Rabbit with mustard
"Rabbit with mustard
3 tbsp mustard
2 tbsp olive oil
1 kg rabbit, jointed
2 onions, thickly sliced
120ml water
50ml dry white wine
150ml ricotta
Preheat oven to 200C
Mix mustard, oil, salt and pepper all over the joints
Place onion at the bottom of an oven dish.
Place joints on top.
Pour in the water.
Place in the oven for half an hour, and roast while basting with the juices.
When rabbit is cooked, place in a serving plate, and keep warm in oven.
Place roasting tin on hob, pour in the wine. Bring it to the boil until it reduces.
Add the ricotta or cream and mix well.
Place rabbit pieces on serving plates and pour sauce over.
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"
"Fenek bil mustarda
mustarda 3 tbsp
2 tbsp żejt taż-żebbuġa
1 kg fenek, truf
2 basal, b'kisja imfellel
ilma 120ml
50ml inbid abjad xott
rikotta 150ml
Preheat forn għal 200C
Ħallat mustarda, żejt, melħ u bżar kollha fuq il-ġogi
Poġġi basla fil-qiegħ ta 'platt forn.
Poġġi ġogi fuq nett.
Ferra fl-ilma.
Poġġi fil-forn għal nofs siegħa, u mixwi filwaqt basting mal-meraq.
Meta fenek imsajjar, qiegħed pjanċa jservu, u żomm sħun fil-forn.
Poġġi landa inkaljar fuq hob, ferra fl-inbid. Jiġbed l-għalli sakemm inaqqas.
Żid il-irkotta jew krema u ħawwad sewwa.
Poġġi biċċiet fenek fuq pjanċi li jservu u ferra zalza fuq.
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"
"Kaninchen mit Senf
3 EL Senf
2 EL Olivenöl
1 kg Kaninchen, gelenkige
2 Zwiebeln, in dicke Scheiben geschnitten
120 ml Wasser
50 ml trockener Weißwein
150ml Ricotta
Backofen auf 200 ° C
Mischen Sie Senf, Öl, Salz und Pfeffer alle über die Gelenke
Platz Zwiebel auf dem Boden einer Auflaufform.
Legen Gelenke an der Spitze.
Gießen Sie in das Wasser.
Legen Sie in den Ofen für eine halbe Stunde, und Braten, während sie mit den Säften begießen.
Bei Kaninchen wird gekocht, in einer Servierplatte, und halten warm im Ofen.
Legen Sie Bräter auf Herd, gießen den Wein. Bringen Sie es zum Kochen, bis sie reduziert.
Fügen Sie den Ricotta oder Sahne und gut mischen.
Platzieren Kaninchenstücke auf Servierplatten und gießt Soße über.
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"
"兔子与芥末
3汤匙芥末
2汤匙橄榄油
1公斤兔,接合
2个洋葱,切片厚
120毫升水
50毫升干白葡萄酒
150毫升凝乳
烤箱预热至200℃
混合芥末,油,盐和胡椒粉遍布关节
放置在洋葱的烘箱皿的底部。
关节放置在上面。
倒在水中。
在烤箱中放置半小时,烤同时与果汁烤炙。
当兔子煮,在盘子的地方,并在烘箱中保持温暖。
放在炉灶烤盘,倒入酒。它煮沸后,直到它减少。
加入凝乳或奶油拌匀。
放在服务板块兔片,倒入酱汁。
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"
"Conejo a la mostaza
mostaza 3 cucharadas
2 cucharadas de aceite de oliva
1 kg de conejo, articulado
2 cebollas, en rebanadas gruesas
120 ml de agua
50 ml de vino blanco seco
ricotta 150ml
Precalentar el horno a 200C
Mezclar mostaza, aceite, sal y pimienta todo sobre las articulaciones
Colocar la cebolla en el fondo de una fuente para horno.
Colocar juntas en la parte superior.
Vierta en el agua.
Coloque en el horno durante media hora, y el asado, mientras rociando con los jugos.
Cuando conejo se cocina, lugar en una placa de la porción, y mantener el calor en el horno.
Coloque fuente de horno de cocina, vierta el vino. Llevar a ebullición hasta que se reduce.
Añadir el requesón o crema y mezclar bien.
Coloque trozos de conejo en placas que sirven y verter la salsa sobre.
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"
"सरसों के साथ खरगोश
3 चम्मच सरसों
2 चम्मच जैतून का तेल
1 किलो खरगोश, jointed
2 प्याज, घनी कटा हुआ
120 मिलीलीटर पानी
50 मिलीलीटर सूखी सफेद शराब
150ml ricotta
200 सी के लिए पहले से गरम ओवन
सभी जोड़ों से अधिक सरसों, तेल, नमक और काली मिर्च मिलाएं
एक ओवन पकवान के निचले भाग में प्याज रखें।
शीर्ष पर जोड़ों रखें।
पानी में डालो।
ओवन में आधे घंटे के लिए रखें, और भुना हुआ रस के साथ basting है।
खरगोश पकाया जब है, एक सेवारत थाली में जगह है, और ओवन में गर्म रखने के लिए।
हॉब पर भूनने टिन रखें, शराब में डालना। यह फोड़ा करने के लिए ले आओ जब तक यह कम कर देता है।
ricotta या क्रीम जोड़ें और मिश्रण अच्छी तरह से।
की सेवा प्लेटों पर खरगोश टुकड़े रखें और अधिक सॉस डालना।
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"
"أرنب مع الخردل
3 ملعقة كبيرة خردل
2 ملعقة كبيرة زيت الزيتون
1 كغ أرنب، صوتها
2 بصل، شرائح واخاديد
المياه 120ML
50ML النبيذ الأبيض الجاف
الريكوتا 150ML
سخن الفرن إلى 200C
مزيج الخردل والزيت والملح والفلفل في جميع أنحاء المفاصل
وضع البصل في قاع طبق الفرن.
وضع المفاصل على القمة.
صب في الماء.
ضع في الفرن لمدة نصف ساعة، ومشوي مع تغطية بالحساء مع عصير.
عندما ينضج الأرنب، ومكان في طبق التقديم، والدفء في الفرن.
وضع تحميص القصدير على الفرن، صب في الخمر. جعله ليغلي حتى أنه يقلل.
إضافة الريكوتا أو كريم وتخلط جيدا.
ضع قطع الأرنب على لوحات تخدم وتصب الصلصة فوق.
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"
"Coelho com mostarda
mostarda 3 colheres de sopa
2 colheres de sopa de óleo de oliva
1 kg de coelho, articulado
2 cebolas, densamente cortado
água 120ml
50 ml de vinho branco seco
ricota 150ml
Preaqueça o forno a 200C
Misturar de mostarda, azeite, sal e pimenta todo as articulações
Coloque a cebola no fundo de um prato de forno.
Coloque juntas no topo.
Pour na água.
Coloque no forno por meia hora, e assado, enquanto regando com os sucos.
Quando coelho é cozido, coloque em um prato de servir, e manter aquecido no forno.
Coloque para assar em forno, despeje o vinho. Trazê-lo para ferver até reduzir.
Adicione a ricota ou creme de leite e misture bem.
Coloque pedaços de coelho em pratos e despeje o molho sobre.
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"
"সরিষা দিয়ে খরগোস
3 টেবিল চামচ সরিষা
2 টেবিল চামচ জলপাই তেল
1 কেজি খরগোশ, jointed
2 পেঁয়াজ, ঘন টুকরা করা
120ml জল
50ml শুষ্ক সাদা ওয়াইন
150ml ricotta
200C থেকে ওভেন আগেই তাপ দাও
সব জয়েন্টগুলোতে উপর সরিষা, তেল, লবণ এবং মরিচ মিশ্রিত
একটি চুলা থালা নীচে পেঁয়াজ রাখুন।
উপরে জয়েন্টগুলোতে রাখুন।
পানিতে ঢালা।
তন্দুর মধ্যে আধা ঘন্টার জন্য স্থাপন করুন, এবং রোস্ট juices সঙ্গে basting হয়েছে।
খরগোশ রান্না যখন করা হয়, একটি ভজনা প্লেট জায়গা, এবং তন্দুর মধ্যে গরম রাখা।
গ্রামবাসী উপর ভয়াবহ গরম টিনের স্থাপন করুন, ওয়াইন ঢালা। এটা ফোঁড়া আনুন পর্যন্ত এটি হ্রাস করা হয়।
ricotta বা ক্রিম যোগ করুন এবং মিশ্রিত করা ভাল।
ভজনা প্লেট উপর খরগোশ টুকরা রাখুন এবং উপরে সস ঢালা।
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"
"Кролик с горчицей
3 столовые ложки горчицы
2 столовые ложки оливкового масла
1 кг кролика, сочлененный
2 луковицы, густо нарезанный
120мл воды
50 мл сухого белого вина
150мл рикотта
Разогреть духовку до 200С
Смешать горчицу, масло, соль и перец по всем суставам
Поместите лук в нижней части духовки блюда.
Расставьте стыки сверху.
Налейте в воде.
Поместите в духовку на полчаса, и жаркое, а поливая соками.
Когда кролик сварится, место в сервировочное блюдо и держать в тепле в духовке.
Поместите сотейник на варочной панели, влить вино. Довести до кипения, пока не снижается.
Добавьте творог или сливки и хорошо перемешать.
Поместите куски кролика на обслуживающих тарелки и залить соусом.
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"
"マスタードとうさぎ
3大さじマスタード
大さじ2オリーブオイル
1キロウサギ、接合
2つの玉ねぎ、厚くスライスしました
120ミリリットルの水
50ミリリットル辛口白ワイン
150ミリリットルリコッタ
200℃に予熱したオーブン
すべての関節の上にマスタード、油、塩、コショウを混ぜ
オーブン皿の底にタマネギを置き。
上関節を置きます。
水の中に注ぎます。
ジュースで仮縫いしながら、半時間オーブンに入れ、ロースト。
ウサギは、サービングプレートで、場所を調理し、オーブンで保温された場合。
ワインに注ぐ、コンロの上に焙煎スズを置きます。それが減少するまで沸騰にそれを持参してください。
リコッタやクリームを加え、よく混ぜます。
サービングプレート上ウサギ片を配置し、ソースを注ぎます。
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"
"ਰਾਈ ਦੇ ਨਾਲ Rabbit
3 tbsp ਰਾਈ
2 tbsp ਜੈਤੂਨ ਦਾ ਤੇਲ
1 ਕਿਲੋ ਖਰਗੋਸ਼, jointed
2 ਪਿਆਜ਼, ਬੱਦਲੀ ਕੱਟੇ
120ml ਪਾਣੀ
50ml ਸੁੱਕੇ ਨੂੰ ਸਫੈਦ ਵਾਈਨ
150ml ਰਿਕੋਟਾ
200C ਨੂੰ Preheat ਓਵਨ
ਸਾਰੇ ਜੋਡ਼ 'ਤੇ ਰਾਈ, ਤੇਲ, ਲੂਣ ਅਤੇ ਮਿਰਚ ਨੂੰ ਰਲਾਓ
ਇੱਕ ਓਵਨ ਕਟੋਰੇ ਦੇ ਤਲ 'ਤੇ ਪਿਆਜ਼ ਰੱਖੋ.
ਚੋਟੀ 'ਤੇ ਜੋਡ਼ ਰੱਖੋ.
ਪਾਣੀ ਵਿਚ ਡੋਲ੍ਹ.
ਓਵਨ ਵਿੱਚ ਅੱਧੇ ਘੰਟੇ ਲਈ ਰੱਖੋ, ਅਤੇ ਪਾਸਟ੍ਰਾਮੀ ਰਸ ਨਾਲ ਗਮ, ਜਦਕਿ.
ਖਰਗੋਸ਼ ਪਕਾਇਆ, ਜਦ ਹੁੰਦਾ ਹੈ, ਇੱਕ ਪਰੋਸਾ ਪਲੇਟ ਵਿਚ ਜਗ੍ਹਾ ਹੈ, ਅਤੇ ਓਵਨ ਵਿੱਚ ਨਿੱਘਾ ਰੱਖਣ.
hob ਤੇ roasting ਟੀਨ ਰੱਖੋ, ਵਾਈਨ ਵਿਚ ਡੋਲ੍ਹ ਦਿਓ. ਇਸ ਨੂੰ ਫ਼ੋੜੇ ਨੂੰ ਲਿਆਓ, ਜਦ ਤੱਕ ਇਸ ਨੂੰ ਘਟਾ.
ricotta ਜ ਕਰੀਮ ਸ਼ਾਮਿਲ ਕਰੋ ਅਤੇ ਰਲਾਉ ਹੈ.
ਦੀ ਸੇਵਾ ਪਲੇਟ 'ਤੇ ਖਰਗੋਸ਼ ਟੁਕੜੇ ਰੱਖੋ ਅਤੇ ਵੱਧ ਸਾਸ ਡੋਲ੍ਹ ਦਿਓ.
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"
"Lapin à la moutarde
3 cuillères à soupe de moutarde
2 cuillères à soupe d'huile d'olive
1 kg de lapin, articulé
2 oignons, coupées en tranches épaisses
120ml d'eau
50 ml de vin blanc sec
150ml ricotta
Préchauffer le four à 200 ° C
Mélanger la moutarde, l'huile, le sel et le poivre partout dans les articulations
Placez l'oignon au fond d'un plat allant au four.
Placer les joints sur le dessus.
Verser dans l'eau.
Placez au four pendant une demi-heure, et rôti tout en arrosant avec le jus.
Lorsque le lapin est cuit, dans une assiette de service et garder au chaud dans le four.
Placez rôtissoire sur plaque de cuisson, versez le vin. Porter à ébullition jusqu'à ce qu'il réduit.
Ajouter la ricotta ou de la crème et bien mélanger.
Placez les morceaux de lapin sur des assiettes de service et napper de sauce.
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"
"Kelinci dengan mustard
3 sdm mustard
2 sdm minyak zaitun
1 kg kelinci, bersendi
2 bawang, tebal irisan
air 120ml
50ml anggur putih
ricotta 150ml
Panaskan oven sampai 200C
Campur mustard, minyak, garam dan merica seluruh sendi
Tempatkan bawang di bagian bawah hidangan oven.
Menempatkan sendi di atas.
Tuangkan dalam air.
Tempatkan dalam oven selama setengah jam, dan panggang sementara olesi dengan jus.
Ketika kelinci dimasak, tempat di piring saji, dan tetap hangat di oven.
Tempatkan memanggang timah di atas kompor, tuangkan dalam anggur. Didihkan sampai mengurangi.
Tambahkan ricotta atau krim dan aduk rata.
Tempatkan potongan kelinci di piring saji dan tuangkan saus di atas.
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"
"兔子與芥末
3湯匙芥末
2湯匙橄欖油
1公斤兔,接合
2洋蔥,切片厚
120毫升水
50毫升幹白葡萄酒
150毫升凝乳
烤箱預熱至200℃
混合芥末,油,鹽和胡椒粉遍布關節
放置在洋蔥的烘箱皿的底部。
關節放置在上面。
倒在水中。
在烤箱中放置半小時,烤同時與果汁烤炙。
當兔子煮,在盤子的地方,並在烘箱中保持溫暖。
放在爐灶烤盤,倒入葡萄酒。它煮沸後,直到它減少。
加入凝乳或奶油拌勻。
放在服務板塊兔片,倒入醬汁。
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"
"Coniglio con senape
3 cucchiai di senape
2 cucchiai di olio d'oliva
1 kg di coniglio, articolato
2 cipolle, fittamente affettato
acqua 120ml
50ml di vino bianco secco
ricotta 150ml
Preriscaldate il forno a 200 ° C
Mescolare la senape, olio, sale e pepe in tutto le articolazioni
Posizionare la cipolla in fondo di una teglia da forno.
Mettere giunti in cima.
Versare in acqua.
Mettere in forno per mezz'ora, e arrosto mentre imbastitura con i succhi.
Quando il coniglio è cotto, posto in un piatto di portata, e tenere in caldo nel forno.
Mettere torrefazione stagno su piano di cottura, versate il vino. Portare ad ebollizione fino a quando non si riduce.
Aggiungere la ricotta o panna e mescolare bene.
Mettere pezzi di coniglio su piatti da portata e versare la salsa sopra.
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"
"Haas met mosterd
3 eetlepels mosterd
2 eetlepels olyfolie
1 kg haas, lidjies
2 uie, in dik skywe gesny
120 ml water
50 ml droë witwyn
150ml ricotta
Voorverhit die oond tot 200C
Meng mosterd, olie, sout en peper oor die hele gewrigte
Plaas uie aan die onderkant van 'n oondbak.
Plaas gewrigte bo-op.
Giet in die water.
Plaas in die oond vir 'n halfuur, en braai terwyl bedruip met die sap.
Wanneer haas gaar, plaas in 'n opdienbord en hou warm in oond.
Plaas oondroosterpan op stoof, gooi in die wyn. Bring dit tot kookpunt totdat dit verminder.
Voeg die ricotta of room by en meng goed.
Plaas haas stukke op opdienborde en gooi sous oor.
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"
"겨자와 토끼
3 큰술 겨자
2 큰술 올리브 오일
1kg 토끼, 접합
2 양파, 두껍게 썰어
120ML 물
50ML 드라이 화이트 와인
150ml를 리코 타
200 ℃로 예열 오븐
모든 관절에 걸쳐 겨자, 기름, 소금과 후추를 섞는다
오븐 접시의 바닥에 양파를 놓습니다.
위에 관절을 놓습니다.
물에 부어.
주스와 가봉하면서 30 분 동안 오븐에 놓고 구운.
토끼는 서빙 플레이트, 장소 요리, 오븐에 따뜻하게 유지됩니다.
와인에 부어, 호브에 구이 깡통을 놓습니다. 가 감소 할 때까지 종기로 가져와.
리코 타 크림을 넣고 잘 섞는다.
서빙 플레이트에서 토끼 조각을 놓고 소스 위에 붓는다.
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"
"hardal Tavşan
3 yk hardal
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 kg tavşan, eklemli
2 soğan, kalın dilimlenmiş
120ml su
50 ml kuru beyaz şarap
150ml ricotta
200 ° C arasındadır Fırını
Bütün eklemleri üzerinde hardal, yağ, tuz ve karabiberi karıştırın
Bir fırın çanak alt soğan yerleştirin.
üstte eklemleri yerleştirin.
kaynamış su ekleyin.
suları ile teyel yaparken yarım saat fırında yerleştirin ve kızartma.
tavşan porsiyon plakadaki, yer pişmiş ve fırında sıcak tutmak zaman.
şarapta dökmek, ocak üzerindeki kavurma teneke yerleştirin. o azaltır kadar kaynar hale getirin.
ricotta veya krem ekleyin ve iyice karıştırın.
hizmet veren plakalar üzerinde tavşan parçalarını yerleştirin ve sosu üzerine dökün.
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"
3 tbsp mustard
2 tbsp olive oil
1 kg rabbit, jointed
2 onions, thickly sliced
120ml water
50ml dry white wine
150ml ricotta
Preheat oven to 200C
Mix mustard, oil, salt and pepper all over the joints
Place onion at the bottom of an oven dish.
Place joints on top.
Pour in the water.
Place in the oven for half an hour, and roast while basting with the juices.
When rabbit is cooked, place in a serving plate, and keep warm in oven.
Place roasting tin on hob, pour in the wine. Bring it to the boil until it reduces.
Add the ricotta or cream and mix well.
Place rabbit pieces on serving plates and pour sauce over.
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"
"Fenek bil mustarda
mustarda 3 tbsp
2 tbsp żejt taż-żebbuġa
1 kg fenek, truf
2 basal, b'kisja imfellel
ilma 120ml
50ml inbid abjad xott
rikotta 150ml
Preheat forn għal 200C
Ħallat mustarda, żejt, melħ u bżar kollha fuq il-ġogi
Poġġi basla fil-qiegħ ta 'platt forn.
Poġġi ġogi fuq nett.
Ferra fl-ilma.
Poġġi fil-forn għal nofs siegħa, u mixwi filwaqt basting mal-meraq.
Meta fenek imsajjar, qiegħed pjanċa jservu, u żomm sħun fil-forn.
Poġġi landa inkaljar fuq hob, ferra fl-inbid. Jiġbed l-għalli sakemm inaqqas.
Żid il-irkotta jew krema u ħawwad sewwa.
Poġġi biċċiet fenek fuq pjanċi li jservu u ferra zalza fuq.
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"
"Kaninchen mit Senf
3 EL Senf
2 EL Olivenöl
1 kg Kaninchen, gelenkige
2 Zwiebeln, in dicke Scheiben geschnitten
120 ml Wasser
50 ml trockener Weißwein
150ml Ricotta
Backofen auf 200 ° C
Mischen Sie Senf, Öl, Salz und Pfeffer alle über die Gelenke
Platz Zwiebel auf dem Boden einer Auflaufform.
Legen Gelenke an der Spitze.
Gießen Sie in das Wasser.
Legen Sie in den Ofen für eine halbe Stunde, und Braten, während sie mit den Säften begießen.
Bei Kaninchen wird gekocht, in einer Servierplatte, und halten warm im Ofen.
Legen Sie Bräter auf Herd, gießen den Wein. Bringen Sie es zum Kochen, bis sie reduziert.
Fügen Sie den Ricotta oder Sahne und gut mischen.
Platzieren Kaninchenstücke auf Servierplatten und gießt Soße über.
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"
"兔子与芥末
3汤匙芥末
2汤匙橄榄油
1公斤兔,接合
2个洋葱,切片厚
120毫升水
50毫升干白葡萄酒
150毫升凝乳
烤箱预热至200℃
混合芥末,油,盐和胡椒粉遍布关节
放置在洋葱的烘箱皿的底部。
关节放置在上面。
倒在水中。
在烤箱中放置半小时,烤同时与果汁烤炙。
当兔子煮,在盘子的地方,并在烘箱中保持温暖。
放在炉灶烤盘,倒入酒。它煮沸后,直到它减少。
加入凝乳或奶油拌匀。
放在服务板块兔片,倒入酱汁。
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"
"Conejo a la mostaza
mostaza 3 cucharadas
2 cucharadas de aceite de oliva
1 kg de conejo, articulado
2 cebollas, en rebanadas gruesas
120 ml de agua
50 ml de vino blanco seco
ricotta 150ml
Precalentar el horno a 200C
Mezclar mostaza, aceite, sal y pimienta todo sobre las articulaciones
Colocar la cebolla en el fondo de una fuente para horno.
Colocar juntas en la parte superior.
Vierta en el agua.
Coloque en el horno durante media hora, y el asado, mientras rociando con los jugos.
Cuando conejo se cocina, lugar en una placa de la porción, y mantener el calor en el horno.
Coloque fuente de horno de cocina, vierta el vino. Llevar a ebullición hasta que se reduce.
Añadir el requesón o crema y mezclar bien.
Coloque trozos de conejo en placas que sirven y verter la salsa sobre.
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"सरसों के साथ खरगोश
3 चम्मच सरसों
2 चम्मच जैतून का तेल
1 किलो खरगोश, jointed
2 प्याज, घनी कटा हुआ
120 मिलीलीटर पानी
50 मिलीलीटर सूखी सफेद शराब
150ml ricotta
200 सी के लिए पहले से गरम ओवन
सभी जोड़ों से अधिक सरसों, तेल, नमक और काली मिर्च मिलाएं
एक ओवन पकवान के निचले भाग में प्याज रखें।
शीर्ष पर जोड़ों रखें।
पानी में डालो।
ओवन में आधे घंटे के लिए रखें, और भुना हुआ रस के साथ basting है।
खरगोश पकाया जब है, एक सेवारत थाली में जगह है, और ओवन में गर्म रखने के लिए।
हॉब पर भूनने टिन रखें, शराब में डालना। यह फोड़ा करने के लिए ले आओ जब तक यह कम कर देता है।
ricotta या क्रीम जोड़ें और मिश्रण अच्छी तरह से।
की सेवा प्लेटों पर खरगोश टुकड़े रखें और अधिक सॉस डालना।
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"أرنب مع الخردل
3 ملعقة كبيرة خردل
2 ملعقة كبيرة زيت الزيتون
1 كغ أرنب، صوتها
2 بصل، شرائح واخاديد
المياه 120ML
50ML النبيذ الأبيض الجاف
الريكوتا 150ML
سخن الفرن إلى 200C
مزيج الخردل والزيت والملح والفلفل في جميع أنحاء المفاصل
وضع البصل في قاع طبق الفرن.
وضع المفاصل على القمة.
صب في الماء.
ضع في الفرن لمدة نصف ساعة، ومشوي مع تغطية بالحساء مع عصير.
عندما ينضج الأرنب، ومكان في طبق التقديم، والدفء في الفرن.
وضع تحميص القصدير على الفرن، صب في الخمر. جعله ليغلي حتى أنه يقلل.
إضافة الريكوتا أو كريم وتخلط جيدا.
ضع قطع الأرنب على لوحات تخدم وتصب الصلصة فوق.
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"
"Coelho com mostarda
mostarda 3 colheres de sopa
2 colheres de sopa de óleo de oliva
1 kg de coelho, articulado
2 cebolas, densamente cortado
água 120ml
50 ml de vinho branco seco
ricota 150ml
Preaqueça o forno a 200C
Misturar de mostarda, azeite, sal e pimenta todo as articulações
Coloque a cebola no fundo de um prato de forno.
Coloque juntas no topo.
Pour na água.
Coloque no forno por meia hora, e assado, enquanto regando com os sucos.
Quando coelho é cozido, coloque em um prato de servir, e manter aquecido no forno.
Coloque para assar em forno, despeje o vinho. Trazê-lo para ferver até reduzir.
Adicione a ricota ou creme de leite e misture bem.
Coloque pedaços de coelho em pratos e despeje o molho sobre.
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"সরিষা দিয়ে খরগোস
3 টেবিল চামচ সরিষা
2 টেবিল চামচ জলপাই তেল
1 কেজি খরগোশ, jointed
2 পেঁয়াজ, ঘন টুকরা করা
120ml জল
50ml শুষ্ক সাদা ওয়াইন
150ml ricotta
200C থেকে ওভেন আগেই তাপ দাও
সব জয়েন্টগুলোতে উপর সরিষা, তেল, লবণ এবং মরিচ মিশ্রিত
একটি চুলা থালা নীচে পেঁয়াজ রাখুন।
উপরে জয়েন্টগুলোতে রাখুন।
পানিতে ঢালা।
তন্দুর মধ্যে আধা ঘন্টার জন্য স্থাপন করুন, এবং রোস্ট juices সঙ্গে basting হয়েছে।
খরগোশ রান্না যখন করা হয়, একটি ভজনা প্লেট জায়গা, এবং তন্দুর মধ্যে গরম রাখা।
গ্রামবাসী উপর ভয়াবহ গরম টিনের স্থাপন করুন, ওয়াইন ঢালা। এটা ফোঁড়া আনুন পর্যন্ত এটি হ্রাস করা হয়।
ricotta বা ক্রিম যোগ করুন এবং মিশ্রিত করা ভাল।
ভজনা প্লেট উপর খরগোশ টুকরা রাখুন এবং উপরে সস ঢালা।
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"Кролик с горчицей
3 столовые ложки горчицы
2 столовые ложки оливкового масла
1 кг кролика, сочлененный
2 луковицы, густо нарезанный
120мл воды
50 мл сухого белого вина
150мл рикотта
Разогреть духовку до 200С
Смешать горчицу, масло, соль и перец по всем суставам
Поместите лук в нижней части духовки блюда.
Расставьте стыки сверху.
Налейте в воде.
Поместите в духовку на полчаса, и жаркое, а поливая соками.
Когда кролик сварится, место в сервировочное блюдо и держать в тепле в духовке.
Поместите сотейник на варочной панели, влить вино. Довести до кипения, пока не снижается.
Добавьте творог или сливки и хорошо перемешать.
Поместите куски кролика на обслуживающих тарелки и залить соусом.
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"マスタードとうさぎ
3大さじマスタード
大さじ2オリーブオイル
1キロウサギ、接合
2つの玉ねぎ、厚くスライスしました
120ミリリットルの水
50ミリリットル辛口白ワイン
150ミリリットルリコッタ
200℃に予熱したオーブン
すべての関節の上にマスタード、油、塩、コショウを混ぜ
オーブン皿の底にタマネギを置き。
上関節を置きます。
水の中に注ぎます。
ジュースで仮縫いしながら、半時間オーブンに入れ、ロースト。
ウサギは、サービングプレートで、場所を調理し、オーブンで保温された場合。
ワインに注ぐ、コンロの上に焙煎スズを置きます。それが減少するまで沸騰にそれを持参してください。
リコッタやクリームを加え、よく混ぜます。
サービングプレート上ウサギ片を配置し、ソースを注ぎます。
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"ਰਾਈ ਦੇ ਨਾਲ Rabbit
3 tbsp ਰਾਈ
2 tbsp ਜੈਤੂਨ ਦਾ ਤੇਲ
1 ਕਿਲੋ ਖਰਗੋਸ਼, jointed
2 ਪਿਆਜ਼, ਬੱਦਲੀ ਕੱਟੇ
120ml ਪਾਣੀ
50ml ਸੁੱਕੇ ਨੂੰ ਸਫੈਦ ਵਾਈਨ
150ml ਰਿਕੋਟਾ
200C ਨੂੰ Preheat ਓਵਨ
ਸਾਰੇ ਜੋਡ਼ 'ਤੇ ਰਾਈ, ਤੇਲ, ਲੂਣ ਅਤੇ ਮਿਰਚ ਨੂੰ ਰਲਾਓ
ਇੱਕ ਓਵਨ ਕਟੋਰੇ ਦੇ ਤਲ 'ਤੇ ਪਿਆਜ਼ ਰੱਖੋ.
ਚੋਟੀ 'ਤੇ ਜੋਡ਼ ਰੱਖੋ.
ਪਾਣੀ ਵਿਚ ਡੋਲ੍ਹ.
ਓਵਨ ਵਿੱਚ ਅੱਧੇ ਘੰਟੇ ਲਈ ਰੱਖੋ, ਅਤੇ ਪਾਸਟ੍ਰਾਮੀ ਰਸ ਨਾਲ ਗਮ, ਜਦਕਿ.
ਖਰਗੋਸ਼ ਪਕਾਇਆ, ਜਦ ਹੁੰਦਾ ਹੈ, ਇੱਕ ਪਰੋਸਾ ਪਲੇਟ ਵਿਚ ਜਗ੍ਹਾ ਹੈ, ਅਤੇ ਓਵਨ ਵਿੱਚ ਨਿੱਘਾ ਰੱਖਣ.
hob ਤੇ roasting ਟੀਨ ਰੱਖੋ, ਵਾਈਨ ਵਿਚ ਡੋਲ੍ਹ ਦਿਓ. ਇਸ ਨੂੰ ਫ਼ੋੜੇ ਨੂੰ ਲਿਆਓ, ਜਦ ਤੱਕ ਇਸ ਨੂੰ ਘਟਾ.
ricotta ਜ ਕਰੀਮ ਸ਼ਾਮਿਲ ਕਰੋ ਅਤੇ ਰਲਾਉ ਹੈ.
ਦੀ ਸੇਵਾ ਪਲੇਟ 'ਤੇ ਖਰਗੋਸ਼ ਟੁਕੜੇ ਰੱਖੋ ਅਤੇ ਵੱਧ ਸਾਸ ਡੋਲ੍ਹ ਦਿਓ.
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"Lapin à la moutarde
3 cuillères à soupe de moutarde
2 cuillères à soupe d'huile d'olive
1 kg de lapin, articulé
2 oignons, coupées en tranches épaisses
120ml d'eau
50 ml de vin blanc sec
150ml ricotta
Préchauffer le four à 200 ° C
Mélanger la moutarde, l'huile, le sel et le poivre partout dans les articulations
Placez l'oignon au fond d'un plat allant au four.
Placer les joints sur le dessus.
Verser dans l'eau.
Placez au four pendant une demi-heure, et rôti tout en arrosant avec le jus.
Lorsque le lapin est cuit, dans une assiette de service et garder au chaud dans le four.
Placez rôtissoire sur plaque de cuisson, versez le vin. Porter à ébullition jusqu'à ce qu'il réduit.
Ajouter la ricotta ou de la crème et bien mélanger.
Placez les morceaux de lapin sur des assiettes de service et napper de sauce.
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"Kelinci dengan mustard
3 sdm mustard
2 sdm minyak zaitun
1 kg kelinci, bersendi
2 bawang, tebal irisan
air 120ml
50ml anggur putih
ricotta 150ml
Panaskan oven sampai 200C
Campur mustard, minyak, garam dan merica seluruh sendi
Tempatkan bawang di bagian bawah hidangan oven.
Menempatkan sendi di atas.
Tuangkan dalam air.
Tempatkan dalam oven selama setengah jam, dan panggang sementara olesi dengan jus.
Ketika kelinci dimasak, tempat di piring saji, dan tetap hangat di oven.
Tempatkan memanggang timah di atas kompor, tuangkan dalam anggur. Didihkan sampai mengurangi.
Tambahkan ricotta atau krim dan aduk rata.
Tempatkan potongan kelinci di piring saji dan tuangkan saus di atas.
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"兔子與芥末
3湯匙芥末
2湯匙橄欖油
1公斤兔,接合
2洋蔥,切片厚
120毫升水
50毫升幹白葡萄酒
150毫升凝乳
烤箱預熱至200℃
混合芥末,油,鹽和胡椒粉遍布關節
放置在洋蔥的烘箱皿的底部。
關節放置在上面。
倒在水中。
在烤箱中放置半小時,烤同時與果汁烤炙。
當兔子煮,在盤子的地方,並在烘箱中保持溫暖。
放在爐灶烤盤,倒入葡萄酒。它煮沸後,直到它減少。
加入凝乳或奶油拌勻。
放在服務板塊兔片,倒入醬汁。
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"Coniglio con senape
3 cucchiai di senape
2 cucchiai di olio d'oliva
1 kg di coniglio, articolato
2 cipolle, fittamente affettato
acqua 120ml
50ml di vino bianco secco
ricotta 150ml
Preriscaldate il forno a 200 ° C
Mescolare la senape, olio, sale e pepe in tutto le articolazioni
Posizionare la cipolla in fondo di una teglia da forno.
Mettere giunti in cima.
Versare in acqua.
Mettere in forno per mezz'ora, e arrosto mentre imbastitura con i succhi.
Quando il coniglio è cotto, posto in un piatto di portata, e tenere in caldo nel forno.
Mettere torrefazione stagno su piano di cottura, versate il vino. Portare ad ebollizione fino a quando non si riduce.
Aggiungere la ricotta o panna e mescolare bene.
Mettere pezzi di coniglio su piatti da portata e versare la salsa sopra.
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"Haas met mosterd
3 eetlepels mosterd
2 eetlepels olyfolie
1 kg haas, lidjies
2 uie, in dik skywe gesny
120 ml water
50 ml droë witwyn
150ml ricotta
Voorverhit die oond tot 200C
Meng mosterd, olie, sout en peper oor die hele gewrigte
Plaas uie aan die onderkant van 'n oondbak.
Plaas gewrigte bo-op.
Giet in die water.
Plaas in die oond vir 'n halfuur, en braai terwyl bedruip met die sap.
Wanneer haas gaar, plaas in 'n opdienbord en hou warm in oond.
Plaas oondroosterpan op stoof, gooi in die wyn. Bring dit tot kookpunt totdat dit verminder.
Voeg die ricotta of room by en meng goed.
Plaas haas stukke op opdienborde en gooi sous oor.
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"겨자와 토끼
3 큰술 겨자
2 큰술 올리브 오일
1kg 토끼, 접합
2 양파, 두껍게 썰어
120ML 물
50ML 드라이 화이트 와인
150ml를 리코 타
200 ℃로 예열 오븐
모든 관절에 걸쳐 겨자, 기름, 소금과 후추를 섞는다
오븐 접시의 바닥에 양파를 놓습니다.
위에 관절을 놓습니다.
물에 부어.
주스와 가봉하면서 30 분 동안 오븐에 놓고 구운.
토끼는 서빙 플레이트, 장소 요리, 오븐에 따뜻하게 유지됩니다.
와인에 부어, 호브에 구이 깡통을 놓습니다. 가 감소 할 때까지 종기로 가져와.
리코 타 크림을 넣고 잘 섞는다.
서빙 플레이트에서 토끼 조각을 놓고 소스 위에 붓는다.
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"hardal Tavşan
3 yk hardal
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 kg tavşan, eklemli
2 soğan, kalın dilimlenmiş
120ml su
50 ml kuru beyaz şarap
150ml ricotta
200 ° C arasındadır Fırını
Bütün eklemleri üzerinde hardal, yağ, tuz ve karabiberi karıştırın
Bir fırın çanak alt soğan yerleştirin.
üstte eklemleri yerleştirin.
kaynamış su ekleyin.
suları ile teyel yaparken yarım saat fırında yerleştirin ve kızartma.
tavşan porsiyon plakadaki, yer pişmiş ve fırında sıcak tutmak zaman.
şarapta dökmek, ocak üzerindeki kavurma teneke yerleştirin. o azaltır kadar kaynar hale getirin.
ricotta veya krem ekleyin ve iyice karıştırın.
hizmet veren plakalar üzerinde tavşan parçalarını yerleştirin ve sosu üzerine dökün.
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