Home Storage guide for Cheese
"Home Storage guide for Cheese
Cottage, fresh Ricotta: Refrigerate covered; use within 3 to 5 days
Cream, Neufchatel, other soft varieties: Refrigerate, covered or tightly wrapped; use within 2
weeks.
Cheddar, Emmenthal, other hard varieties: Refrigerate, tightly wrapped; will keep for several
months unless mould develops.
Cheese spreads and cheese foods: Store unopened jars at room temperature; after opening,
refrigerate , tightly covered; will keep for several weeks
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"gwida Home Storage għall Ġobon
Cottage, Ricotta frisk: Friġġ koperti; uża fi żmien 3 sa 5 ijiem
Krema, Neufchatel, varjetajiet artab oħra: Friġġ, mgħotti jew sewwa mgeżwra; uża fi żmien 2
ġimgħat.
Cheddar, Emmenthal, varjetajiet iebsa oħra: Friġġ, imgeżwer sewwa; se żżomm għal diversi
xhur sakemm moffa jiżviluppa.
firxiet ġobon u ikel ġobon: Aħżen vażetti mhux miftuħ f'temperatura tal-kamra; wara li jinfetaħ,
friġġ, koperti sewwa; se żżomm għal bosta ġimgħat
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Home Storage Führer für Käse
Cottage, frische Ricotta: Gekühlt bedeckt; innerhalb von 3 bis 5 Tagen
Sahne, Neufchatel, andere weiche Sorten: Gekühlt, überzogene oder fest eingewickelt; verwenden, innerhalb von 2
Wochen.
Cheddar, Emmentaler, andere harte Sorten: Gekühlt, fest eingewickelt; halten für mehr
Monate, es sei denn Schimmel entwickelt.
Schmelzkäse und Käsenahrungsmittel: Ungeöffnet Gläser bei Raumtemperatur; nach dem Öffnen,
Kühlschrank lagern, dicht bedeckt; wird für mehrere Wochen halten
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"家庭存储指南奶酪
山寨,新鲜芝士:冷藏覆盖;在3至5天使用
霜,讷沙泰勒,其它软品种:冷藏,包覆或紧紧包裹;在2使用
周。
切达干酪,Emmenthal,其他硬质小麦:冷藏,紧紧包裹;将保存数
个月,除非模具开发。
涂抹干酪和奶酪的食物:在常温下未开封的罐子;开盘后,
冷藏,紧盖;将保持数周
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Home Guía de almacenamiento para el Queso
Cottage, ricotta fresca: Refrigerar cubierto; utilizar menos de 3 a 5 días
Crema, Neufchatel, otras variedades suaves: Refrigerar, revestidos o bien envueltos; utilizar dentro de 2
semanas.
Cheddar, Emmental, otras variedades duras: Refrigerar, bien envueltos; se mantendrá durante varios
meses a menos que el moho se desarrolla.
quesos para untar de queso y alimentos: Almacenar los frascos sin abrir a temperatura ambiente; después de la apertura,
refrigere, bien tapados; mantendrá durante varias semanas
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"पनीर के लिए घरेलू भंडारण गाइड
कॉटेज, ताजा Ricotta: सर्द कवर; 3 से 5 दिनों के भीतर उपयोग
क्रीम, Neufchatel, अन्य शीतल किस्मों: ठण्डा, कवर या कसकर लपेटा; 2 के भीतर का उपयोग
सप्ताह।
चेडर, Emmenthal, अन्य कठिन किस्मों: सर्द, कसकर लपेटा; कई के लिए रखना होगा
महीने जब तक ढालना विकसित करता है।
पनीर फैलता है और पनीर खाद्य पदार्थ: कमरे के तापमान पर स्टोर बंद जार; उद्घाटन के बाद,
सर्द, कसकर कवर; कई हफ्तों के लिए रखना होगा
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"دليل التخزين الرئيسية للجبن
كوخ، الريكوتا جديدة: الثلاجة مغطاة. استخدام في غضون 3 إلى 5 أيام
كريم، في Neufchatel، وغيرها من الأصناف الغازية: الثلاجة أو مغطاة أو ملفوفة بإحكام. استخدام في غضون 2
أسابيع.
شيدر، Emmenthal، وأصناف الصلبة الأخرى: الثلاجة، ملفوفة بإحكام. سوف تبقى لعدة
أشهر ما لم يطور العفن.
ينتشر الجبن والأطعمة الجبن: مخزن الجرار فتحها في درجة حرارة الغرفة. بعد الافتتاح،
بردت، وتغطيتها بإحكام. سوف تبقى لعدة أسابيع
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"guia Início de armazenamento para Cheese
Cottage, ricota fresca: Leve à geladeira coberta; usar dentro de 3 a 5 dias
Creme, Neufchatel, outras variedades moles: Refrigerar, coberto ou embrulhado; utilizar no prazo de dois
semanas.
Cheddar, Emmenthal, outras variedades duras: Leve à geladeira, embrulhado; vai manter por vários
meses, a menos molde se desenvolve.
propagações de queijo e alimentos queijo: Loja frascos fechados à temperatura ambiente; depois da abertura,
refrigerar, firmemente coberto; irá manter durante várias semanas
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"পনির জন্য হোম সংগ্রহস্থল নির্দেশিকা
কুটির, তাজা ricotta: শীতল আবৃত; 3 থেকে 5 দিনের মধ্যে ব্যবহার
ক্রিম, Neufchâtel, অন্যান্য নরম বৈচিত্র্যের: শীতল, ঢাকা বা শক্তভাবে আবৃত; 2 মধ্যে ব্যবহার
সপ্তাহ।
চেডারপনির, Emmenthal, অন্যান্য হার্ড বৈচিত্র্যের: শীতল, শক্তভাবে আবৃত; বিভিন্ন জন্য রাখা হবে
মাসের যদি না ছাঁচ বিকাশ।
পনির ছড়িয়ে এবং পনির খাদ্য: কক্ষ তাপমাত্রায় সংরক্ষণ না খোলা বয়াম; ওপেনিং এর পরে,
শীতল, শক্তভাবে আবৃত; কয়েক সপ্তাহের জন্য রাখা হবে
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Руководство для сыра домашнего хранения
Коттедж, свежий Рикотта: Охладить покрыты; использовать в течение 3-х до 5 дней
Крем, Neufchatel, другие мягкие сорта: Охладить, покрытый или плотно завернутый; использовать в течение 2
недель.
Чеддер, Emmenthal, другие твердые сорта: Охладить, плотно завернутые; будет держать в течение нескольких
месяцев, если форма не развивается.
Сыр спреды и сыр продукты: Хранить запечатанные банки при комнатной температуре; после открытия,
хранить в холодильнике, плотно покрыта; будет держать в течение нескольких недель
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"チーズのためのホームストレージガイド
コテージ、新鮮なリコッタ:冷蔵庫ではカバーされ、 3〜5日以内に使用します
クリーム、ネフシャトル、他のソフトの品種:冷蔵し、被覆し又は緊密に包まれました。 2内で使用
週間。
チェダー、エメンタール、他のハード品種:冷蔵、しっかりと包まれました。いくつかのために維持します
ヶ月、金型が発症しない限り。
チーズスプレッドとチーズ食品:室温で未開封の瓶を保管してください。開封後、
冷蔵、しっかりカバー。数週間維持します
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"ਪਨੀਰ ਦੇ ਲਈ ਮੁੱਖ ਸਟੋਰੇਜ਼ ਗਾਈਡ
Cottage, ਤਾਜ਼ਾ ricotta: Refrigerate ਕਵਰ; 3 5 ਦਿਨ ਦੇ ਅੰਦਰ-ਅੰਦਰ ਵਰਤਣ ਦੀ
ਕਰੀਮ, Neufchatel, ਹੋਰ ਸਾਫਟ ਕਿਸਮ: Refrigerate, ਕਵਰ ਜ ਜੂੜ ਲਪੇਟਿਆ; 2 ਦੇ ਅੰਦਰ ਦਾ ਇਸਤੇਮਾਲ
ਹਫ਼ਤੇ.
Cheddar, Emmenthal, ਹੋਰ ਸਖ਼ਤ ਕਿਸਮ: Refrigerate, ਜੂੜ ਲਪੇਟਿਆ; ਕਈ ਲਈ ਰੱਖਣ ਦਾ ਹੋਵੇਗਾ
ਮਹੀਨੇ, ਜਦ ਤੱਕ ਉੱਲੀ ਵਿਕਸਤ.
ਪਨੀਰ ਫੈਲਾਅ ਅਤੇ ਪਨੀਰ ਭੋਜਨ: ਕਮਰੇ ਦੇ ਤਾਪਮਾਨ 'ਤੇ ਸਟੋਰ ਅਣਖੋਲ੍ਹੇ ਜਾਰ; ਖੁੱਲਣ ਦੇ ਬਾਅਦ,
refrigerate, ਜੂੜ ਨੂੰ ਕਵਰ ਕੀਤਾ; ਕਈ ਹਫ਼ਤੇ ਦੇ ਲਈ ਰੱਖਣ ਦਾ ਹੋਵੇਗਾ
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Guide Stockage pour le fromage
Cottage, ricotta: Réfrigérer couvert; utiliser dans les 3 à 5 jours
Crème, Neufchatel, d'autres variétés douces: Réfrigérer, recouverts ou bien emballé; utiliser dans les 2
semaines.
Cheddar, emmental, d'autres variétés dures: Réfrigérer, bien emballé; gardera pour plusieurs
mois à moins que des moisissures.
Fromage à tartiner et aliments de fromage: pots non ouverts à la température ambiante; après l'ouverture,
réfrigérer, hermétique; gardera pendant plusieurs semaines
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Home Penyimpanan panduan untuk Keju
Cottage, Ricotta segar: Dinginkan tertutup; menggunakan dalam waktu 3 sampai 5 hari
Krim, Neufchatel, varietas lunak lainnya: Dinginkan, ditutupi atau terbungkus rapat; gunakan dalam waktu 2
minggu.
Cheddar, Emmenthal, varietas keras lainnya: Dinginkan, terbungkus rapat; akan terus selama beberapa
bulan kecuali cetakan berkembang.
menyebar keju dan makanan keju: Toko botol belum dibuka pada suhu kamar; setelah pembukaan,
dinginkan, erat tertutup; akan terus selama beberapa minggu
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"家庭存儲指南奶酪
山寨,新鮮芝士:冷藏覆蓋;在3至5天使用
霜,訥沙泰勒,其它軟品種:冷藏,包覆或緊緊包裹;在2使用
週。
切達乾酪,Emmenthal,其他硬質小麥:冷藏,緊緊包裹;將保存數
個月,除非模具開發。
塗抹乾酪和奶酪的食物:在常溫下未開封的罐子;開盤後,
冷藏,緊蓋;將保持數週
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Guida Home Storage per Formaggi
Cottage, ricotta fresca: in frigorifero coperto; utilizzare entro 3 a 5 giorni
Crema, Neufchatel, altre varietà molli: refrigerare, ricoperti o avvolto; usare entro 2
settimane.
Cheddar, Emmenthal, altre varietà principali: refrigerare, avvolto strettamente; si conserva per diversi
mesi salvo stampo sviluppa.
creme di formaggio e cibi di formaggio: Conservare vasetti chiusi a temperatura ambiente; dopo l'apertura,
refrigerare, ben coperto; manterrà per diverse settimane
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Home berging gids vir kaas
Cottage, vars Ricotta: Verkoel bedek; gebruik binne 3 tot 5 dae
Room, Neufchatel, ander sagte variëteite: yskas, bedek of styf toegedraai; gebruik binne 2
weke.
Cheddar, Emmental, ander hard variëteite: yskas, styf toegedraai; sal hou vir 'n paar
maande tensy vorm ontwikkel.
Kaas versprei en kaas kos: Store onoopgemaakte pype by kamertemperatuur; nadat dit oopgemaak is,
yskas, styf gedek; sal hou vir 'n paar weke
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"치즈 홈 스토리지 가이드
코티지, 신선한 리코 타 : 냉장이 덮여; 3 ~ 5 일 이내에 사용
크림, Neufchatel, 다른 부드러운 종류 : 냉장, 적용 또는 단단히 포장; 2 내에서 사용
주.
체다, 에멘탈, 다른 하드 종류 : 냉장, 단단히 포장; 몇 가지를 위해 노력하겠습니다
달 금형 개발하지 않는 한.
치즈 스프레드와 치즈 음식 : 실온에서 보관 개봉 항아리; 개봉 후
냉장는 단단히 덮여; 몇 주 동안 계속됩니다
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Peynir için Ev Depolama kılavuzu
Kulübe, taze Lor: buzdolabında kapalı; 3 ila 5 gün içinde kullanın
Krema, Neufchatel, diğer yumuşak çeşitleri: buzdolabında, kapalı ya da sıkıca sarılmış; 2 içinde kullanımı
haftalar.
Cheddar, Emmenthal, diğer sert çeşitleri: buzdolabında sıkıca sarılmış; Birkaç için tutacak
ay kalıp geliştirir edilmiştir.
Peynir yayılır ve peynir gıdalar: Oda sıcaklığında saklayın Açılmamış kavanoz; açılmadan sonra
buzdolabında, sıkıca kapalı; haftalarca devam edecektir
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
Cottage, fresh Ricotta: Refrigerate covered; use within 3 to 5 days
Cream, Neufchatel, other soft varieties: Refrigerate, covered or tightly wrapped; use within 2
weeks.
Cheddar, Emmenthal, other hard varieties: Refrigerate, tightly wrapped; will keep for several
months unless mould develops.
Cheese spreads and cheese foods: Store unopened jars at room temperature; after opening,
refrigerate , tightly covered; will keep for several weeks
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"gwida Home Storage għall Ġobon
Cottage, Ricotta frisk: Friġġ koperti; uża fi żmien 3 sa 5 ijiem
Krema, Neufchatel, varjetajiet artab oħra: Friġġ, mgħotti jew sewwa mgeżwra; uża fi żmien 2
ġimgħat.
Cheddar, Emmenthal, varjetajiet iebsa oħra: Friġġ, imgeżwer sewwa; se żżomm għal diversi
xhur sakemm moffa jiżviluppa.
firxiet ġobon u ikel ġobon: Aħżen vażetti mhux miftuħ f'temperatura tal-kamra; wara li jinfetaħ,
friġġ, koperti sewwa; se żżomm għal bosta ġimgħat
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Home Storage Führer für Käse
Cottage, frische Ricotta: Gekühlt bedeckt; innerhalb von 3 bis 5 Tagen
Sahne, Neufchatel, andere weiche Sorten: Gekühlt, überzogene oder fest eingewickelt; verwenden, innerhalb von 2
Wochen.
Cheddar, Emmentaler, andere harte Sorten: Gekühlt, fest eingewickelt; halten für mehr
Monate, es sei denn Schimmel entwickelt.
Schmelzkäse und Käsenahrungsmittel: Ungeöffnet Gläser bei Raumtemperatur; nach dem Öffnen,
Kühlschrank lagern, dicht bedeckt; wird für mehrere Wochen halten
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"家庭存储指南奶酪
山寨,新鲜芝士:冷藏覆盖;在3至5天使用
霜,讷沙泰勒,其它软品种:冷藏,包覆或紧紧包裹;在2使用
周。
切达干酪,Emmenthal,其他硬质小麦:冷藏,紧紧包裹;将保存数
个月,除非模具开发。
涂抹干酪和奶酪的食物:在常温下未开封的罐子;开盘后,
冷藏,紧盖;将保持数周
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Home Guía de almacenamiento para el Queso
Cottage, ricotta fresca: Refrigerar cubierto; utilizar menos de 3 a 5 días
Crema, Neufchatel, otras variedades suaves: Refrigerar, revestidos o bien envueltos; utilizar dentro de 2
semanas.
Cheddar, Emmental, otras variedades duras: Refrigerar, bien envueltos; se mantendrá durante varios
meses a menos que el moho se desarrolla.
quesos para untar de queso y alimentos: Almacenar los frascos sin abrir a temperatura ambiente; después de la apertura,
refrigere, bien tapados; mantendrá durante varias semanas
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"पनीर के लिए घरेलू भंडारण गाइड
कॉटेज, ताजा Ricotta: सर्द कवर; 3 से 5 दिनों के भीतर उपयोग
क्रीम, Neufchatel, अन्य शीतल किस्मों: ठण्डा, कवर या कसकर लपेटा; 2 के भीतर का उपयोग
सप्ताह।
चेडर, Emmenthal, अन्य कठिन किस्मों: सर्द, कसकर लपेटा; कई के लिए रखना होगा
महीने जब तक ढालना विकसित करता है।
पनीर फैलता है और पनीर खाद्य पदार्थ: कमरे के तापमान पर स्टोर बंद जार; उद्घाटन के बाद,
सर्द, कसकर कवर; कई हफ्तों के लिए रखना होगा
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"دليل التخزين الرئيسية للجبن
كوخ، الريكوتا جديدة: الثلاجة مغطاة. استخدام في غضون 3 إلى 5 أيام
كريم، في Neufchatel، وغيرها من الأصناف الغازية: الثلاجة أو مغطاة أو ملفوفة بإحكام. استخدام في غضون 2
أسابيع.
شيدر، Emmenthal، وأصناف الصلبة الأخرى: الثلاجة، ملفوفة بإحكام. سوف تبقى لعدة
أشهر ما لم يطور العفن.
ينتشر الجبن والأطعمة الجبن: مخزن الجرار فتحها في درجة حرارة الغرفة. بعد الافتتاح،
بردت، وتغطيتها بإحكام. سوف تبقى لعدة أسابيع
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"guia Início de armazenamento para Cheese
Cottage, ricota fresca: Leve à geladeira coberta; usar dentro de 3 a 5 dias
Creme, Neufchatel, outras variedades moles: Refrigerar, coberto ou embrulhado; utilizar no prazo de dois
semanas.
Cheddar, Emmenthal, outras variedades duras: Leve à geladeira, embrulhado; vai manter por vários
meses, a menos molde se desenvolve.
propagações de queijo e alimentos queijo: Loja frascos fechados à temperatura ambiente; depois da abertura,
refrigerar, firmemente coberto; irá manter durante várias semanas
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"পনির জন্য হোম সংগ্রহস্থল নির্দেশিকা
কুটির, তাজা ricotta: শীতল আবৃত; 3 থেকে 5 দিনের মধ্যে ব্যবহার
ক্রিম, Neufchâtel, অন্যান্য নরম বৈচিত্র্যের: শীতল, ঢাকা বা শক্তভাবে আবৃত; 2 মধ্যে ব্যবহার
সপ্তাহ।
চেডারপনির, Emmenthal, অন্যান্য হার্ড বৈচিত্র্যের: শীতল, শক্তভাবে আবৃত; বিভিন্ন জন্য রাখা হবে
মাসের যদি না ছাঁচ বিকাশ।
পনির ছড়িয়ে এবং পনির খাদ্য: কক্ষ তাপমাত্রায় সংরক্ষণ না খোলা বয়াম; ওপেনিং এর পরে,
শীতল, শক্তভাবে আবৃত; কয়েক সপ্তাহের জন্য রাখা হবে
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Руководство для сыра домашнего хранения
Коттедж, свежий Рикотта: Охладить покрыты; использовать в течение 3-х до 5 дней
Крем, Neufchatel, другие мягкие сорта: Охладить, покрытый или плотно завернутый; использовать в течение 2
недель.
Чеддер, Emmenthal, другие твердые сорта: Охладить, плотно завернутые; будет держать в течение нескольких
месяцев, если форма не развивается.
Сыр спреды и сыр продукты: Хранить запечатанные банки при комнатной температуре; после открытия,
хранить в холодильнике, плотно покрыта; будет держать в течение нескольких недель
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"チーズのためのホームストレージガイド
コテージ、新鮮なリコッタ:冷蔵庫ではカバーされ、 3〜5日以内に使用します
クリーム、ネフシャトル、他のソフトの品種:冷蔵し、被覆し又は緊密に包まれました。 2内で使用
週間。
チェダー、エメンタール、他のハード品種:冷蔵、しっかりと包まれました。いくつかのために維持します
ヶ月、金型が発症しない限り。
チーズスプレッドとチーズ食品:室温で未開封の瓶を保管してください。開封後、
冷蔵、しっかりカバー。数週間維持します
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"ਪਨੀਰ ਦੇ ਲਈ ਮੁੱਖ ਸਟੋਰੇਜ਼ ਗਾਈਡ
Cottage, ਤਾਜ਼ਾ ricotta: Refrigerate ਕਵਰ; 3 5 ਦਿਨ ਦੇ ਅੰਦਰ-ਅੰਦਰ ਵਰਤਣ ਦੀ
ਕਰੀਮ, Neufchatel, ਹੋਰ ਸਾਫਟ ਕਿਸਮ: Refrigerate, ਕਵਰ ਜ ਜੂੜ ਲਪੇਟਿਆ; 2 ਦੇ ਅੰਦਰ ਦਾ ਇਸਤੇਮਾਲ
ਹਫ਼ਤੇ.
Cheddar, Emmenthal, ਹੋਰ ਸਖ਼ਤ ਕਿਸਮ: Refrigerate, ਜੂੜ ਲਪੇਟਿਆ; ਕਈ ਲਈ ਰੱਖਣ ਦਾ ਹੋਵੇਗਾ
ਮਹੀਨੇ, ਜਦ ਤੱਕ ਉੱਲੀ ਵਿਕਸਤ.
ਪਨੀਰ ਫੈਲਾਅ ਅਤੇ ਪਨੀਰ ਭੋਜਨ: ਕਮਰੇ ਦੇ ਤਾਪਮਾਨ 'ਤੇ ਸਟੋਰ ਅਣਖੋਲ੍ਹੇ ਜਾਰ; ਖੁੱਲਣ ਦੇ ਬਾਅਦ,
refrigerate, ਜੂੜ ਨੂੰ ਕਵਰ ਕੀਤਾ; ਕਈ ਹਫ਼ਤੇ ਦੇ ਲਈ ਰੱਖਣ ਦਾ ਹੋਵੇਗਾ
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Guide Stockage pour le fromage
Cottage, ricotta: Réfrigérer couvert; utiliser dans les 3 à 5 jours
Crème, Neufchatel, d'autres variétés douces: Réfrigérer, recouverts ou bien emballé; utiliser dans les 2
semaines.
Cheddar, emmental, d'autres variétés dures: Réfrigérer, bien emballé; gardera pour plusieurs
mois à moins que des moisissures.
Fromage à tartiner et aliments de fromage: pots non ouverts à la température ambiante; après l'ouverture,
réfrigérer, hermétique; gardera pendant plusieurs semaines
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Home Penyimpanan panduan untuk Keju
Cottage, Ricotta segar: Dinginkan tertutup; menggunakan dalam waktu 3 sampai 5 hari
Krim, Neufchatel, varietas lunak lainnya: Dinginkan, ditutupi atau terbungkus rapat; gunakan dalam waktu 2
minggu.
Cheddar, Emmenthal, varietas keras lainnya: Dinginkan, terbungkus rapat; akan terus selama beberapa
bulan kecuali cetakan berkembang.
menyebar keju dan makanan keju: Toko botol belum dibuka pada suhu kamar; setelah pembukaan,
dinginkan, erat tertutup; akan terus selama beberapa minggu
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"家庭存儲指南奶酪
山寨,新鮮芝士:冷藏覆蓋;在3至5天使用
霜,訥沙泰勒,其它軟品種:冷藏,包覆或緊緊包裹;在2使用
週。
切達乾酪,Emmenthal,其他硬質小麥:冷藏,緊緊包裹;將保存數
個月,除非模具開發。
塗抹乾酪和奶酪的食物:在常溫下未開封的罐子;開盤後,
冷藏,緊蓋;將保持數週
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Guida Home Storage per Formaggi
Cottage, ricotta fresca: in frigorifero coperto; utilizzare entro 3 a 5 giorni
Crema, Neufchatel, altre varietà molli: refrigerare, ricoperti o avvolto; usare entro 2
settimane.
Cheddar, Emmenthal, altre varietà principali: refrigerare, avvolto strettamente; si conserva per diversi
mesi salvo stampo sviluppa.
creme di formaggio e cibi di formaggio: Conservare vasetti chiusi a temperatura ambiente; dopo l'apertura,
refrigerare, ben coperto; manterrà per diverse settimane
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Home berging gids vir kaas
Cottage, vars Ricotta: Verkoel bedek; gebruik binne 3 tot 5 dae
Room, Neufchatel, ander sagte variëteite: yskas, bedek of styf toegedraai; gebruik binne 2
weke.
Cheddar, Emmental, ander hard variëteite: yskas, styf toegedraai; sal hou vir 'n paar
maande tensy vorm ontwikkel.
Kaas versprei en kaas kos: Store onoopgemaakte pype by kamertemperatuur; nadat dit oopgemaak is,
yskas, styf gedek; sal hou vir 'n paar weke
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"치즈 홈 스토리지 가이드
코티지, 신선한 리코 타 : 냉장이 덮여; 3 ~ 5 일 이내에 사용
크림, Neufchatel, 다른 부드러운 종류 : 냉장, 적용 또는 단단히 포장; 2 내에서 사용
주.
체다, 에멘탈, 다른 하드 종류 : 냉장, 단단히 포장; 몇 가지를 위해 노력하겠습니다
달 금형 개발하지 않는 한.
치즈 스프레드와 치즈 음식 : 실온에서 보관 개봉 항아리; 개봉 후
냉장는 단단히 덮여; 몇 주 동안 계속됩니다
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Peynir için Ev Depolama kılavuzu
Kulübe, taze Lor: buzdolabında kapalı; 3 ila 5 gün içinde kullanın
Krema, Neufchatel, diğer yumuşak çeşitleri: buzdolabında, kapalı ya da sıkıca sarılmış; 2 içinde kullanımı
haftalar.
Cheddar, Emmenthal, diğer sert çeşitleri: buzdolabında sıkıca sarılmış; Birkaç için tutacak
ay kalıp geliştirir edilmiştir.
Peynir yayılır ve peynir gıdalar: Oda sıcaklığında saklayın Açılmamış kavanoz; açılmadan sonra
buzdolabında, sıkıca kapalı; haftalarca devam edecektir
-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
Comments