Aubergine Cannelloni
"Aubergine Cannelloni
2 large aubergines, thinly sliced lengthways.
1 tbsp salt
3 tbsp oil
1 onion, finely chopped
2 garlic cloves, crushed
397g can chopped tomatoes
3 tbsp tomato puree'
1 tsp sugar
100g ricotta cheese
small bunch basil
225g mozzarella, sliced
50g Parmesan, grated
Arrange aubergine slices in a colander, sprinkle with salt and stand for 15 minutes.
Wash and pat dry on kitchen paper.
Arrange on an oiled baking sheet, brush lightly with oiland cook at 180C or Gas Mark 4 for
12 minutes.
Meanwhile, heat remaining oil and cook onion and garlic for 3-4 minutes. Add tomatoes,
puree' and sugar. Simmer for 15 minutes.
Spread a little ricotta on each aubergine slice, top with basil leaf and a slice of mozzarella.
Season, roll into cannelloni shapes.
Put half sauce in base of a 1 litre oven-proof dish, top with aubergine and remaining sauce.
Sprinkle over Parmesan, cook at 200C for 20 min.
Garnish with fresh basil.
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"
"brunġiel kannelloni
2 brunġiel kbar, imqatta 'rqiq lengthways.
melħ 1 tbsp
Żejt 3 tbsp
1 basla, mqatta 'b'mod fin
2 sinniet tewm, imfarrak
397g jista mqatta tadam
3 tbsp purejiet tadam ""
zokkor 1 Tsp
ġobon rikotta 100g
bukkett ħabaq żgħar
Mozzarella 225g, imfellel
50g Parmesan, maħkuk
Irranġa flieli brunġiel fil colander, sprinkle bil-melħ u ħallih għal 15 minuta.
Aħsel u pat xott fuq karta tal-kċina.
Irranġa fuq folja tal-ħami oiled, xkupilji ħafif bil kok Oiland fil 180C jew gass Mark 4 għall
Fil-12 minuta.
Sadanittant, sħana li jifdal żejt u sajjar basal u tewm għal 3-4 minuti. Żid it-tadam,
purejiet ""u zokkor. Ħalliha ttektek għal 15 minuta.
Xerrdet irkotta ftit fuq kull porzjon brunġiel, top bi weraq ħabaq u porzjon ta 'mozzarella.
Staġun, ir-roll f'forom kannelloni.
Poġġi nofs zalza fil-bażi ta 'forn prova 1 litru dixx, top bi brunġiel u zalza fadal.
Sprinkle fuq Parmesan, kok fil 200C għal 20 min.
Garnish ma ħabaq frisk.
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"
"Aubergine Cannelloni
2 große Auberginen, in dünne Scheiben geschnitten lengthways.
1 EL Salz
3 EL Öl
1 Zwiebel, fein gehackt
2 Knoblauchzehen, zerdrückt
397g gehackte Tomaten können
3 EL Tomatenpüree‘
1 Teelöffel Zucker
100 g Ricotta
kleiner Bund Basilikum
225g Mozzarella, in Scheiben geschnitten
50 g Parmesan, gerieben
Vereinbaren Sie Auberginenscheiben in ein Sieb geben, mit Salz bestreuen und stehen für 15 Minuten.
Waschen und trocken tupfen auf Küchenpapier.
Ordnen Sie auf ein gefettetes Backblech legen, bürsten Sie leicht mit oiland Koch bei 180C oder Gas Stufe 4 für
12 Minuten.
Inzwischen restliche Öl erhitzen und kochen Zwiebel und Knoblauch für 3-4 Minuten. Tomaten,
Püree und Zucker. 15 Minuten köcheln lassen.
Verbreiten Sie ein wenig Ricotta auf jeder Auberginen in Scheiben schneiden, oben mit Basilikumblatt und einer Scheibe Mozzarella.
Jahreszeit, Rolle in Cannelloni Formen.
Die Hälfte Sauce in Basis einer 1-Liter-feuerfeste Form, oben mit Aubergine und restlicher Sauce.
Streuen Sie über Parmesan, kochen bei 200 ° C für 20 min.
Garniert mit frischem Basilikum.
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"
"茄子坎内洛尼
2个大茄子,切成纵向切片。
1汤匙盐
3汤匙油,
1个洋葱,切碎
2个蒜瓣,压碎
397克可以切碎的西红柿
3汤匙番茄酱”
1茶匙糖
百克乳清干酪
小束罗勒
225克莫扎里拉奶酪,切片
50克巴马,磨碎
排列茄子片在漏勺,撒上盐静置15分钟。
洗涤和厨房纸擦干。
安排上的上油烤盘,在180℃或气体马克4 oiland厨师轻刷为
12分钟。
同时,热剩余油,煮洋葱和大蒜3-4分钟。添加西红柿,
原浆”和糖。文火煮15分钟。
传播各茄子片一点点乳清,顶配罗勒叶和奶酪切片。
本季,卷成春卷的形状。
把半酱在1升烘箱防爆盘的基础上,具有顶部和茄子酱剩余。
撒上帕玛森,在200℃下煮20分钟。
配以新鲜罗勒。
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"
"berenjena canelones
2 grandes berenjenas en rodajas finas a lo largo.
sal 1 cucharada
aceite 3 cucharadas
1 cebolla, finamente picado
2 dientes de ajo, triturados
397g puede picado tomates
3 cucharadas de puré de tomate'
1 cucharadita de azúcar
100 g de queso ricotta
pequeño montón de albahaca
mozzarella 225 g, en rodajas
50 g de parmesano rallado
Coloque las rodajas de berenjena en un colador, espolvorear con sal y reposar durante 15 minutos.
Lavar y secar pat sobre papel de cocina.
Organizar en una bandeja de hornear engrasada, cepillar ligeramente con el cocinero oiland a 180C o Gas Marcos 4 para
12 minutos.
Mientras tanto, caliente el aceite restante y cocinar la cebolla y el ajo durante 3-4 minutos. Añadir los tomates,
puré' y el azúcar. A fuego lento durante 15 minutos.
Difundir un poco de queso ricotta en cada rebanada de berenjena, la parte superior con hojas de albahaca y una rodaja de mozzarella.
Temporada, rollo en formas canelones.
Ponga la mitad de la salsa en la base de un plato de horno a prueba de 1 litro, la parte superior con la berenjena y salsa restante.
Espolvorear sobre parmesano, cocinar a 200ºC durante 20 min.
Decorar con albahaca fresca.
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"
"बैंगन Cannelloni
2 बड़े aubergines, बारीकी कटा हुआ लंबेबल।
1 चम्मच नमक
3 चम्मच तेल
1 प्याज, बारीक कटी
2 लहसुन लौंग, कुचल
397g टमाटर कटा सकते हैं
3 चम्मच टमाटर प्यूरी '
1 चम्मच चीनी
100 ग्राम पनीर
छोटे गुच्छा तुलसी
225g मोत्ज़ारेला, कटा हुआ
50 ग्राम एक प्रकार का पनीर कसा हुआ
, एक कोलंडर में बैंगन स्लाइस की व्यवस्था नमक के साथ छिड़के और 15 मिनट के लिए खड़े हो जाओ।
धो लें और रसोई कागज पर पैट सूखी।
, एक तेल बेकिंग शीट पर व्यवस्था के लिए 180C या गैस मार्क 4 में Oiland कुक के साथ हल्के से ब्रश
12 मिनट।
इस बीच, गर्मी शेष तेल और 3-4 मिनट के लिए प्याज और लहसुन खाना बनाना। , टमाटर जोड़ें
प्यूरी 'और चीनी। 15 मिनट के लिए उबाल।
प्रत्येक बैंगन टुकड़ा पर एक छोटे से ricotta फैले, शीर्ष तुलसी के पत्ते और मोत्ज़ारेला का एक टुकड़ा के साथ।
सीजन, cannelloni आकार में रोल।
बैंगन और शेष सॉस के साथ एक 1 लीटर ओवन प्रूफ पकवान के आधार, शीर्ष में आधा सॉस रखो।
एक प्रकार का पनीर के ऊपर छिड़क, 20 मिनट के लिए 200 सी पर पकाना।
ताजा तुलसी के साथ गार्निश।
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"
"الباذنجان كانيلوني
2 الباذنجان كبيرة، مقطعة إلى شرائح رقيقة بالطول.
ملح 1 ملعقة كبيرة
3 ملاعق كبيرة زيت
1 بصلة، مفرومة فرما ناعما
2 فصوص من الثوم، وسحقت
397g يمكن الطماطم المفروم
3 ملعقة كبيرة معجون الطماطم ""
1 ملعقة صغيرة من السكر
جبنة ريكوتا 100G
مجموعة ريحان صغير
225G موزاريلا، شرائح
50G البارميزان، مبشور
ترتيب شرائح الباذنجان في مصفاة، ويرش بالملح والوقوف لمدة 15 دقيقة.
غسل واتركها حتى تجف على ورق المطبخ.
ترتيب على ورقة الخبز بالزيت، الفرشاة بخفة مع كوك oiland في 180C أو الغاز مارك 4 ل
12 دقيقة.
وفي الوقت نفسه، الحرارة المتبقية النفط ويطهى البصل والثوم لمدة 3-4 دقائق. تضاف الطماطم،
هريس 'والسكر. يترك على نار خفيفة لمدة 15 دقيقة.
نشر القليل من جبنة الريكوتا على كل شريحة الباذنجان، وأعلى مع أوراق الريحان وشريحة جبن موزاريلا.
الموسم، ولفة في الأشكال كانيلوني.
ضع نصف الصلصة في قاعدة طبق مقاوم لحرارة الفرن 1 لتر، وأعلى مع الباذنجان وصلصة المتبقية.
يرش على البارميزان، وطهي في 200C لمدة 20 دقيقة.
مقبلات مع الريحان الطازج.
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"
"Aubergine Cannelloni
2 grandes beringelas, em fatias finas no sentido do comprimento.
sal de 1 colher de sopa
óleo de 3 colheres de sopa
1 cebola, finamente picado
2 dentes de alho, esmagado
397g pode tomate picado
3 colheres de sopa de tomate puré'
açúcar 1 colher de chá
ricota 100g
pequena manjericão bando
225g de mozzarella, cortada
50g parmesão ralado
Providenciar fatias de berinjela em uma peneira, polvilhar com sal e deixada repousar durante 15 minutos.
Lave e seque em papel de cozinha.
Arrume em uma assadeira oleada, escove levemente com cozinheiro oiland a 180C ou gás Mark 4 para
12 minutos.
Enquanto isso, aqueça o óleo restante e cozinhe a cebola eo alho por 3-4 minutos. Adicione os tomates,
puré' e açúcar. Ferver durante 15 minutos.
Espalhe um pouco de ricota sobre cada fatia de berinjela, cubra com folha de manjericão e uma fatia de mussarela.
Temporada, rolo em formas cannelloni.
Coloque metade molho na base de um refratário de 1 litro, topo com berinjela e molho restante.
Espalhe sobre Parmesão, cozinhar a 200C durante 20 min.
Decore com manjericão fresco.
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"
"বেগুন Cannelloni
2 বড় aubergines, পাতলা করে সটান টুকরা করা।
1 টেবিল চামচ লবণ
3 টেবিল চামচ তেল
1 পেঁয়াজ, finely, কাটা
2 রসুন লবঙ্গ, চূর্ণ
397g টমেটো কাটা করতে পারেন
3 টেবিল চামচ টমেটো আঁচলা '
1 চা চামচ চিনি
100 গ্রাম ricotta পনির
ছোট গুচ্ছ পুদিনা
225g মজারেলা, চিরা
50g পারমায় তৈয়ারি, grated
, একটি ঝাঁঝরি মধ্যে বেগুন টুকরা সাজান লবণ সঙ্গে ছিটিয়ে এবং 15 মিনিটের জন্য দাঁড়ানো।
ধোবেন এবং রান্নাঘর কাগজে চাপড়ান শুষ্ক।
, একটি চুর পোড়ানো শীট উপর সাজান জন্য 180C বা গ্যাস মার্ক 4 এ oiland কুক সঙ্গে স্বল্প ব্রাশ
12 মিনিট।
এদিকে, তাপ অবশিষ্ট তেল এবং 3-4 মিনিটের জন্য পেঁয়াজ এবং রসুন রান্না। , টমেটো যোগ করুন
আঁচলা 'ও চিনি। 15 মিনিটের জন্য অল্প আঁচে।
প্রতিটি বেগুন ফালি উপর একটু ricotta ছড়িয়ে দিন, শীর্ষ পুদিনা পাতা ও মজারেলা একটি ফালি সঙ্গে।
সিজন, cannelloni আকার মধ্যে রোল।
বেগুন এবং অবশিষ্ট সস দিয়ে একটি 1 লিটার চুলা-প্রমাণ থালা বেস, শীর্ষ অর্ধেক সস রাখুন।
পারমায় তৈয়ারি উপর ছিটিয়ে, 20 মিনিট 200C রান্না।
তাজা পুদিনা সঙ্গে আভরণ।
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"
"Баклажаны Каннеллони
2 больших баклажана, тонко нарезанный по длине.
1 столовую ложку соли
3 столовые ложки масла
1 лук, мелко нарезанный
2 дольки чеснока, раздавленные
397g может рубленые помидоры
3 столовые ложки томатное пюре»
1 чайная ложка сахара
100 г сыра рикотта
небольшой пучок базилика
225г моцареллы, нарезанный
50 г пармезана, тертого
Устройте баклажанов ломтики в дуршлаг, посыпать солью и стоять в течение 15 минут.
Вымойте и высушите бумажным полотенцем.
Расположить на смазанный листе выпечки, кисть слегка с oiland варки при температуре 180oC или газа Mark 4 для
12 минут.
В то же время, тепло остаточного масла и готовить лук и чеснок в течение 3-4 минут. Добавить помидоры,
Пюре»и сахар. Варить на медленном огне в течение 15 минут.
Спред немного рикотта на каждый ломтик баклажана, сверху с базиликом лист и ломтик моцареллы.
Сезон, обвалять в каннеллони формы.
Положите половину соуса в базе 1 литровой печь доказательства блюда в верхнем, с баклажаном и оставшимся соусом.
Посыпать пармезаном, готовьте на 200С в течение 20 мин.
Украсить свежим базиликом.
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"
"ナスカネロニ
薄くスライスした縦2つの大ナス、。
大さじ1塩
3大さじオイル
1個のタマネギ、みじん切り
2つのニンニク、砕きました
397グラムは、トマトをみじん切りすることができます
大さじ3トマトピューレ」
小さじ1、砂糖
100グラムのリコッタチーズ
小さな束バジル
スライス225グラムモッツァレラ、
すりおろしたパルメザン50グラム、
、ザルにナスのスライスを配置し、塩を振りかけると、15分間放置。
キッチンペーパーの上に洗浄し、パット乾燥。
、油を塗ったベーキングシート上に並べるために180℃又はガスマーク4でoilandコックで軽く磨きます
12分。
一方、熱が油を残りの3〜4分間玉ねぎとにんにくを炒めます。トマトを追加し、
ピューレ」と砂糖。 15分間煮ます。
各ナスのスライス、バジルの葉を持つトップとモッツァレラチーズのスライスにはほとんどリコッタを広げます。
シーズン、カネロニの形状にロール。
ナス残りのソースと、1リットルのオーブンプルーフ皿の基部、上部に半ソースを置きます。
、パルメザンチーズの上に振りかける20分間200℃で煮ます。
新鮮なバジルを飾ります。
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"
"Aubergine Cannelloni
2 ਵੱਡੇ aubergines, ਘੱਟ ਮਨਜੂਰ lengthways ਕੱਟੇ.
1 tbsp ਲੂਣ
3 tbsp ਦਾ ਤੇਲ
1 ਪਿਆਜ਼, ਬਾਰੀਕ ਕੱਟਿਆ
2 ਲਸਣ cloves, ਕੁਚਲ
397g ਟਮਾਟਰ ਕੱਟਿਆ ਕਰ ਸਕਦੇ ਹੋ
3 tbsp ਟਮਾਟਰ puree '
1 ਵ਼ੱਡਾ ਖੰਡ
100g ਰਿਕੋਟਾ ਪਨੀਰ
ਛੋਟੇ ਝੁੰਡ Basil
225g mozzarella, ਕੱਟੇ
50g Parmesan, ਕੱਦੂਕਸ
, ਇੱਕ colander ਵਿੱਚ aubergine ਟੁਕੜੇ ਦਾ ਪ੍ਰਬੰਧ ਲੂਣ ਦੇ ਨਾਲ ਛਿੜਕ ਅਤੇ 15 ਮਿੰਟ ਦੇ ਲਈ ਖੜ੍ਹੇ.
ਧੋਵੋ ਅਤੇ ਰਸੋਈ ਪੇਪਰ 'ਤੇ PAT ਖੁਸ਼ਕ.
, ਇੱਕ oiled ਪਕਾਉਣਾ ਸ਼ੀਟ 'ਤੇ ਪ੍ਰਬੰਧ ਲਈ 180C ਜ ਗੈਸ ਮਰਕੁਸ 4 oiland ਕੁੱਕ ਦੇ ਨਾਲ ਥੋੜਾ ਬੁਰਸ਼
12 ਮਿੰਟ.
ਇਸ ਦੌਰਾਨ, ਗਰਮੀ ਬਾਕੀ ਤੇਲ ਅਤੇ 3-4 ਮਿੰਟ ਲਈ ਪਿਆਜ਼ ਅਤੇ ਲਸਣ ਪਕਾਉਣ. , ਟਮਾਟਰ ਜੋੜੋ
puree 'ਅਤੇ ਖੰਡ. 15 ਮਿੰਟ ਦੇ ਲਈ simmer.
ਹਰ aubergine ਟੁਕੜਾ ਤੇ ਇੱਕ ਛੋਟੇ ਰਿਕੋਟਾ ਫੈਲ, ਚੋਟੀ ਦੇ Basil ਪੱਤਾ ਅਤੇ mozzarella ਦਾ ਇੱਕ ਟੁਕੜਾ ਦੇ ਨਾਲ.
ਸੀਜ਼ਨ, cannelloni ਆਕਾਰ ਵਿੱਚ ਰੋਲ.
aubergine ਅਤੇ ਬਾਕੀ ਦੀ ਚਟਣੀ ਦੇ ਨਾਲ ਇੱਕ 1 ਲਿਟਰ ਓਵਨ-ਸਬੂਤ ਕਟੋਰੇ ਦਾ ਅਧਾਰ, ਚੋਟੀ ਦੇ ਵਿੱਚ ਅੱਧੇ ਸਾਸ ਪਾ ਦਿਓ.
Parmesan ਵੱਧ ਛਿੜਕ 20 ਮਿੰਟ ਦੇ ਲਈ 200C 'ਤੇ ਪਕਾਉਣ.
ਤਾਜ਼ਾ Basil ਦੇ ਨਾਲ garnish.
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"
"aubergine Cannelloni
2 grandes aubergines, en tranches fines longueur.
sel 1 cuillère à soupe
3 cuillères à soupe d'huile
1 oignon haché finement
2 gousses d'ail écrasées
397g de tomates hachées
3 cuillères à soupe de purée de tomates »
1 cuillère à café de sucre
100 g de fromage ricotta
petit bouquet de basilic
mozzarella 225g, en tranches
Parmesan 50 g, râpé
Disposer les tranches d'aubergine dans une passoire, saupoudrer de sel et reposer pendant 15 minutes.
Laver et sécher sur du papier de cuisine.
Disposer sur une plaque à pâtisserie huilée, badigeonner légèrement avec cuis oiland à 180 ° C ou Mark 4 gaz pour
12 minutes.
Pendant ce temps, chauffer le reste d'huile et faire cuire l'oignon et l'ail pendant 3-4 minutes. Ajouter les tomates,
purée » et le sucre. Laisser mijoter pendant 15 minutes.
Étaler un peu ricotta sur chaque tranche d'aubergine, garnir de feuilles de basilic et une tranche de mozzarella.
Saison, rouler dans des formes de cannellonis.
Mettre la moitié sauce à base d'un 1 litre plat allant au four, garnir et aubergine sauce restante.
Saupoudrer de parmesan, faire cuire à 200 ° C pendant 20 min.
Garnir de basilic frais.
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"
"terong Cannelloni
2 terong besar, iris tipis memanjang.
garam 1 sdm
minyak 3 sdm
1 bawang merah, cincang halus
2 siung bawang putih, memarkan
397g dapat tomat cincang
3 sdm tomat pure'
gula 1 sdt
100g keju ricotta
kemangi sekelompok kecil
225g mozzarella, iris
50g Parmesan, parut
Atur irisan terong dalam saringan, taburi dengan garam dan berdiri selama 15 menit.
Cuci dan keringkan di atas kertas dapur.
Susun di atas sebuah loyang diminyaki, sikat ringan dengan masak Minyak dan di 180C atau Gas Mark 4 untuk
12 menit.
Sementara itu, panas yang tersisa minyak dan masak bawang merah dan bawang putih selama 3-4 menit. Tambahkan tomat,
haluskan' dan gula. Didihkan selama 15 menit.
Menyebar ricotta kecil di setiap irisan terong, atas dengan daun kemangi dan irisan mozzarella.
Musim, gulungan menjadi bentuk cannelloni.
Menempatkan setengah saus di dasar 1 liter oven-bukti hidangan, atas dengan terong dan sisa saus.
Taburkan lebih Parmesan, memasak di 200C selama 20 menit.
Hiasi dengan kemangi segar.
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"
"茄子坎內洛尼
2個大茄子,切成縱向切片。
1湯匙鹽
3湯匙油,
1洋蔥,切碎
2蒜瓣,壓碎
397克可以切碎的西紅柿
3湯匙番茄醬“
1茶匙糖
百克乳清乾酪
小束羅勒
225克莫扎里拉奶酪,切片
50克巴馬,磨碎
排列茄子片在漏勺,撒上鹽靜置15分鐘。
洗滌和廚房紙擦乾。
安排上的上油烤盤,在180℃或氣體馬克4 oiland廚師輕刷為
12分鐘。
同時,熱剩餘油,煮洋蔥和大蒜3-4分鐘。添加西紅柿,
原漿“和糖。文火煮15分鐘。
傳播各茄子片一點點乳清,頂配羅勒葉和奶酪切片。
本季,卷成春捲的形狀。
把半醬在1升烘箱防爆盤的基礎上,具有頂部和茄子醬剩餘。
撒上帕瑪森,在200℃下煮20分鐘。
配以新鮮羅勒。
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"
"melanzana Cannelloni
2 grandi melanzane a fette sottili nel senso della lunghezza.
sale 1 cucchiaio
3 cucchiai di olio
1 cipolla, tritata finemente
2 spicchi aglio, schiacciati
397g può pomodori tritati
3 cucchiai di passata di pomodoro'
di zucchero 1 cucchiaino
ricotta 100 g
piccola basilico mazzetto
225g mozzarella, fette
50g di parmigiano grattugiato
Disporre le fette di melanzana in un colino, cospargere di sale e lasciare riposare per 15 minuti.
Lavare e asciugare pacca sulla carta da cucina.
Disporre su una teglia unta d'olio, spennellare leggermente con cuoco Oiland a 180 ° C o di gas Marco 4 per
12 minuti.
Nel frattempo, il calore residuo di olio e cuocete la cipolla e l'aglio per 3-4 minuti. Aggiungere i pomodori,
purea' e zucchero. Cuocere a fuoco lento per 15 minuti.
Diffondere un po 'di ricotta su ogni fetta di melanzana, top con foglie di basilico e una fetta di mozzarella.
Stagione, rotolo in forme cannelloni.
Mettere mezzo salsa base di un 1 litro pirofila, all'inizio con melanzane e salsa rimanente.
Cospargere di parmigiano, cuocere a 200 ° C per 20 min.
Guarnire con basilico fresco.
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"
"aubergine Cannelloni
2 groot eiervrugte, in dun lengte gesny.
1 eetlepel sout
3 eetlepels olie
1 ui, fyngekap
2 knoffelhuisies, gekneus
397g blik gekapte tamaties
3 eetlepels tamatiepuree '
1 teelepel suiker
100g ricotta kaas
klein klomp basiliekruid
225g mozzarella, in skywe gesny
50g parmesaan, gerasper
Reël eiervrugskywe in 'n vergiettes, sprinkel met sout en staan vir 15 minute.
Was en droog op kombuispapier.
Rangskik op 'n geoliede bakplaat, borsel liggies met oiland kok by 180C of Gas Mark 4 vir
12 minute.
Intussen, hitte oorblywende olie en braai ui en knoffel vir 3-4 minute. tamaties byvoeg,
puree en suiker. Prut vir 15 minute.
Smeer 'n bietjie ricotta op elke eiervrug sny, top met basiliekruid blare en 'n sny van mozzarella.
Seisoen, rol in cannelloni vorms.
Sit helfte sous in basis van 'n 1 liter oondvaste bak, top met aubergine en oorblywende sous.
Sprinkel oor Parmesan, kook by 200C vir 20 min.
Garneer met vars basilie.
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"
"암자색 카 넬로
2 개의 대형와 aubergines는 얇게 길게 슬라이스.
1 큰술 염
3 큰술 오일
1 양파, 잘게 썬
분쇄 2 개 다진 마늘,
397g 토마토를 다진 수 있습니다
3 큰술, 토마토 퓨레 '
1 작은 술 설탕
100g의 리코 타 치즈
작은 무리 바질
225g 모짜렐라 슬라이스
강판 50g 치즈,
, 소쿠리에 가지 조각을 배열 소금을 뿌려 15 분 동안 서있다.
씻고 부엌 종이에 물기.
, 기름칠 베이킹 시트에 정렬에 대한 180C 또는 가스 표 4에 oiland 요리와 함께 가볍게 브러시
12분.
한편, 열은 기름을 나머지 3 ~ 4 분 동안 양파와 마늘 요리. , 토마토 추가
퓌레 '설탕. 15 분 동안 끓인다.
위에 바질 잎과 모짜렐라 슬라이스, 각 가지의 조각에 약간의 리코 타를 확산.
시즌, 넬로 모양에 롤.
가지와 나머지 소스와 함께 1 리터 오븐 증거 접시의 기본, 상단에서 절반 소스를 넣습니다.
, 파르마에 걸쳐 뿌려 20 분 동안 200 ℃에서 요리.
신선한 바질로 장식.
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"
"Patlıcan Cannelloni
2 büyük patlıcan, ince uzunlamasına dilimlenmiş.
1 çorba kaşığı tuz
3 yk yağı
1 soğan, ince doğranmış
ezilmiş 2 diş sarımsak,
397g domates doğranmış olabilir
3 çorba kaşığı domates püresi'
1 çay kaşığı şeker
100 g rıcotta
küçük demet fesleğen
225g mozzarella, dilimlenmiş
rendelenmiş 50g parmesan,
, Bir süzgeçten patlıcan dilimleri ile tuz serpin ve 15 dakika bekleyin.
Yıkayın ve mutfak kağıt üzerinde kurulayın.
, Yağlanmış bir fırın tepsisine düzenlemek için yaklaşık 180 ° C ya da gaz Mark 4'te Oiland pişirmek ile hafifçe fırça
12 dakika.
Öte yandan, ısı yağın geri kalan ve 3-4 dakika soğan ve sarımsak pişirilir. , Domatesleri ekleyin
püre' ve şeker. 15 dakika pişirin.
Üst fesleğen yaprağı ve mozzarella bir dilim, her patlıcan dilim biraz ricotta sürün.
Sezon, canelloni şekiller halinde rulo.
patlıcan ve kalan soslu 1 litrelik bir fırın dayanıklı çanak tabanı ile, üst yarım sosu koyun.
, Parmesan üzerinde serpin 20 dakika 200 ° C'de pişirin.
Taze fesleğen ile süsleyin.
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"
2 large aubergines, thinly sliced lengthways.
1 tbsp salt
3 tbsp oil
1 onion, finely chopped
2 garlic cloves, crushed
397g can chopped tomatoes
3 tbsp tomato puree'
1 tsp sugar
100g ricotta cheese
small bunch basil
225g mozzarella, sliced
50g Parmesan, grated
Arrange aubergine slices in a colander, sprinkle with salt and stand for 15 minutes.
Wash and pat dry on kitchen paper.
Arrange on an oiled baking sheet, brush lightly with oiland cook at 180C or Gas Mark 4 for
12 minutes.
Meanwhile, heat remaining oil and cook onion and garlic for 3-4 minutes. Add tomatoes,
puree' and sugar. Simmer for 15 minutes.
Spread a little ricotta on each aubergine slice, top with basil leaf and a slice of mozzarella.
Season, roll into cannelloni shapes.
Put half sauce in base of a 1 litre oven-proof dish, top with aubergine and remaining sauce.
Sprinkle over Parmesan, cook at 200C for 20 min.
Garnish with fresh basil.
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"
"brunġiel kannelloni
2 brunġiel kbar, imqatta 'rqiq lengthways.
melħ 1 tbsp
Żejt 3 tbsp
1 basla, mqatta 'b'mod fin
2 sinniet tewm, imfarrak
397g jista mqatta tadam
3 tbsp purejiet tadam ""
zokkor 1 Tsp
ġobon rikotta 100g
bukkett ħabaq żgħar
Mozzarella 225g, imfellel
50g Parmesan, maħkuk
Irranġa flieli brunġiel fil colander, sprinkle bil-melħ u ħallih għal 15 minuta.
Aħsel u pat xott fuq karta tal-kċina.
Irranġa fuq folja tal-ħami oiled, xkupilji ħafif bil kok Oiland fil 180C jew gass Mark 4 għall
Fil-12 minuta.
Sadanittant, sħana li jifdal żejt u sajjar basal u tewm għal 3-4 minuti. Żid it-tadam,
purejiet ""u zokkor. Ħalliha ttektek għal 15 minuta.
Xerrdet irkotta ftit fuq kull porzjon brunġiel, top bi weraq ħabaq u porzjon ta 'mozzarella.
Staġun, ir-roll f'forom kannelloni.
Poġġi nofs zalza fil-bażi ta 'forn prova 1 litru dixx, top bi brunġiel u zalza fadal.
Sprinkle fuq Parmesan, kok fil 200C għal 20 min.
Garnish ma ħabaq frisk.
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"
"Aubergine Cannelloni
2 große Auberginen, in dünne Scheiben geschnitten lengthways.
1 EL Salz
3 EL Öl
1 Zwiebel, fein gehackt
2 Knoblauchzehen, zerdrückt
397g gehackte Tomaten können
3 EL Tomatenpüree‘
1 Teelöffel Zucker
100 g Ricotta
kleiner Bund Basilikum
225g Mozzarella, in Scheiben geschnitten
50 g Parmesan, gerieben
Vereinbaren Sie Auberginenscheiben in ein Sieb geben, mit Salz bestreuen und stehen für 15 Minuten.
Waschen und trocken tupfen auf Küchenpapier.
Ordnen Sie auf ein gefettetes Backblech legen, bürsten Sie leicht mit oiland Koch bei 180C oder Gas Stufe 4 für
12 Minuten.
Inzwischen restliche Öl erhitzen und kochen Zwiebel und Knoblauch für 3-4 Minuten. Tomaten,
Püree und Zucker. 15 Minuten köcheln lassen.
Verbreiten Sie ein wenig Ricotta auf jeder Auberginen in Scheiben schneiden, oben mit Basilikumblatt und einer Scheibe Mozzarella.
Jahreszeit, Rolle in Cannelloni Formen.
Die Hälfte Sauce in Basis einer 1-Liter-feuerfeste Form, oben mit Aubergine und restlicher Sauce.
Streuen Sie über Parmesan, kochen bei 200 ° C für 20 min.
Garniert mit frischem Basilikum.
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"
"茄子坎内洛尼
2个大茄子,切成纵向切片。
1汤匙盐
3汤匙油,
1个洋葱,切碎
2个蒜瓣,压碎
397克可以切碎的西红柿
3汤匙番茄酱”
1茶匙糖
百克乳清干酪
小束罗勒
225克莫扎里拉奶酪,切片
50克巴马,磨碎
排列茄子片在漏勺,撒上盐静置15分钟。
洗涤和厨房纸擦干。
安排上的上油烤盘,在180℃或气体马克4 oiland厨师轻刷为
12分钟。
同时,热剩余油,煮洋葱和大蒜3-4分钟。添加西红柿,
原浆”和糖。文火煮15分钟。
传播各茄子片一点点乳清,顶配罗勒叶和奶酪切片。
本季,卷成春卷的形状。
把半酱在1升烘箱防爆盘的基础上,具有顶部和茄子酱剩余。
撒上帕玛森,在200℃下煮20分钟。
配以新鲜罗勒。
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"
"berenjena canelones
2 grandes berenjenas en rodajas finas a lo largo.
sal 1 cucharada
aceite 3 cucharadas
1 cebolla, finamente picado
2 dientes de ajo, triturados
397g puede picado tomates
3 cucharadas de puré de tomate'
1 cucharadita de azúcar
100 g de queso ricotta
pequeño montón de albahaca
mozzarella 225 g, en rodajas
50 g de parmesano rallado
Coloque las rodajas de berenjena en un colador, espolvorear con sal y reposar durante 15 minutos.
Lavar y secar pat sobre papel de cocina.
Organizar en una bandeja de hornear engrasada, cepillar ligeramente con el cocinero oiland a 180C o Gas Marcos 4 para
12 minutos.
Mientras tanto, caliente el aceite restante y cocinar la cebolla y el ajo durante 3-4 minutos. Añadir los tomates,
puré' y el azúcar. A fuego lento durante 15 minutos.
Difundir un poco de queso ricotta en cada rebanada de berenjena, la parte superior con hojas de albahaca y una rodaja de mozzarella.
Temporada, rollo en formas canelones.
Ponga la mitad de la salsa en la base de un plato de horno a prueba de 1 litro, la parte superior con la berenjena y salsa restante.
Espolvorear sobre parmesano, cocinar a 200ºC durante 20 min.
Decorar con albahaca fresca.
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"
"बैंगन Cannelloni
2 बड़े aubergines, बारीकी कटा हुआ लंबेबल।
1 चम्मच नमक
3 चम्मच तेल
1 प्याज, बारीक कटी
2 लहसुन लौंग, कुचल
397g टमाटर कटा सकते हैं
3 चम्मच टमाटर प्यूरी '
1 चम्मच चीनी
100 ग्राम पनीर
छोटे गुच्छा तुलसी
225g मोत्ज़ारेला, कटा हुआ
50 ग्राम एक प्रकार का पनीर कसा हुआ
, एक कोलंडर में बैंगन स्लाइस की व्यवस्था नमक के साथ छिड़के और 15 मिनट के लिए खड़े हो जाओ।
धो लें और रसोई कागज पर पैट सूखी।
, एक तेल बेकिंग शीट पर व्यवस्था के लिए 180C या गैस मार्क 4 में Oiland कुक के साथ हल्के से ब्रश
12 मिनट।
इस बीच, गर्मी शेष तेल और 3-4 मिनट के लिए प्याज और लहसुन खाना बनाना। , टमाटर जोड़ें
प्यूरी 'और चीनी। 15 मिनट के लिए उबाल।
प्रत्येक बैंगन टुकड़ा पर एक छोटे से ricotta फैले, शीर्ष तुलसी के पत्ते और मोत्ज़ारेला का एक टुकड़ा के साथ।
सीजन, cannelloni आकार में रोल।
बैंगन और शेष सॉस के साथ एक 1 लीटर ओवन प्रूफ पकवान के आधार, शीर्ष में आधा सॉस रखो।
एक प्रकार का पनीर के ऊपर छिड़क, 20 मिनट के लिए 200 सी पर पकाना।
ताजा तुलसी के साथ गार्निश।
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"
"الباذنجان كانيلوني
2 الباذنجان كبيرة، مقطعة إلى شرائح رقيقة بالطول.
ملح 1 ملعقة كبيرة
3 ملاعق كبيرة زيت
1 بصلة، مفرومة فرما ناعما
2 فصوص من الثوم، وسحقت
397g يمكن الطماطم المفروم
3 ملعقة كبيرة معجون الطماطم ""
1 ملعقة صغيرة من السكر
جبنة ريكوتا 100G
مجموعة ريحان صغير
225G موزاريلا، شرائح
50G البارميزان، مبشور
ترتيب شرائح الباذنجان في مصفاة، ويرش بالملح والوقوف لمدة 15 دقيقة.
غسل واتركها حتى تجف على ورق المطبخ.
ترتيب على ورقة الخبز بالزيت، الفرشاة بخفة مع كوك oiland في 180C أو الغاز مارك 4 ل
12 دقيقة.
وفي الوقت نفسه، الحرارة المتبقية النفط ويطهى البصل والثوم لمدة 3-4 دقائق. تضاف الطماطم،
هريس 'والسكر. يترك على نار خفيفة لمدة 15 دقيقة.
نشر القليل من جبنة الريكوتا على كل شريحة الباذنجان، وأعلى مع أوراق الريحان وشريحة جبن موزاريلا.
الموسم، ولفة في الأشكال كانيلوني.
ضع نصف الصلصة في قاعدة طبق مقاوم لحرارة الفرن 1 لتر، وأعلى مع الباذنجان وصلصة المتبقية.
يرش على البارميزان، وطهي في 200C لمدة 20 دقيقة.
مقبلات مع الريحان الطازج.
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"
"Aubergine Cannelloni
2 grandes beringelas, em fatias finas no sentido do comprimento.
sal de 1 colher de sopa
óleo de 3 colheres de sopa
1 cebola, finamente picado
2 dentes de alho, esmagado
397g pode tomate picado
3 colheres de sopa de tomate puré'
açúcar 1 colher de chá
ricota 100g
pequena manjericão bando
225g de mozzarella, cortada
50g parmesão ralado
Providenciar fatias de berinjela em uma peneira, polvilhar com sal e deixada repousar durante 15 minutos.
Lave e seque em papel de cozinha.
Arrume em uma assadeira oleada, escove levemente com cozinheiro oiland a 180C ou gás Mark 4 para
12 minutos.
Enquanto isso, aqueça o óleo restante e cozinhe a cebola eo alho por 3-4 minutos. Adicione os tomates,
puré' e açúcar. Ferver durante 15 minutos.
Espalhe um pouco de ricota sobre cada fatia de berinjela, cubra com folha de manjericão e uma fatia de mussarela.
Temporada, rolo em formas cannelloni.
Coloque metade molho na base de um refratário de 1 litro, topo com berinjela e molho restante.
Espalhe sobre Parmesão, cozinhar a 200C durante 20 min.
Decore com manjericão fresco.
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"
"বেগুন Cannelloni
2 বড় aubergines, পাতলা করে সটান টুকরা করা।
1 টেবিল চামচ লবণ
3 টেবিল চামচ তেল
1 পেঁয়াজ, finely, কাটা
2 রসুন লবঙ্গ, চূর্ণ
397g টমেটো কাটা করতে পারেন
3 টেবিল চামচ টমেটো আঁচলা '
1 চা চামচ চিনি
100 গ্রাম ricotta পনির
ছোট গুচ্ছ পুদিনা
225g মজারেলা, চিরা
50g পারমায় তৈয়ারি, grated
, একটি ঝাঁঝরি মধ্যে বেগুন টুকরা সাজান লবণ সঙ্গে ছিটিয়ে এবং 15 মিনিটের জন্য দাঁড়ানো।
ধোবেন এবং রান্নাঘর কাগজে চাপড়ান শুষ্ক।
, একটি চুর পোড়ানো শীট উপর সাজান জন্য 180C বা গ্যাস মার্ক 4 এ oiland কুক সঙ্গে স্বল্প ব্রাশ
12 মিনিট।
এদিকে, তাপ অবশিষ্ট তেল এবং 3-4 মিনিটের জন্য পেঁয়াজ এবং রসুন রান্না। , টমেটো যোগ করুন
আঁচলা 'ও চিনি। 15 মিনিটের জন্য অল্প আঁচে।
প্রতিটি বেগুন ফালি উপর একটু ricotta ছড়িয়ে দিন, শীর্ষ পুদিনা পাতা ও মজারেলা একটি ফালি সঙ্গে।
সিজন, cannelloni আকার মধ্যে রোল।
বেগুন এবং অবশিষ্ট সস দিয়ে একটি 1 লিটার চুলা-প্রমাণ থালা বেস, শীর্ষ অর্ধেক সস রাখুন।
পারমায় তৈয়ারি উপর ছিটিয়ে, 20 মিনিট 200C রান্না।
তাজা পুদিনা সঙ্গে আভরণ।
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"
"Баклажаны Каннеллони
2 больших баклажана, тонко нарезанный по длине.
1 столовую ложку соли
3 столовые ложки масла
1 лук, мелко нарезанный
2 дольки чеснока, раздавленные
397g может рубленые помидоры
3 столовые ложки томатное пюре»
1 чайная ложка сахара
100 г сыра рикотта
небольшой пучок базилика
225г моцареллы, нарезанный
50 г пармезана, тертого
Устройте баклажанов ломтики в дуршлаг, посыпать солью и стоять в течение 15 минут.
Вымойте и высушите бумажным полотенцем.
Расположить на смазанный листе выпечки, кисть слегка с oiland варки при температуре 180oC или газа Mark 4 для
12 минут.
В то же время, тепло остаточного масла и готовить лук и чеснок в течение 3-4 минут. Добавить помидоры,
Пюре»и сахар. Варить на медленном огне в течение 15 минут.
Спред немного рикотта на каждый ломтик баклажана, сверху с базиликом лист и ломтик моцареллы.
Сезон, обвалять в каннеллони формы.
Положите половину соуса в базе 1 литровой печь доказательства блюда в верхнем, с баклажаном и оставшимся соусом.
Посыпать пармезаном, готовьте на 200С в течение 20 мин.
Украсить свежим базиликом.
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"
"ナスカネロニ
薄くスライスした縦2つの大ナス、。
大さじ1塩
3大さじオイル
1個のタマネギ、みじん切り
2つのニンニク、砕きました
397グラムは、トマトをみじん切りすることができます
大さじ3トマトピューレ」
小さじ1、砂糖
100グラムのリコッタチーズ
小さな束バジル
スライス225グラムモッツァレラ、
すりおろしたパルメザン50グラム、
、ザルにナスのスライスを配置し、塩を振りかけると、15分間放置。
キッチンペーパーの上に洗浄し、パット乾燥。
、油を塗ったベーキングシート上に並べるために180℃又はガスマーク4でoilandコックで軽く磨きます
12分。
一方、熱が油を残りの3〜4分間玉ねぎとにんにくを炒めます。トマトを追加し、
ピューレ」と砂糖。 15分間煮ます。
各ナスのスライス、バジルの葉を持つトップとモッツァレラチーズのスライスにはほとんどリコッタを広げます。
シーズン、カネロニの形状にロール。
ナス残りのソースと、1リットルのオーブンプルーフ皿の基部、上部に半ソースを置きます。
、パルメザンチーズの上に振りかける20分間200℃で煮ます。
新鮮なバジルを飾ります。
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"
"Aubergine Cannelloni
2 ਵੱਡੇ aubergines, ਘੱਟ ਮਨਜੂਰ lengthways ਕੱਟੇ.
1 tbsp ਲੂਣ
3 tbsp ਦਾ ਤੇਲ
1 ਪਿਆਜ਼, ਬਾਰੀਕ ਕੱਟਿਆ
2 ਲਸਣ cloves, ਕੁਚਲ
397g ਟਮਾਟਰ ਕੱਟਿਆ ਕਰ ਸਕਦੇ ਹੋ
3 tbsp ਟਮਾਟਰ puree '
1 ਵ਼ੱਡਾ ਖੰਡ
100g ਰਿਕੋਟਾ ਪਨੀਰ
ਛੋਟੇ ਝੁੰਡ Basil
225g mozzarella, ਕੱਟੇ
50g Parmesan, ਕੱਦੂਕਸ
, ਇੱਕ colander ਵਿੱਚ aubergine ਟੁਕੜੇ ਦਾ ਪ੍ਰਬੰਧ ਲੂਣ ਦੇ ਨਾਲ ਛਿੜਕ ਅਤੇ 15 ਮਿੰਟ ਦੇ ਲਈ ਖੜ੍ਹੇ.
ਧੋਵੋ ਅਤੇ ਰਸੋਈ ਪੇਪਰ 'ਤੇ PAT ਖੁਸ਼ਕ.
, ਇੱਕ oiled ਪਕਾਉਣਾ ਸ਼ੀਟ 'ਤੇ ਪ੍ਰਬੰਧ ਲਈ 180C ਜ ਗੈਸ ਮਰਕੁਸ 4 oiland ਕੁੱਕ ਦੇ ਨਾਲ ਥੋੜਾ ਬੁਰਸ਼
12 ਮਿੰਟ.
ਇਸ ਦੌਰਾਨ, ਗਰਮੀ ਬਾਕੀ ਤੇਲ ਅਤੇ 3-4 ਮਿੰਟ ਲਈ ਪਿਆਜ਼ ਅਤੇ ਲਸਣ ਪਕਾਉਣ. , ਟਮਾਟਰ ਜੋੜੋ
puree 'ਅਤੇ ਖੰਡ. 15 ਮਿੰਟ ਦੇ ਲਈ simmer.
ਹਰ aubergine ਟੁਕੜਾ ਤੇ ਇੱਕ ਛੋਟੇ ਰਿਕੋਟਾ ਫੈਲ, ਚੋਟੀ ਦੇ Basil ਪੱਤਾ ਅਤੇ mozzarella ਦਾ ਇੱਕ ਟੁਕੜਾ ਦੇ ਨਾਲ.
ਸੀਜ਼ਨ, cannelloni ਆਕਾਰ ਵਿੱਚ ਰੋਲ.
aubergine ਅਤੇ ਬਾਕੀ ਦੀ ਚਟਣੀ ਦੇ ਨਾਲ ਇੱਕ 1 ਲਿਟਰ ਓਵਨ-ਸਬੂਤ ਕਟੋਰੇ ਦਾ ਅਧਾਰ, ਚੋਟੀ ਦੇ ਵਿੱਚ ਅੱਧੇ ਸਾਸ ਪਾ ਦਿਓ.
Parmesan ਵੱਧ ਛਿੜਕ 20 ਮਿੰਟ ਦੇ ਲਈ 200C 'ਤੇ ਪਕਾਉਣ.
ਤਾਜ਼ਾ Basil ਦੇ ਨਾਲ garnish.
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"
"aubergine Cannelloni
2 grandes aubergines, en tranches fines longueur.
sel 1 cuillère à soupe
3 cuillères à soupe d'huile
1 oignon haché finement
2 gousses d'ail écrasées
397g de tomates hachées
3 cuillères à soupe de purée de tomates »
1 cuillère à café de sucre
100 g de fromage ricotta
petit bouquet de basilic
mozzarella 225g, en tranches
Parmesan 50 g, râpé
Disposer les tranches d'aubergine dans une passoire, saupoudrer de sel et reposer pendant 15 minutes.
Laver et sécher sur du papier de cuisine.
Disposer sur une plaque à pâtisserie huilée, badigeonner légèrement avec cuis oiland à 180 ° C ou Mark 4 gaz pour
12 minutes.
Pendant ce temps, chauffer le reste d'huile et faire cuire l'oignon et l'ail pendant 3-4 minutes. Ajouter les tomates,
purée » et le sucre. Laisser mijoter pendant 15 minutes.
Étaler un peu ricotta sur chaque tranche d'aubergine, garnir de feuilles de basilic et une tranche de mozzarella.
Saison, rouler dans des formes de cannellonis.
Mettre la moitié sauce à base d'un 1 litre plat allant au four, garnir et aubergine sauce restante.
Saupoudrer de parmesan, faire cuire à 200 ° C pendant 20 min.
Garnir de basilic frais.
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"
"terong Cannelloni
2 terong besar, iris tipis memanjang.
garam 1 sdm
minyak 3 sdm
1 bawang merah, cincang halus
2 siung bawang putih, memarkan
397g dapat tomat cincang
3 sdm tomat pure'
gula 1 sdt
100g keju ricotta
kemangi sekelompok kecil
225g mozzarella, iris
50g Parmesan, parut
Atur irisan terong dalam saringan, taburi dengan garam dan berdiri selama 15 menit.
Cuci dan keringkan di atas kertas dapur.
Susun di atas sebuah loyang diminyaki, sikat ringan dengan masak Minyak dan di 180C atau Gas Mark 4 untuk
12 menit.
Sementara itu, panas yang tersisa minyak dan masak bawang merah dan bawang putih selama 3-4 menit. Tambahkan tomat,
haluskan' dan gula. Didihkan selama 15 menit.
Menyebar ricotta kecil di setiap irisan terong, atas dengan daun kemangi dan irisan mozzarella.
Musim, gulungan menjadi bentuk cannelloni.
Menempatkan setengah saus di dasar 1 liter oven-bukti hidangan, atas dengan terong dan sisa saus.
Taburkan lebih Parmesan, memasak di 200C selama 20 menit.
Hiasi dengan kemangi segar.
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"
"茄子坎內洛尼
2個大茄子,切成縱向切片。
1湯匙鹽
3湯匙油,
1洋蔥,切碎
2蒜瓣,壓碎
397克可以切碎的西紅柿
3湯匙番茄醬“
1茶匙糖
百克乳清乾酪
小束羅勒
225克莫扎里拉奶酪,切片
50克巴馬,磨碎
排列茄子片在漏勺,撒上鹽靜置15分鐘。
洗滌和廚房紙擦乾。
安排上的上油烤盤,在180℃或氣體馬克4 oiland廚師輕刷為
12分鐘。
同時,熱剩餘油,煮洋蔥和大蒜3-4分鐘。添加西紅柿,
原漿“和糖。文火煮15分鐘。
傳播各茄子片一點點乳清,頂配羅勒葉和奶酪切片。
本季,卷成春捲的形狀。
把半醬在1升烘箱防爆盤的基礎上,具有頂部和茄子醬剩餘。
撒上帕瑪森,在200℃下煮20分鐘。
配以新鮮羅勒。
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"
"melanzana Cannelloni
2 grandi melanzane a fette sottili nel senso della lunghezza.
sale 1 cucchiaio
3 cucchiai di olio
1 cipolla, tritata finemente
2 spicchi aglio, schiacciati
397g può pomodori tritati
3 cucchiai di passata di pomodoro'
di zucchero 1 cucchiaino
ricotta 100 g
piccola basilico mazzetto
225g mozzarella, fette
50g di parmigiano grattugiato
Disporre le fette di melanzana in un colino, cospargere di sale e lasciare riposare per 15 minuti.
Lavare e asciugare pacca sulla carta da cucina.
Disporre su una teglia unta d'olio, spennellare leggermente con cuoco Oiland a 180 ° C o di gas Marco 4 per
12 minuti.
Nel frattempo, il calore residuo di olio e cuocete la cipolla e l'aglio per 3-4 minuti. Aggiungere i pomodori,
purea' e zucchero. Cuocere a fuoco lento per 15 minuti.
Diffondere un po 'di ricotta su ogni fetta di melanzana, top con foglie di basilico e una fetta di mozzarella.
Stagione, rotolo in forme cannelloni.
Mettere mezzo salsa base di un 1 litro pirofila, all'inizio con melanzane e salsa rimanente.
Cospargere di parmigiano, cuocere a 200 ° C per 20 min.
Guarnire con basilico fresco.
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"
"aubergine Cannelloni
2 groot eiervrugte, in dun lengte gesny.
1 eetlepel sout
3 eetlepels olie
1 ui, fyngekap
2 knoffelhuisies, gekneus
397g blik gekapte tamaties
3 eetlepels tamatiepuree '
1 teelepel suiker
100g ricotta kaas
klein klomp basiliekruid
225g mozzarella, in skywe gesny
50g parmesaan, gerasper
Reël eiervrugskywe in 'n vergiettes, sprinkel met sout en staan vir 15 minute.
Was en droog op kombuispapier.
Rangskik op 'n geoliede bakplaat, borsel liggies met oiland kok by 180C of Gas Mark 4 vir
12 minute.
Intussen, hitte oorblywende olie en braai ui en knoffel vir 3-4 minute. tamaties byvoeg,
puree en suiker. Prut vir 15 minute.
Smeer 'n bietjie ricotta op elke eiervrug sny, top met basiliekruid blare en 'n sny van mozzarella.
Seisoen, rol in cannelloni vorms.
Sit helfte sous in basis van 'n 1 liter oondvaste bak, top met aubergine en oorblywende sous.
Sprinkel oor Parmesan, kook by 200C vir 20 min.
Garneer met vars basilie.
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"
"암자색 카 넬로
2 개의 대형와 aubergines는 얇게 길게 슬라이스.
1 큰술 염
3 큰술 오일
1 양파, 잘게 썬
분쇄 2 개 다진 마늘,
397g 토마토를 다진 수 있습니다
3 큰술, 토마토 퓨레 '
1 작은 술 설탕
100g의 리코 타 치즈
작은 무리 바질
225g 모짜렐라 슬라이스
강판 50g 치즈,
, 소쿠리에 가지 조각을 배열 소금을 뿌려 15 분 동안 서있다.
씻고 부엌 종이에 물기.
, 기름칠 베이킹 시트에 정렬에 대한 180C 또는 가스 표 4에 oiland 요리와 함께 가볍게 브러시
12분.
한편, 열은 기름을 나머지 3 ~ 4 분 동안 양파와 마늘 요리. , 토마토 추가
퓌레 '설탕. 15 분 동안 끓인다.
위에 바질 잎과 모짜렐라 슬라이스, 각 가지의 조각에 약간의 리코 타를 확산.
시즌, 넬로 모양에 롤.
가지와 나머지 소스와 함께 1 리터 오븐 증거 접시의 기본, 상단에서 절반 소스를 넣습니다.
, 파르마에 걸쳐 뿌려 20 분 동안 200 ℃에서 요리.
신선한 바질로 장식.
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"
"Patlıcan Cannelloni
2 büyük patlıcan, ince uzunlamasına dilimlenmiş.
1 çorba kaşığı tuz
3 yk yağı
1 soğan, ince doğranmış
ezilmiş 2 diş sarımsak,
397g domates doğranmış olabilir
3 çorba kaşığı domates püresi'
1 çay kaşığı şeker
100 g rıcotta
küçük demet fesleğen
225g mozzarella, dilimlenmiş
rendelenmiş 50g parmesan,
, Bir süzgeçten patlıcan dilimleri ile tuz serpin ve 15 dakika bekleyin.
Yıkayın ve mutfak kağıt üzerinde kurulayın.
, Yağlanmış bir fırın tepsisine düzenlemek için yaklaşık 180 ° C ya da gaz Mark 4'te Oiland pişirmek ile hafifçe fırça
12 dakika.
Öte yandan, ısı yağın geri kalan ve 3-4 dakika soğan ve sarımsak pişirilir. , Domatesleri ekleyin
püre' ve şeker. 15 dakika pişirin.
Üst fesleğen yaprağı ve mozzarella bir dilim, her patlıcan dilim biraz ricotta sürün.
Sezon, canelloni şekiller halinde rulo.
patlıcan ve kalan soslu 1 litrelik bir fırın dayanıklı çanak tabanı ile, üst yarım sosu koyun.
, Parmesan üzerinde serpin 20 dakika 200 ° C'de pişirin.
Taze fesleğen ile süsleyin.
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