HotelsCombined

Double Choc Brownies

"Double Choc Brownies

240g butter

240g dark chocolate

3 eggs

1 1/2 cups sugar

1 1/2 cups plain flour

1/2 cup self-raising flour 1 1/2 cups roughly chopped white chocolate

Method: Place the butter and dark chocolate in a saucepan over a very low heat, until smooth.

Place eggs and sugar and beat until light and thick.

Fold the egg mixture through the dark chocolate mixture, the sifted flours and

the white chocolate.

Pour into a greased square cake tin - 23 cm

Bake in a preheated oven 180C for about 30 minutes.

Allow to cool. Then cut into squares and dust with some icing sugar or cocoa powder.

Makes 24 squares.


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Double Brownies choc

butir 240g

240g ċikkulata skura

3 bajd

zokkor 1 1/2 tazzi

1 1/2 tazzi dqiq plain

1/2 tazza dqiq awto-kuxjenza 1 1/2 tazzi bejn wieħed u ieħor mqatta ċikkulata bajda

Metodu: Poġġi l-butir u ċikkulata skura fi saucepan fuq sħana baxxa ħafna, sakemm bla xkiel.

Poġġi bajd u zokkor u taħbit sakemm dawl u ħoxna.

Itwi l-taħlita tal-bajd permezz tal-taħlita ċikkulata skura, l-dqiq mgħarbula u

il-ċikkulata bajda.

Ferra 'landa bix-xaħam kejk kwadru - 23 ċm

Bake fil-180C forn imsaħħan minn qabel għal madwar 30 minuti.

Ħallih jiksaħ. Imbagħad jinqatgħu fi kwadri u trab ma 'xi icing sugar jew trab tal-kawkaw.

Jagħmel 24 kwadri.


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Doppel Choc Brownies

240g Butter

240g dunkle Schokolade

3 Eier

1 1/2 Tassen Zucker

1 1/2 Tassen Mehl

1/2 Tasse Selbst-Mehl 1 1/2 Tassen grob weiße Schokolade gehackt

Methode: Legen Sie die Butter und dunkle Schokolade in einem Topf bei sehr schwacher Hitze, bis glatt.

Legen Sie Eier und Zucker und schlagen, bis Licht und dick.

Falten Sie die Ei-Mischung durch die dunkele Schokolade Mischung, das gesiebte Mehl und

die weiße Schokolade.

Gießen Sie in eine gefettete quadratische Kuchenform - 23 cm

Im vorgeheizten Ofen 180C für ca. 30 Minuten.

Abkühlen lassen. Dann in Quadrate geschnitten und Staub mit etwas Puderzucker oder Kakaopulver.

Macht 24 Quadrate.


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"双巧克力布朗尼

240克黄油

240克黑巧克力

3个鸡蛋

1 1/2杯糖

1 1/2杯纯面粉

1/2杯自发面粉1杯半切碎的白巧克力

方法:将在锅里黄油和黑巧克力在一个非常低热量,直到顺利。

将鸡蛋和糖搅拌至厚。

通过黑巧克力混合物折叠蛋液,过筛的面粉和

白巧克力。

倒入脂方蛋糕锡 - 23厘米

入预热烤箱180℃约30分钟。

允许冷却。然后切成正方形和灰尘与一些糖粉或可可粉。

使得24个平方。


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Double Choc Brownie

mantequilla 240g

240 g de chocolate negro

3 huevos

1 1/2 tazas de azúcar

1 1/2 tazas de harina de trigo

1/2 taza de harina con levadura 1 1/2 tazas de chocolate blanco picado o menos

Método: Coloque la mantequilla y el chocolate oscuro en una cacerola a fuego muy lento, hasta que esté suave.

Coloque los huevos y el azúcar y batir hasta que esté suave y espesa.

Doblar la mezcla de huevo a través de la mezcla de chocolate negro, las harinas tamizadas y

el chocolate blanco.

Verter en una lata engrasada torta cuadrada - 23 cm

Hornear en un horno precalentado 180 ° C durante unos 30 minutos.

Dejar enfriar. Luego se corta en cuadrados y el polvo con un poco de azúcar glas o cacao en polvo.

Hace 24 cuadrados.


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"डबल Choc ब्राउनी

240g मक्खन

240g डार्क चॉकलेट

3 अंडे

1 1/2 कप चीनी

1 1/2 कप सादा आटा

1/2 कप स्वयं को ऊपर उठाने का आटा 1 1/2 कप मोटे तौर पर सफेद चॉकलेट कटा हुआ

विधि: एक बहुत कम गर्मी के ऊपर मक्खन और एक सॉस पैन में डार्क चॉकलेट रखें, चिकनी जब तक।

अंडे और चीनी रखें और प्रकाश और मोटी जब तक हराया।

डार्क चॉकलेट मिश्रण के माध्यम से अंडा मिश्रण गुना, sifted flours और

सफेद चॉकलेट।

एक greased वर्ग केक टिन में डालो - 23 सेमी

के बारे में 30 मिनट के लिए एक ओवन 180C में बेक।

ठंडा होने दें। फिर वर्गों और कुछ टुकड़े चीनी या कोको पाउडर के साथ धूल में कटौती।

24 वर्ग में आता है।


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"براونيز شوكو مزدوجة

زبدة 240G

240G الشوكولاته الداكنة

3 بيضات

1 1/2 كوب سكر

1 1/2 كوب من الدقيق العادي

1/2 كوب طحين رفع الذاتي 1 1/2 كوب المفروم تقريبا الشوكولاته البيضاء

الطريقة: ضع الزبدة والشوكولاته الداكنة في مقلاة على درجة حرارة منخفضة جدا، حتى تصبح ناعمة.

وضع البيض والسكر وضربت حتى ضوء وسميكة.

طي خليط البيض من خلال الشوكولاته خليط الظلام، ودقيق منخول و

الشوكولاته البيضاء.

تصب في القصدير مدهون كعكة مربع - 23 سم

تخبز في فرن محمى على حرارة 180C لمدة 30 دقيقة.

تركه يبرد. ثم تقطع إلى مربعات والغبار مع بعض مسحوق السكر أو مسحوق الكاكاو.

يجعل 24 الساحات.


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Brownies dobro de Choc

manteiga 240g

240g de chocolate escuro

3 ovos

açúcar 1 1/2 chávenas

1 1/2 xícaras de farinha de trigo

1/2 xícara de auto-farinha com fermento 1 1/2 xícaras picado chocolate branco

Método: Coloque a manteiga e chocolate escuro em uma panela em fogo muito baixo, até ficar homogêneo.

Coloque os ovos eo açúcar e bata até ficar claro e espesso.

Dobrar a mistura do ovo através da mistura de chocolate escuro, as farinhas e peneirados

o chocolate branco.

Verter em uma forma de bolo quadrado untada - 23 cm

Coza no forno pré-aquecido a 180 ° C durante cerca de 30 minutos.

Deixar arrefecer. Em seguida, cortada em quadrados e poeira com algum açúcar em pó ou cacau em pó.

Faz 24 quadrados.


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"ডাবল Choc ব্রাউনিস

240g মাখন

240g অন্ধকার চকলেট

3 টি ডিম

1 1/2 কাপ চিনি

1 1/2 কাপ প্লেইন ময়দা

1/2 কাপ স্ব-উত্থাপন ময়দা 1 1/2 কাপ মোটামুটিভাবে সাদা চকলেট কাটা

পদ্ধতি: একটি খুব কম তাপ উপর মাখন এবং একটি কড়া মধ্যে অন্ধকার চকলেট রাখুন, মসৃণ না হওয়া পর্যন্ত।

ডিম ও চিনি রাখুন এবং হালকা এবং পুরু পর্যন্ত বীট।

অন্ধকার চকলেট মিশ্রণ মাধ্যমে ডিম মিশ্রণ ভাঁজ, sifted flours এবং

সাদা চকলেট।

একটি greased বর্গ পিষ্টক টিনের মধ্যে ঢালা - 23 সেমি

প্রায় 30 মিনিটের জন্য preheated তন্দুর 180C মধ্যে সেকা।

ঠান্ডা করার অনুমতি দেয়. তারপর স্কোয়ার এবং কিছু মীনা চিনি বা কোকো পাউডার দিয়ে ধুলো করে কেটে নিন।

24 স্কোয়ার করে তোলে।


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Двойные Шоколадка Домовые

240г сливочного масла

240г темного шоколада

3 яйца

1 1/2 чашки сахара

1 1/2 чашки обычной муки

1/2 стакана с добавлением разрыхлителей муки 1 1/2 чашки грубо нарезанного белого шоколада

Метод: Поместите масло и темный шоколад в кастрюле на очень слабом огне, до получения однородной массы.

Положите яйца и сахар и взбить до легкой и густой.

Сверните яичную смесь через темную шоколадную смесь, просеянную муку и

белый шоколад.

Вылейте в смазанном масле квадратного торта олова - 23 см

Выпекать в предварительно разогретой печи 180C в течение приблизительно 30 минут.

Дайте остыть. Затем разрезать на квадраты и пыль с некоторой пудрой или какао-порошком.

Делает 24 квадратов.


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"ダブルチョコブラウニー

240グラムバター

240グラムダークチョコレート

3個の卵

1 1/2カップ、砂糖

1つの1/2カップ小麦粉

1/2カップ自己上昇小麦粉1つの1/2カップは、概ねホワイトチョコレートをみじん切り

方法:滑らかになるまで、非常に弱火で鍋でバターとダークチョコレートを置きます。

卵と砂糖を入れて、軽くて、厚まで打ちなさい。

ダークチョコレートの混合物を通して卵の混合物を折り、ふるいにかけた小麦粉と

ホワイトチョコレート。

23センチメートル - 油を塗った正方形のケーキ型に注ぎ

約30分間予熱したオーブン180℃で焼きます。

冷まします。そして、いくつかの粉砂糖やココアパウダーで広場やホコリにカット。

24個の正方形を作ります。


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"ਡਬਲ Choc Brownies

240g ਮੱਖਣ

240g ਹਨੇਰੇ ਚਾਕਲੇਟ

3 ਅੰਡੇ

1 1/2 ਕੱਪ ਖੰਡ

1 1/2 ਕੱਪ ਆਟਾ ਸਧਾਰਨ

1/2 ਪਿਆਲਾ ਸਵੈ-ਉੱਠਣ ਆਟਾ 1 1/2 ਕੱਪ ਲਗਭਗ ਚਿੱਟੇ ਚਾਕਲੇਟ ਕੱਟਿਆ

ਢੰਗ: ਇੱਕ ਬਹੁਤ ਹੀ ਘੱਟ ਗਰਮੀ ਵੱਧ ਮੱਖਣ ਅਤੇ ਇੱਕ saucepan ਵਿੱਚ ਹਨੇਰੇ ਚਾਕਲੇਟ ਰੱਖੋ, ਨਿਰਵਿਘਨ ਜਦ ਤੱਕ.

ਅੰਡੇ ਅਤੇ ਖੰਡ ਰੱਖੋ ਅਤੇ ਹਲਕਾ ਹੈ ਅਤੇ ਮੋਟੀ, ਜਦ ਤੱਕ ਹਰਾਇਆ.

ਹਨੇਰੇ ਚਾਕਲੇਟ ਮਿਸ਼ਰਣ ਦੁਆਰਾ ਅੰਡੇ ਮਿਸ਼ਰਣ ਫੋਲਡ, ਕੁੱਟਿਆ flours ਅਤੇ

ਚਿੱਟੇ ਚਾਕਲੇਟ.

ਨੂੰ ਇੱਕ greased ਵਰਗ ਕੇਕ ਟੀਨ ਵਿੱਚ ਡੋਲ੍ਹ - 23 ਸੈ

ਬਾਰੇ 30 ਮਿੰਟ ਦੇ ਲਈ ਇੱਕ preheated ਓਵਨ 180C ਵਿਚ ਨੂੰਹਿਲਾਉਣਾ.

ਠੰਢਾ ਕਰਨ ਦੀ ਇਜਾਜ਼ਤ ਦਿਓ. ਫਿਰ ਵਰਗ ਅਤੇ ਕੁਝ ਸੁਹਾਗਾ ਖੰਡ ਜ ਕੋਕੋ ਪਾਊਡਰ ਦੇ ਨਾਲ ਧੂੜ ਵਿੱਚ ਕੱਟ.

24 ਵਰਗ ਬਣਦੀ ਹੈ.


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Double Chocs Brownies

beurre 240g

240g de chocolat noir

3 oeufs

1 1/2 tasse de sucre

1 1/2 tasse de farine

1/2 tasse d'auto-élévation de la farine 1 1/2 tasse grossièrement hachées chocolat blanc

Méthode: Placez le beurre et le chocolat noir dans une casserole à feu doux, jusqu'à consistance lisse.

Placez les oeufs et le sucre et battre jusqu'à consistance légère et épaisse.

Pliez le mélange d'œufs dans le mélange de chocolat noir, les farines tamisées et

le chocolat blanc.

Verser dans un moule carré graissé - 23 cm

Faire cuire dans un four préchauffé 180 ° C pendant environ 30 minutes.

Laisser refroidir. Ensuite, couper en carrés et la poussière avec du sucre glace ou de la poudre de cacao.

Donne 24 carrés.


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Ganda Choc Brownies

240g mentega

240g dark chocolate

3 telur

1 1/2 cangkir gula

1 1/2 cangkir tepung terigu

1/2 cangkir tepung self-raising 1 1/2 cangkir cincang kasar cokelat putih

Metode: Tempatkan mentega dan dark chocolate dalam panci di atas api yang sangat rendah, sampai halus.

Tempatkan telur dan gula dan memukul sampai ringan dan tebal.

Lipat campuran telur melalui campuran dark chocolate, tepung diayak dan

coklat putih.

Tuang ke dalam persegi kue kaleng gemuk - 23 cm

Panggang dalam 180C oven selama sekitar 30 menit.

Biarkan dingin. Kemudian potong kotak-kotak dan debu dengan gula icing atau bubuk kakao.

Membuat 24 kotak.


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"雙巧克力布朗尼

240克黃油

240克黑巧克力

3個雞蛋

1 1/2杯糖

1 1/2杯純麵粉

1/2杯自發麵粉1杯半切碎的白巧克力

方法:將在鍋裡黃油和黑巧克力在一個非常低熱量,直到順利。

將雞蛋和糖攪拌至厚。

通過黑巧克力混合物折疊蛋液,過篩的麵粉和

白巧克力。

倒入脂方蛋糕錫 - 23厘米

入預熱烤箱180℃約30分鐘。

允許冷卻。然後切成正方形和灰塵與一些糖粉或可可粉。

使得24平方。


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Doppio Choc Brownies

di burro 240g

240g di cioccolato fondente

3 uova

di zucchero 1 1/2 tazze

1 1/2 tazze di farina

1/2 tazza di farina auto-raising 1 1/2 tazze tritate grossolanamente il cioccolato bianco

Metodo: Mettere il burro e il cioccolato fondente in un pentolino a fuoco molto basso, fino al liscio.

Mettere le uova e lo zucchero e batti fino a chiaro e di spessore.

Piegare il composto di uova attraverso la miscela di cioccolato fondente, le farine setacciate e

il cioccolato bianco.

Versare in una teglia quadrata unta - 23 cm

Cuocere in forno preriscaldato a 180 ° C per circa 30 minuti.

Lasciare raffreddare. Poi tagliare in quadrati e polvere con un po 'di zucchero a velo o cacao in polvere.

Rende 24 quadrati.


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Double Choc Brownies

240g botter

240g donker sjokolade

3 eiers

1 1/2 koppies suiker

1 1/2 koppies koekmeel

1/2 koppie meel self-verhoging 1 1/2 koppies grof gekap wit sjokolade

Metode: Plaas die botter en donker sjokolade in 'n kastrol oor 'n baie lae hitte, tot glad.

Plaas eiers en suiker by en klits tot lig en dik.

Vou die eiermengsel deur die donker sjokolade mengsel, die gesifte meel en

die wit sjokolade.

Gooi in 'n gesmeerde vierkantige koekpan - 23 cm

Bak in 'n voorverhitte oond 180C vir ongeveer 30 minute.

Laat afkoel. Dan sny in blokkies en stof met 'n paar versiersuiker of kakao poeier.

Maak 24 blokkies.


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"더블 Choc 브라우니

240g 버터

240g 다크 초콜릿

3 계란

1 1/2 컵 설탕

1 1/2 컵 일반 밀가루

1/2 컵 자체 모금 밀가루 1 1/2 컵 대략 화이트 초콜릿을 잘게

방법 : 매끄러운 때까지, 매우 낮은 열 위에 냄비에 버터와 다크 초콜릿을 놓습니다.

계란과 설탕을 넣고 빛과 두께까지 치십시오.

다크 초콜릿 혼합물을 통해 계란 혼합물을 접고, 체질을 밀가루와

화이트 초콜릿.

기름칠 평방 케이크 주석에 붓고 - 23cm를

약 30 분 동안 예열 된 오븐 180 ℃에서 구워.

냉각시킵니다. 그런 다음 약간의 설탕이나 코코아 가루와 사각형과 먼지로 절단.

24 개 사각형을 만듭니다.


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Çift Choc Brownie

240g tereyağı

240g bitter çikolata

3 yumurta

1 1/2 su bardağı şeker

1 1/2 su bardağı sade un

1/2 fincan kendini yetiştirme un 1 1/2 su bardağı kabaca beyaz çikolata doğranmış

Yöntem: Pürüzsüz kadar, çok düşük bir ateşte bir tencerede tereyağı ve siyah çikolata yerleştirin.

Yumurta ve şekeri koyun ve hafif ve kalın kadar dövdü.

Koyu çikolata karışımı içinden yumurta karışımının Fold elenmiş un ve

beyaz çikolata.

Yağlanmış kare kek kalıbına dökün - 23 cm

Yaklaşık 30 dakika önceden ısıtılmış fırında 180C de pişirin.

soğumaya bırakın. Daha sonra bir pudra şekeri veya kakao tozu ile kareler ve toz halinde kesilir.

24 kareler yapar.


-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"

Comments

Random Posts

All-Time Popular Posts

Europass

Restaurant Georges - March, UK

Circo Martin - Malta

A pen

Test

Russott Hotel - Mestre, Italy

Circo Acquatico - Marsa, Malta

Cu-Club Bern - Switzerland

Archive

Show more