HotelsCombined

Home Storage guide for Cheese

"Home Storage guide for Cheese

Cottage, fresh Ricotta: Refrigerate covered; use within 3 to 5 days

Cream, Neufchatel, other soft varieties: Refrigerate, covered or tightly wrapped; use within 2

weeks.

Cheddar, Emmenthal, other hard varieties: Refrigerate, tightly wrapped; will keep for several

months unless mould develops.

Cheese spreads and cheese foods: Store unopened jars at room temperature; after opening,

refrigerate , tightly covered; will keep for several weeks


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"gwida Home Storage għall Ġobon

Cottage, Ricotta frisk: Friġġ koperti; uża fi żmien 3 sa 5 ijiem

Krema, Neufchatel, varjetajiet artab oħra: Friġġ, mgħotti jew sewwa mgeżwra; uża fi żmien 2

ġimgħat.

Cheddar, Emmenthal, varjetajiet iebsa oħra: Friġġ, imgeżwer sewwa; se żżomm għal diversi

xhur sakemm moffa jiżviluppa.

firxiet ġobon u ikel ġobon: Aħżen vażetti mhux miftuħ f'temperatura tal-kamra; wara li jinfetaħ,

friġġ, koperti sewwa; se żżomm għal bosta ġimgħat


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Home Storage Führer für Käse

Cottage, frische Ricotta: Gekühlt bedeckt; innerhalb von 3 bis 5 Tagen

Sahne, Neufchatel, andere weiche Sorten: Gekühlt, überzogene oder fest eingewickelt; verwenden, innerhalb von 2

Wochen.

Cheddar, Emmentaler, andere harte Sorten: Gekühlt, fest eingewickelt; halten für mehr

Monate, es sei denn Schimmel entwickelt.

Schmelzkäse und Käsenahrungsmittel: Ungeöffnet Gläser bei Raumtemperatur; nach dem Öffnen,

Kühlschrank lagern, dicht bedeckt; wird für mehrere Wochen halten


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"家庭存储指南奶酪

山寨,新鲜芝士:冷藏覆盖;在3至5天使用

霜,讷沙泰勒,其它软品种:冷藏,包覆或紧紧包裹;在2使用

周。

切达干酪,Emmenthal,其他硬质小麦:冷藏,紧紧包裹;将保存数

个月,除非模具开发。

涂抹干酪和奶酪的食物:在常温下未开封的罐子;开盘后,

冷藏,紧盖;将保持数周


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Home Guía de almacenamiento para el Queso

Cottage, ricotta fresca: Refrigerar cubierto; utilizar menos de 3 a 5 días

Crema, Neufchatel, otras variedades suaves: Refrigerar, revestidos o bien envueltos; utilizar dentro de 2

semanas.

Cheddar, Emmental, otras variedades duras: Refrigerar, bien envueltos; se mantendrá durante varios

meses a menos que el moho se desarrolla.

quesos para untar de queso y alimentos: Almacenar los frascos sin abrir a temperatura ambiente; después de la apertura,

refrigere, bien tapados; mantendrá durante varias semanas


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"पनीर के लिए घरेलू भंडारण गाइड

कॉटेज, ताजा Ricotta: सर्द कवर; 3 से 5 दिनों के भीतर उपयोग

क्रीम, Neufchatel, अन्य शीतल किस्मों: ठण्डा, कवर या कसकर लपेटा; 2 के भीतर का उपयोग

सप्ताह।

चेडर, Emmenthal, अन्य कठिन किस्मों: सर्द, कसकर लपेटा; कई के लिए रखना होगा

महीने जब तक ढालना विकसित करता है।

पनीर फैलता है और पनीर खाद्य पदार्थ: कमरे के तापमान पर स्टोर बंद जार; उद्घाटन के बाद,

सर्द, कसकर कवर; कई हफ्तों के लिए रखना होगा


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"دليل التخزين الرئيسية للجبن

كوخ، الريكوتا جديدة: الثلاجة مغطاة. استخدام في غضون 3 إلى 5 أيام

كريم، في Neufchatel، وغيرها من الأصناف الغازية: الثلاجة أو مغطاة أو ملفوفة بإحكام. استخدام في غضون 2

أسابيع.

شيدر، Emmenthal، وأصناف الصلبة الأخرى: الثلاجة، ملفوفة بإحكام. سوف تبقى لعدة

أشهر ما لم يطور العفن.

ينتشر الجبن والأطعمة الجبن: مخزن الجرار فتحها في درجة حرارة الغرفة. بعد الافتتاح،

بردت، وتغطيتها بإحكام. سوف تبقى لعدة أسابيع


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"guia Início de armazenamento para Cheese

Cottage, ricota fresca: Leve à geladeira coberta; usar dentro de 3 a 5 dias

Creme, Neufchatel, outras variedades moles: Refrigerar, coberto ou embrulhado; utilizar no prazo de dois

semanas.

Cheddar, Emmenthal, outras variedades duras: Leve à geladeira, embrulhado; vai manter por vários

meses, a menos molde se desenvolve.

propagações de queijo e alimentos queijo: Loja frascos fechados à temperatura ambiente; depois da abertura,

refrigerar, firmemente coberto; irá manter durante várias semanas


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"পনির জন্য হোম সংগ্রহস্থল নির্দেশিকা

কুটির, তাজা ricotta: শীতল আবৃত; 3 থেকে 5 দিনের মধ্যে ব্যবহার

ক্রিম, Neufchâtel, অন্যান্য নরম বৈচিত্র্যের: শীতল, ঢাকা বা শক্তভাবে আবৃত; 2 মধ্যে ব্যবহার

সপ্তাহ।

চেডারপনির, Emmenthal, অন্যান্য হার্ড বৈচিত্র্যের: শীতল, শক্তভাবে আবৃত; বিভিন্ন জন্য রাখা হবে

মাসের যদি না ছাঁচ বিকাশ।

পনির ছড়িয়ে এবং পনির খাদ্য: কক্ষ তাপমাত্রায় সংরক্ষণ না খোলা বয়াম; ওপেনিং এর পরে,

শীতল, শক্তভাবে আবৃত; কয়েক সপ্তাহের জন্য রাখা হবে


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Руководство для сыра домашнего хранения

Коттедж, свежий Рикотта: Охладить покрыты; использовать в течение 3-х до 5 дней

Крем, Neufchatel, другие мягкие сорта: Охладить, покрытый или плотно завернутый; использовать в течение 2

недель.

Чеддер, Emmenthal, другие твердые сорта: Охладить, плотно завернутые; будет держать в течение нескольких

месяцев, если форма не развивается.

Сыр спреды и сыр продукты: Хранить запечатанные банки при комнатной температуре; после открытия,

хранить в холодильнике, плотно покрыта; будет держать в течение нескольких недель


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"チーズのためのホームストレージガイド

コテージ、新鮮なリコッタ:冷蔵庫ではカバーされ、 3〜5日以内に使用します

クリーム、ネフシャトル、他のソフトの品種:冷蔵し、被覆し又は緊密に包まれました。 2内で使用

週間。

チェダー、エメンタール、他のハード品種:冷蔵、しっかりと包まれました。いくつかのために維持します

ヶ月、金型が発症しない限り。

チーズスプレッドとチーズ食品:室温で未開封の瓶を保管してください。開封後、

冷蔵、しっかりカバー。数週間維持します


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"ਪਨੀਰ ਦੇ ਲਈ ਮੁੱਖ ਸਟੋਰੇਜ਼ ਗਾਈਡ

Cottage, ਤਾਜ਼ਾ ricotta: Refrigerate ਕਵਰ; 3 5 ਦਿਨ ਦੇ ਅੰਦਰ-ਅੰਦਰ ਵਰਤਣ ਦੀ

ਕਰੀਮ, Neufchatel, ਹੋਰ ਸਾਫਟ ਕਿਸਮ: Refrigerate, ਕਵਰ ਜ ਜੂੜ ਲਪੇਟਿਆ; 2 ਦੇ ਅੰਦਰ ਦਾ ਇਸਤੇਮਾਲ

ਹਫ਼ਤੇ.

Cheddar, Emmenthal, ਹੋਰ ਸਖ਼ਤ ਕਿਸਮ: Refrigerate, ਜੂੜ ਲਪੇਟਿਆ; ਕਈ ਲਈ ਰੱਖਣ ਦਾ ਹੋਵੇਗਾ

ਮਹੀਨੇ, ਜਦ ਤੱਕ ਉੱਲੀ ਵਿਕਸਤ.

ਪਨੀਰ ਫੈਲਾਅ ਅਤੇ ਪਨੀਰ ਭੋਜਨ: ਕਮਰੇ ਦੇ ਤਾਪਮਾਨ 'ਤੇ ਸਟੋਰ ਅਣਖੋਲ੍ਹੇ ਜਾਰ; ਖੁੱਲਣ ਦੇ ਬਾਅਦ,

refrigerate, ਜੂੜ ਨੂੰ ਕਵਰ ਕੀਤਾ; ਕਈ ਹਫ਼ਤੇ ਦੇ ਲਈ ਰੱਖਣ ਦਾ ਹੋਵੇਗਾ


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Guide Stockage pour le fromage

Cottage, ricotta: Réfrigérer couvert; utiliser dans les 3 à 5 jours

Crème, Neufchatel, d'autres variétés douces: Réfrigérer, recouverts ou bien emballé; utiliser dans les 2

semaines.

Cheddar, emmental, d'autres variétés dures: Réfrigérer, bien emballé; gardera pour plusieurs

mois à moins que des moisissures.

Fromage à tartiner et aliments de fromage: pots non ouverts à la température ambiante; après l'ouverture,

réfrigérer, hermétique; gardera pendant plusieurs semaines


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Home Penyimpanan panduan untuk Keju

Cottage, Ricotta segar: Dinginkan tertutup; menggunakan dalam waktu 3 sampai 5 hari

Krim, Neufchatel, varietas lunak lainnya: Dinginkan, ditutupi atau terbungkus rapat; gunakan dalam waktu 2

minggu.

Cheddar, Emmenthal, varietas keras lainnya: Dinginkan, terbungkus rapat; akan terus selama beberapa

bulan kecuali cetakan berkembang.

menyebar keju dan makanan keju: Toko botol belum dibuka pada suhu kamar; setelah pembukaan,

dinginkan, erat tertutup; akan terus selama beberapa minggu


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"家庭存儲指南奶酪

山寨,新鮮芝士:冷藏覆蓋;在3至5天使用

霜,訥沙泰勒,其它軟品種:冷藏,包覆或緊緊包裹;在2使用

週。

切達乾酪,Emmenthal,其他硬質小麥:冷藏,緊緊包裹;將保存數

個月,除非模具開發。

塗抹乾酪和奶酪的食物:在常溫下未開封的罐子;開盤後,

冷藏,緊蓋;將保持數週


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Guida Home Storage per Formaggi

Cottage, ricotta fresca: in frigorifero coperto; utilizzare entro 3 a 5 giorni

Crema, Neufchatel, altre varietà molli: refrigerare, ricoperti o avvolto; usare entro 2

settimane.

Cheddar, Emmenthal, altre varietà principali: refrigerare, avvolto strettamente; si conserva per diversi

mesi salvo stampo sviluppa.

creme di formaggio e cibi di formaggio: Conservare vasetti chiusi a temperatura ambiente; dopo l'apertura,

refrigerare, ben coperto; manterrà per diverse settimane


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Home berging gids vir kaas

Cottage, vars Ricotta: Verkoel bedek; gebruik binne 3 tot 5 dae

Room, Neufchatel, ander sagte variëteite: yskas, bedek of styf toegedraai; gebruik binne 2

weke.

Cheddar, Emmental, ander hard variëteite: yskas, styf toegedraai; sal hou vir 'n paar

maande tensy vorm ontwikkel.

Kaas versprei en kaas kos: Store onoopgemaakte pype by kamertemperatuur; nadat dit oopgemaak is,

yskas, styf gedek; sal hou vir 'n paar weke


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"치즈 홈 스토리지 가이드

코티지, 신선한 리코 타 : 냉장이 덮여; 3 ~ 5 일 이내에 사용

크림, Neufchatel, 다른 부드러운 종류 : 냉장, 적용 또는 단단히 포장; 2 내에서 사용

주.

체다, 에멘탈, 다른 하드 종류 : 냉장, 단단히 포장; 몇 가지를 위해 노력하겠습니다

달 금형 개발하지 않는 한.

치즈 스프레드와 치즈 음식 : 실온에서 보관 개봉 항아리; 개봉 후

냉장는 단단히 덮여; 몇 주 동안 계속됩니다


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Peynir için Ev Depolama kılavuzu

Kulübe, taze Lor: buzdolabında kapalı; 3 ila 5 gün içinde kullanın

Krema, Neufchatel, diğer yumuşak çeşitleri: buzdolabında, kapalı ya da sıkıca sarılmış; 2 içinde kullanımı

haftalar.

Cheddar, Emmenthal, diğer sert çeşitleri: buzdolabında sıkıca sarılmış; Birkaç için tutacak

ay kalıp geliştirir edilmiştir.

Peynir yayılır ve peynir gıdalar: Oda sıcaklığında saklayın Açılmamış kavanoz; açılmadan sonra

buzdolabında, sıkıca kapalı; haftalarca devam edecektir


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"

Comments

Random Posts

All-Time Popular Posts

Europass

Restaurant Georges - March, UK

Circo Martin - Malta

A pen

Test

Russott Hotel - Mestre, Italy

Circo Acquatico - Marsa, Malta

Cu-Club Bern - Switzerland

Archive

Show more