लिए 35 45 में आता है।
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"شيدر النفخات
25 غ من الزبدة، خففت
الماء 5 ملاعق
40 غ من الدقيق العادي، منخول
1 البيض للضرب
25 غ جبنة شيدر، مبشورة
وضع الزبدة والماء في وعاء كبير. يطهى في الميكروويف لمدة 2 دقيقة حتى الماء المغلي.
تخرج من الفرن، وبسرعة إرم الدقيق وفاز بقوة.
يترك ليبرد، ثم يضاف تدريجيا البيض، والضرب حتى يصبح الخليط سميكا وبراقة.
ضجة في الجبن.
استخدام ملعقتين، ووضع أكوام صغيرة من الخليط على قاعدة الفرن، واصطف مع كاتم للشحم
الورق.
يطهى لمدة 6-8 دقائق حتى هش، وإعطاء ورقة نصف دورة بعد 3 دقائق.
تترك لتبرد.
يجعل حوالي 35 إلى 45.
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"folhados de queijos cheddar
25 g de manteiga, amolecida
água 5 TBS
40 g de farinha de trigo, peneirada
1 ovo batido
25 g de queijo Cheddar, ralado
Coloque a manteiga, a água em um grande jarro. Cozinhar no microondas por cerca de 2 minutos até que a água está fervendo.
Retire do forno, rapidamente atirar a farinha e bata vigorosamente.
Deixar arrefecer, em seguida, adicione gradualmente o ovo, batendo até a mistura ficar espessa e brilhante.
Junte o queijo.
Use duas colheres de chá, colocar pequenos montes de mistura sobre a base do forno, revestido com greaseproof
papel.
Cozinhar por 6 a 8 minutos até ficar crocante, dando o papel meia volta depois de 3 minutos.
Deixe esfriar.
Faz cerca de 35 a 45.
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"চেডারপনির puffs
25 গ্রাম মাখন, তরলিত
5 TBS পানি
40 গ্রাম প্লেইন ময়দা, sifted
1 ডিমের প্রহৃত
25 গ্রাম চেডারপনির পনির, grated
মাখন, জল বৃহৎ জগ রাখুন। প্রায় 2 মিনিট পানি পর্যন্ত ফুটন্ত হয় মাইক্রোওয়েভে রান্না।
চুলা থেকে সরান দ্রুত ময়দা শিরসঁচালন এবং সবলে বীট।
ঠান্ডা করার ত্যাগ, তারপর ধীরে ধীরে, ডিমের যোগ প্রহার পর্যন্ত মিশ্রণ পুরু ও চকচকে হয়।
পনির মধ্যে আলোড়ন।
দুই লটারি ব্যবহার করুন, চুলা বেস, greaseproof সঙ্গে রেখাযুক্ত উপর মিশ্রণ ছোট ঢিবি স্থান
কাগজ।
খাস্তা পর্যন্ত 6 থেকে 8 মিনিট জন্য রান্না, 3 মিনিট পর কাগজ একটি অর্ধ-পালা দেয়।
ঠান্ডা ছেড়ে দিন।
সম্পর্কে 35 থেকে 45 করে তোলে।
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"Чеддер пуфы
25 г сливочного масла, размягченного
5 ст.л. воды
40 г пшеничной муки, просеянной
1 яйцо, разбитое
25 г сыра Чеддер, тертого
Поместите масло, воду в большом кувшине. Приготовьте в микроволновой печи в течение примерно 2 минут до кипения воды.
Удалить из духовки, быстро перемешайте муку и энергично бить.
Оставьте охлаждаться, затем постепенно добавить яйцо, избивая, пока смесь не загустеет и блестящая.
Движение в сыре.
Используйте две чайные ложки, поместите небольшие насыпи смеси на печи основания, выровненной с пергаментной
бумага.
варите в течение 6 до 8 минут до хрустящей корочки, давая бумагу с полоборота через 3 мин.
Оставьте остывать.
Делает приблизительно 35 до 45.
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"チェダーパフ
軟化25gのバター、
5つのTBS水
40グラム小麦粉、選別
卵1個溶き
25gのチェダーチーズ、おろし
バター、大きな水差しで水を置きます。沸騰している水まで、約2分間電子レンジで調理します。
小麦粉を投げる素早く、オーブンから削除し、激しく打ちます。
その後、徐々に混合物が厚く、光沢のあるまで打つ、卵を追加し、冷却するままにします。
チーズでかき混ぜます。
、小さじ2杯を使用するオーブンベース上に混合物の小さなマウンドを配置し、耐油が並びます
紙。
3分後に紙に半回転を与え、カリカリになるまで6〜8分間煮ます。
冷却するままにします。
約35〜45になります。
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"Cheddar ਘਮੰਡ
25 g ਮੱਖਣ, ਨਰਮ
5 ਟੀ.ਬੀ.ਐੱਸ ਪਾਣੀ
40 g ਸਾਦੇ ਆਟਾ, ਕੁੱਟਿਆ
1 ਅੰਡੇ ਕੁੱਟਿਆ
25 g Cheddar ਪਨੀਰ, ਕੱਦੂਕਸ
ਮੱਖਣ, ਪਾਣੀ ਦੀ ਇੱਕ ਵੱਡੀ ਜੱਗ ਵਿੱਚ ਰੱਖੋ. ਬਾਰੇ 2 ਮਿੰਟ ਪਾਣੀ ਤੱਕ ਦੇ ਉਬਾਲ ਹੈ ਲਈ ਮਾਈਕ੍ਰੋਵੇਵ ਵਿੱਚ ਪਕਾਉਣ.
ਓਵਨ ਤੱਕ ਹਟਾਓ, ਤੇਜ਼ੀ ਨਾਲ ਆਟਾ ਮੱਧਯਮ ਅਤੇ ਜ਼ੋਰ ਨਾਲ ਹਰਾਇਆ.
ਠੰਡਾ ਕਰਨ ਲਈ ਛੱਡੋ, ਫਿਰ ਹੌਲੀ ਹੌਲੀ, ਅੰਡੇ ਨੂੰ ਸ਼ਾਮਿਲ ਹਰਾ ਜਦ ਤੱਕ ਮਿਸ਼ਰਣ ਮੋਟੀ ਅਤੇ ਚਮਕਦਾਰ ਹੈ.
ਪਨੀਰ ਵਿਚ ਚੇਤੇ.
ਦੋ ਚਮਚੇ ਵਰਤੋ, ਓਵਨ ਦਾ ਅਧਾਰ, greaseproof ਨਾਲ ਕਤਾਰਬੱਧ 'ਤੇ ਮਿਸ਼ਰਣ ਦੇ ਛੋਟੇ ਟਿੱਲੇ ਰੱਖੋ
ਕਾਗਜ਼.
ਕਰਿਸਪ ਜਦ ਤੱਕ 6 8 ਮਿੰਟ ਲਈ ਕੁੱਕ, 3 ਮਿੰਟ ਬਾਅਦ ਪੇਪਰ ਇੱਕ ਅੱਧਾ-ਵਾਰੀ ਦੇਣ.
ਠੰਡਾ ਕਰਨ ਲਈ ਛੱਡੋ.
ਬਾਰੇ 35 ਨੂੰ 45 ਬਣਦੀ ਹੈ.
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"cheddar Puffs
25 g de beurre ramolli
5 l'eau tbs
40 g de farine, tamisé
1 oeuf battu
25 g de fromage cheddar, râpé
Placez le beurre, l'eau dans un grand pot. Cuire au micro-ondes pendant environ 2 minutes jusqu'à ce que l'eau bouillonne.
Retirer du four, mélanger rapidement la farine et battre vigoureusement.
Laisser refroidir, puis ajouter graduellement l'oeuf, battre jusqu'à ce que le mélange soit épais et brillant.
Incorporer le fromage.
Utilisez deux cuillères à café, placer de petits monticules de mélange sur la base du four, bordée sulfurisé
papier.
Faire cuire pendant 6 à 8 minutes jusqu'à ce que croustillant, donnant le papier un demi-tour au bout de 3 minutes.
Laisser refroidir.
Donne environ 35 à 45.
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"Cheddar Puffs
25 g mentega, melunak
air 5 sdm
40 g tepung terigu, diayak
1 telur kocok
25 g keju Cheddar, parut
Tempatkan mentega, air dalam kendi besar. Memasak di microwave selama sekitar 2 menit sampai air mendidih.
Keluarkan dari oven, dengan cepat melemparkan tepung dan memukul penuh semangat.
Biarkan hingga dingin, kemudian secara bertahap tambahkan telur, kocok sampai campuran tebal dan mengkilap.
Aduk keju.
Gunakan dua sendok teh, menempatkan gundukan kecil dari campuran pada dasar oven, dilapisi dengan menembus panas
kertas.
Masak selama 6 sampai 8 menit sampai garing, memberikan kertas setengah-turn setelah 3 menit.
Biarkan hingga dingin.
Membuat sekitar 35 sampai 45.
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"切達泡芙
25克黃油,軟化
5湯匙水
40克麵粉,過篩
1個雞蛋打
25克切達奶酪,磨碎
將黃油,水在一個大罐子。庫克在微波約2分鐘至水沸騰。
從烤箱中取出,迅速折騰麵粉和大力敲打。
待冷,再逐漸加入雞蛋,毆打,直到混合物厚,有光澤。
拌入乳酪。
用兩茶匙,將混合物小土堆烤箱基地,具有防油內襯上
紙。
煮6〜8分鐘,直到脆,給紙之後3分鐘半圈。
待冷。
使約35至45。
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"Cheddar sbuffi
25 g di burro, ammorbidito
acqua 5 cucchiai
40 g di farina, setacciata
1 uovo sbattuto
il formaggio Cheddar 25 g, grattugiato
Mettere il burro, l'acqua in una grande brocca. Cuocere in forno a microonde per circa 2 minuti fino a quando l'acqua sta bollendo.
Togliere dal forno, rapidamente gettare la farina e battere con vigore.
Lasciare raffreddare, quindi aggiungere gradualmente l'uovo, battendo fino a quando il composto è folto e lucido.
Aggiungete il formaggio.
Utilizzare due cucchiaini, disporre i piccoli cumuli di miscela sul fondo del forno, fiancheggiata da forno
carta.
Cuocere per 6 a 8 minuti fino croccante, dando la carta di mezzo giro dopo 3 min.
Lasciare raffreddare.
Rende circa 35 a 45.
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"cheddar Soezen
25 g botter, saggemaak
5 eetlepels water
40 g koekmeel, gesif
1 eier geklits
25 g Cheddarkaas, gerasper
Plaas die botter, water in 'n groot beker. Kook in mikrogolf vir ongeveer 2 min tot water kook.
Haal uit die oond, vinnig gooi die meel by en klits kragtig.
Laat afkoel, dan geleidelik voeg die eier en klits tot die mengsel dik en blink.
Roer die kaas.
Gebruik twee teelepels, plaas klein heuwels van mengsel op die oond basis, gevoer met bakpapier
papier.
Kook vir 6-8 minute tot bros, gee die papier 'n half-draai na 3 minute.
Laat afkoel.
Maak oor 35 tot 45.
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"체더 치즈 퍼프
부드럽게 25g 버터,
5 TBS 물
40g 일반 밀가루, 체질
1 달걀 구타
25g의 체다 치즈, 강판
큰 용기에 버터, 물을 넣습니다. 끓는 물까지 약 2 분 동안 전자 레인지에 요리.
빨리, 오븐에서 제거 밀가루를 던지고 적극적으로 이겼다.
점차 혼합물이 두껍고 반짝 때까지 치는 계란을 추가, 냉각 둡니다.
치즈에 저어.
두 스푼을 사용하여 기름이 줄 지어 오븐베이스에 혼합물의 작은 고분을 배치
종이.
3 분 후 용지를 반 회전을주고, 선명한 때까지 6 ~ 8 분 요리.
냉각 둡니다.
35 45를 만든다.
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"peynirli poğaçalar
yumuşatılmış 25 gr tereyağı,
5 çorba kaşığı su
40 gr düz un, elenmiş
1 yumurta dayak
25 g Kaşar peynir, rendelenmiş
Büyük bir sürahi içinde tereyağı, su koyun. kaynar su kadar yaklaşık 2 dakika mikrodalgada pişirin.
hızlı, Fırından çıkarın un atmak ve şiddetle yendi.
Daha sonra yavaş yavaş karışım kalın ve parlak olana kadar dayak, yumurta ekleyin soğumaya bırakın.
peynir ilave edin.
İki çay kaşığı kullanarak yağ geçirmez ile kaplı fırın tabanı, karışımın küçük tepecikler yer
Kağıt.
3 dakika sonra kağıdı yarım tur vererek gevrek kadar 6 ila 8 dakika pişirin.
soğumaya bırakın.
yaklaşık 35 ila 45 yapar.
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