HotelsCombined

Mint Sauce

"Mint Sauce

Using Liquidiser:
mint - about 2 tbsp leaves
1 dsp sugar
4 tbsp vinegar
2 tbsp boiling water
Method: Wash the mint and strip the leaves from the stalks. Melt sugar in boiling water and place in liquidiser with rest of ingredients.
Pour into a sauce boat and leave to stand an hour.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"mint Zalza

Bl-użu Liquidiser:
mint - madwar 2 weraq tbsp
zokkor 1 DSP
ħall 4 tbsp
2 tbsp ilma jagħli
Metodu: Aħsel-zekka u strixxa-weraq mill-zkuk. Dewweb zokkor fl-ilma u l-post li jagħlu fil- liquidiser ma 'mistrieħ ta' ingredjenti.
Ferra 'dgħajsa zalza u ħalliha toqgħod għal siegħa.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Minzsauce

Mit Mixer:
Minze - etwa 2 EL Blätter
1 dsp Zucker
4 EL Essig
2 EL kochendem Wasser
Methode: Wasche die Minze und Streifen die Blätter von den Stielen. Melt Zucker in kochendem Wasser und in liquidiser mit dem Rest der Zutaten.
Gießen Sie in eine Sauciere und lassen eine Stunde stehen.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"薄荷酱

使用液化器:
薄荷 - 约2汤匙的叶子
1个DSP糖
4汤匙醋
2汤匙开水
方法:洗净的薄荷和从茎剥去叶子。在液化器的配料,其余开水和地方融化的糖。
倒入调味汁船,离开站立一个小时。

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Salsa de menta

Usando Licuadora:
menta - 2 cucharadas de hojas
de azúcar 1 dsp
vinagre 4 cucharadas
agua hirviendo 2 cucharadas
Método: Lavar la menta y arrancar las hojas de los tallos. Derretir el azúcar en agua hirviendo y el lugar en la licuadora con el resto de ingredientes.
Verter en una salsera y dejar reposar una hora.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"पुदीने की चटनी

Liquidiser का उपयोग करना:
टकसाल - के बारे में 2 चम्मच पत्ते
1 डीएसपी चीनी
4 चम्मच सिरका
2 चम्मच उबलते पानी
विधि: टकसाल धो लें और डंठलों से पत्ते पट्टी। सामग्री के बाकी के साथ liquidiser में उबलते पानी और जगह में चीनी पिघल।
एक सॉस नाव में डालो और एक घंटे खड़े रहने के लिए छोड़ दें।

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"صلصة النعناع

باستخدام Liquidiser:
النعناع - حوالي 2 ملعقة كبيرة أوراق
1 حزب اليسار الديمقراطى السكر
4 ملعقة كبيرة خل
الماء المغلي 2 ملعقة كبيرة
الطريقة: يغسل النعناع وقطاع الأوراق من سيقان. تذوب السكر في الماء المغلي ومكان في liquidiser مع بقية المكونات.
تصب في قارب الصلصة وتترك لمدة ساعة الوقوف.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Molho de menta

Usando Liquidificador:
hortelã - cerca de 2 colheres de sopa de folhas
açúcar 1 dsp
vinagre 4 colheres de sopa
ebulição da água 2 colheres de sopa
Método: Lava-se a hortelã e retirar as folhas a partir das hastes. Derreta o açúcar na água e coloque a ferver no liquidificador com resto dos ingredientes.
Despeje em um barco de molho e deixar repousar uma hora.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"পুদিনার চাটনি

Liquidiser ব্যবহার হচ্ছে:
পুদিনা - প্রায় 2 টেবিল চামচ পাতার
1 DSP চিনি
4 টেবিল চামচ ভিনেগার
2 টেবিল চামচ ফুটন্ত পানি
পদ্ধতি: পুদিনা ধুয়ে এবং ডালপালা থেকে পাতার স্ট্রিপ। উপাদানগুলো বাকি সঙ্গে liquidiser মধ্যে ফুটন্ত পানি এবং জায়গায় চিনি দ্রবীভূত করা।
একটি সস নৌকা মধ্যে ঢালা এবং এক ঘন্টার দাঁড়াতে ছেড়ে।

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Мятный соус

Использование Liquidiser:
мята - около 2 ст.л. листьев
1 дсп сахара
4 столовые ложки уксуса
кипящей воды 2 столовые ложки
Метод: Промыть мяты и полосы листья от стеблей. Melt сахара в кипящей воде и место в liquidiser с остальными ингредиентами.
Налейте в соусник и оставьте на час.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"ミントソース

Liquidiserを使用します:
ミント - 約2大さじ葉
1つのDSP砂糖
大さじ4酢
大さじ2の沸騰水
方法:ミントを洗い、茎から葉を取り除きます。食材の残りの部分とliquidiserで水と場所を沸騰砂糖を溶かします。
ソースボートに注ぎ、時間を放置します。

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"ਪੁਦੀਨੇ Sauce

Liquidiser ਦਾ ਇਸਤੇਮਾਲ:
ਪੁਦੀਨੇ - ਬਾਰੇ 2 tbsp ਪੱਤੇ
1 ਡੀਐਸਪੀ ਖੰਡ
4 tbsp ਸਿਰਕੇ
2 tbsp ਉਬਾਲ ਕੇ ਪਾਣੀ ਦੀ
ਢੰਗ: ਪੁਦੀਨੇ ਧੋਵੋ ਅਤੇ ਵਰਗੇ ਤੱਕ ਪੱਤੇ ਪਰਾਪਤ. ਸਮੱਗਰੀ ਦੇ ਬਾਕੀ ਦੇ ਨਾਲ liquidiser ਵਿੱਚ ਉਬਾਲ ਕੇ ਪਾਣੀ ਅਤੇ ਜਗ੍ਹਾ ਵਿੱਚ ਖੰਡ ਪਿਘਲ.
ਨੂੰ ਇੱਕ ਸਾਸ ਬੇੜੀ ਵਿੱਚ ਡੋਲ੍ਹ ਅਤੇ ਇੱਕ ਘੰਟੇ ਖੜੇ ਕਰਨ ਲਈ ਛੱਡ ਦਿੰਦੇ ਹਨ.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Sauce à la menthe

En utilisant MIXEUR:
menthe - environ 2 feuilles cs
1 sucre dsp
4 cuillères à soupe de vinaigre
2 cuillères à soupe d'eau bouillante
Méthode: Laver la menthe et dépouiller les feuilles des tiges. Faire fondre le sucre dans l'eau bouillante et dans liquidiser avec le reste des ingrédients.
Verser dans une saucière et laisser reposer une heure.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Saus mint

Menggunakan Liquidiser:
mint - sekitar 2 daun sdm
gula 1 dsp
cuka 4 sdm
air mendidih 2 sdm
Metode: Cuci mint dan strip daun dari batang. Mencair gula dalam air dan tempat mendidih di liquidiser dengan sisa bahan.
Tuang ke dalam perahu saus dan biarkan satu jam.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"

Comments

Random Posts

All-Time Popular Posts

Europass

Restaurant Georges - March, UK

Circo Martin - Malta

A pen

Test

Russott Hotel - Mestre, Italy

Circo Acquatico - Marsa, Malta

Cu-Club Bern - Switzerland

Archive

Show more