HotelsCombined

Date and Walnut Cake

"Date and Walnut Cake

Ingredients: 3 ozs margarine
3 ozs sugar
5 ozs self-raising flour
3 ozs chopped dates
2 ozs chopped walnuts
2 eggs

Method: Cream together the margarine and sugar until soft. Thoroughly beat in the eggs and
lightly stir in the flour. Add the chopped dates and walnuts.
Bake in a lined 6 inch cake tin for one hour.
Remove from tin and cool on wire tray.

Oven - 375F Mark 4

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Data u kejk Walnut

Ingredjenti: 3 ozs marġerina
zokkor 3 ozs
5 ozs awto kuxjenza dqiq
3 ozs dati mqatta
2 ġewż ozs mqatta
2 bajd

Metodu: Krema flimkien l-marġerina u zokkor sakemm artab. Sewwa taħbit fil-bajd u
ħafif ħawwad il-dqiq. Żid id-dati mqatta u ġewż.
Bake fil-landa infurrati kejk 6 pulzier għal siegħa.
Neħħi mill landa u kessaħ fuq tilar tal-wajer.

Forn - 375F Mark 4

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Datum und Walnuss-Kuchen

Zutaten: 3 Unzen Margarine
3 Unzen Zucker
5 Unzen selbststeigendes Mehl
3 Unzen gehackte Termine
2 Unzen gehackte Nüsse
2 Eier

Methode: Creme zusammen die Margarine und Zucker, bis sie weich. Gründlich schlagen in den Eiern und
leicht das Mehl einrühren. Die gehackten Termine und Walnüsse.
Bake in einem ausgekleideten 6 inch Kuchenform für eine Stunde.
Entfernen von Zinn und kühlen auf Draht-Fach.

Backofen - 375F Mark 4

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"日期和核桃蛋糕

成分:3盎司人造黄油
3盎司糖
5盎司自发面粉
3盎司切碎的日期
2个盎司切碎的核桃
2个蛋

方法:隔离霜把人造黄油和糖,直到软。在鸡蛋彻底击败并
轻轻地拌入面粉。加入切碎的日期和核桃。
烤有衬里6英寸烤模一小时。
从锡取出并冷却上线托盘。

烤箱 -  375F马克4

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Fecha y pastel de nuez

Ingredientes: 3 onzas de margarina
3 onzas de azúcar
5 onzas de harina con levadura
3 onzas dátiles picados
2 nueces picadas ozs
2 huevos

Método: Batir la margarina y el azúcar hasta que esté suave. Minuciosamente batir los huevos y
ligeramente revuelva en la harina. Añadir las fechas y nueces picadas.
Hornear en un forrado molde 6 pulgadas durante una hora.
Eliminar de estaño y enfriar en la bandeja de alambre.

Horno - 375F Marcos 4

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"दिनांक और अखरोट का केक

सामग्री: 3 ozs नकली मक्खन
3 ozs चीनी
5 ozs स्वयं को ऊपर उठाने का आटा
3 ozs कटा हुआ दिनांकों
2 ozs कटा हुआ अखरोट
2 अंडे

विधि: क्रीम एक साथ नकली मक्खन और चीनी नरम जब तक। अच्छी तरह से अंडे में हराया और
हल्के से आटे में हलचल। कटा हुआ तिथियाँ और अखरोट जोड़ें।
एक घंटे के लिए एक कतार में खड़े 6 इंच केक टिन में बेक।
टिन से निकालें और तार ट्रे पर शांत।

ओवन - 375F मार्क 4

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"تاريخ وكعكة الجوز

المقادير: 3 وزس السمن
3 وزس السكر
5 وزس الدقيق لجمع النفس
3 وزس مواعيد المفروم
2 الجوز المفروم وزس
2 بيضة

الطريقة: كريم معا السمن والسكر حتى تصبح طرية. فاز جيدا في البيض و
يقلب بخفة في الدقيق. إضافة التمر والجوز المفروم.
تخبز في اصطف 6 بوصة كعكة القصدير لمدة ساعة واحدة.
إزالة من القصدير وتبريد على علبة السلك.

فرن - 375F مارك 4

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Data e bolo Walnut

Ingredientes: 3 onças de margarina
açúcar 3 onças
5 onças de farinha self-raising
3 onças datas picadas
2 onças nozes picadas
2 ovos

Método: Bata a margarina eo açúcar até ficar macio. Completamente bater nos ovos e
levemente misture a farinha. Adicione as datas e nozes picadas.
Asse em um bolo revestido a estanho de 6 polegadas, durante uma hora.
Remover de estanho e arrefecer no tabuleiro de arame.

Forno - 375F Mark 4

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"তারিখ এবং আখরোট ইসলাম

ওপকরণ: 3 ozs মার্জারিন
3 ozs চিনি
5 ozs স্ব-উত্থাপন ময়দা
3 ozs কাটা তারিখ
2 ozs কাটা আখরোট
২ টি ডিম

পদ্ধতি: ক্রীম একসঙ্গে মার্জারিন ও চিনি নরম না হওয়া পর্যন্ত। পুঙ্খানুপুঙ্খভাবে ডিম বীট এবং
স্বল্প ময়দা মধ্যে আলোড়ন। কাটা তারিখ ও আখরোট যুক্ত করো।
এক ঘন্টার জন্য একটি রেখাযুক্ত 6 ইঞ্চি পিষ্টক টিনের মধ্যে সেকা।
টিনের থেকে সরান এবং টেলিগ্রাম ট্রে উপর ঠান্ডা।

তন্দুর - 375F মার্ক 4

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Дата и Ореховый торт

Ингредиенты: 3 ОЗС маргарина
3 унции сахара
5 унций самостоятельно поднимая муки
3 унции нарезанного даты
2 ОЗС рубленые орехи
2 яйца

Метод: Крем вместе маргарин и сахар до мягкости. Тщательно бить в яйца и
Слегка размешать в муке. Добавьте нарезанные даты и грецкие орехи.
Выпекать в подкладке 6 дюймов торт олова в течение одного часа.
Удалить из олова и охлаждаться на проволочном лотке.

Духовка - 375F Mark 4

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"日付とクルミのケーキ

成分:3オンスマーガリン
3オンス砂糖
5オンス自己調達小麦粉
3オンスのみじん切り日付
2オンス刻んだクルミ
2個の卵

方法:一緒にクリームソフトまでマーガリンと砂糖。徹底的に卵で殴り、
軽く小麦粉を加えて混ぜます。みじん切りの日付とクルミを追加します。
1時間並ぶ6インチケーキ錫で焼きます。
錫から取り外し、ワイヤートレー上で冷却します。

オーブン -  375°Fマーク4

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"ਮਿਤੀ ਅਤੇ Walnut ਕੇਕ

ਸਮੱਗਰੀ: 3 ozs ਮਾਰਜਰੀਨ
3 ozs ਖੰਡ
5 ozs ਸਵੈ-ਉਠਾਉਣ ਆਟਾ
3 ozs ਕੱਟਿਆ ਦਰਜ
2 ozs ਕੱਟਿਆ ਅਖਰੋਟ
2 ਅੰਡੇ

ਢੰਗ: ਕ੍ਰੀਮ ਇਕੱਠੇ ਮਾਰਜਰੀਨ ਅਤੇ ਖੰਡ ਨਰਮ ਹੋਣ ਤੱਕ. ਚੰਗੀ ਅੰਡੇ ਹਰਾਇਆ ਅਤੇ
ਥੋੜਾ ਆਟਾ ਵਿੱਚ ਚੇਤੇ. ਕੱਟਿਆ ਦਰਜ ਹੈ ਅਤੇ ਅਖਰੋਟ ਜੋੜੋ.
ਇੱਕ ਘੰਟੇ ਦੇ ਲਈ ਇੱਕ ਕਤਾਰਬੱਧ 6 ਇੰਚ ਕੇਕ ਟੀਨ ਵਿੱਚ ਨੂੰਹਿਲਾਉਣਾ.
ਟੀਨ ਤੱਕ ਹਟਾਓ ਅਤੇ ਤਾਰ ਟਰੇ 'ਤੇ ਠੰਢਾ.

Oven - 375F ਮਰਕੁਸ 4

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Date et Gâteau aux noix

Ingrédients: 3 onces margarine
3 sucre ozs
5 onces de farine de autoélévatrice
3 onces de dattes hachées
2 noix hachées ozs
2 oeufs

Méthode: Crémer la margarine et le sucre jusqu'à ce qu'ils ramollissent. fouettez soigneusement les œufs et
remuer légèrement dans la farine. Ajouter les dattes hachées et les noix.
Faire cuire au four dans un moule garni de 6 pouces pendant une heure.
Retirer de l'étain et laisser refroidir sur le plateau de fil.

Four - 375F Mark 4

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Tanggal dan Walnut Kue

Bahan: 3 ozs margarin
3 ozs gula
5 ozs tepung self-meningkatkan
3 ozs tanggal cincang
2 kenari ozs cincang
2 telur

Metode: Cream bersama margarin dan gula hingga lembut. Benar-benar mengalahkan di telur dan
ringan aduk tepung. Tambahkan tanggal dan kenari cincang.
Panggang dalam kaleng kue 6 inci berbaris selama satu jam.
Hapus dari timah dan dingin di atas nampan kawat.

Oven - 375F Mark 4

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"

Comments

Random Posts

All-Time Popular Posts

Europass

Restaurant Georges - March, UK

Circo Martin - Malta

A pen

Test

Russott Hotel - Mestre, Italy

Circo Acquatico - Marsa, Malta

Cu-Club Bern - Switzerland

Archive

Show more