HotelsCombined

Cheese and bacon flan

"Cheese and bacon flan

Pastry : 100 gr plain flour
40 gr butter
About 3 tbs cold water.

Filling: Bacon rashers, cut into small pieces.
Sliced cheese.
2 eggs for an 6 inch bake tin
450 ml milk
Tomatoes, sliced

Roll out pastry to cover a six inch tin. Put cheese slices on the top of pastry case.
Then put rashers of bacon. Top up with slices of tomatoes.

In the meantime beat the eggs, milk and parsley. Put on top of pastry, and bake in oven,
200 F till firm.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Ġobon u bejken flan

Għaġina: 100 gr dqiq plain
butir 40 gr
Madwar 3 TBS ilma kiesaħ.

Mili: rashers Bacon, maqtugħin f'biċċiet żgħar.
ġobon imqatta.
2 bajd għal 6 pulzier landa bake
450 ml tal-ħalib
Tadam, imfellel

Roll out għaġina biex tkopri landa sitt pulzier. Poġġi flieli ġobon fuq il-quċċata tal-każ għaġina.
Mbagħad titqiegħed rashers ta bacon. Top up ma 'flieli tat-tadam.

Fil-frattemp taħbit il-bajd, ħalib u tursin. Poġġi fuq quċċata ta 'għaġina, u bake fil-forn,
200 F till ditta.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Käse und Speck Flan

Teig: 100 g Mehl
40 g Butter
Über 3 tbs kaltes Wasser.

Füllung: Speckscheiben, in kleine Stücke schneiden.
Schnittkäse.
2 Eier für einen 6-Zoll-bake tin
450 ml Milch
Tomaten, in Scheiben geschnitten

Roll-out Gebäck ein sechs Zoll Zinn zu decken. Setzen Käsescheiben auf der Oberseite des Gebäcks Fall.
Dann legt Speckscheiben. Erweist sich mit Scheiben von Tomaten.

In der Zwischenzeit schlug die Eier, Milch und Petersilie. Setzen Sie oben auf Gebäck und backen im Ofen,
200 F bis fest.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"奶酪和培根馅饼

糕点:100克面粉
40克黄油
约3汤匙冷水。

馅料:培根片腌猪肉,切成小块。
切片奶酪。
鸡蛋2个为6英寸烘烤锡
450毫升乳
西红柿,切片

推出糕点覆盖六英寸的锡。把奶酪片的糕点盒的顶部。
然后把片腌猪肉。加满西红柿切片。

在此期间打蛋,奶和香菜。放在糕点的顶部,烤箱烤的,
200架F直到公司。

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Flan de queso y tocino

Masa: 100 gr de harina de trigo
40 gr de mantequilla
Alrededor de 3 cucharadas de agua fría.

Relleno: lonchas de tocino, cortado en trozos pequeños.
queso en lonchas.
2 huevos para una lata de hornear 6 pulgadas
450 ml de leche
Los tomates, en rodajas

Estirar la masa para cubrir una lata de seis pulgadas. Ponga rebanadas de queso en la parte superior de la caja de pastelería.
A continuación, poner lonchas de bacon. Rellenar con rodajas de tomate.

Mientras tanto batir los huevos, la leche y el perejil. Poner en la parte superior de los pasteles, y cocer en el horno,
200 F hasta firme.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"पनीर और बेकन फ्लान

पेस्ट्री: 100 जीआर सादे आटा
40 जीआर मक्खन
लगभग 3 टीबीएस ठंडे पानी।

भरने: बेकन rashers, छोटे टुकड़ों में काट लें।
कटा हुआ पनीर।
2 एक 6 इंच सेंकना टिन के लिए अंडे
450 मिलीलीटर दूध
टमाटर, कटा हुआ

पेस्ट्री बाहर रोल एक छह इंच टिन कवर करने के लिए। पेस्ट्री मामले की चोटी पर पनीर स्लाइस रखो।
फिर बेकन की rashers डाल दिया। टमाटर की स्लाइस के साथ टॉप-अप।

इस बीच में अंडे, दूध और अजमोद हराया। पेस्ट्री की चोटी पर रखो, और ओवन में बेक,
फर्म तक 200 एफ।

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"الجبن ولحم الخنزير المقدد الفطيرة

المعجنات: 100 غرام من الدقيق العادي
زبدة 40 غرام
حوالي 3 ملاعق ماء بارد.

الحشوة: rashers بيكون، مقطعة إلى قطع صغيرة.
شرائح الجبن.
2 بيضة لالقصدير خبز 6 بوصة
الحليب 450 مل
الطماطم وشرائح

طرح المعجنات لتغطية القصدير ستة بوصة. وضع شرائح الجبن على الجزء العلوي من حالة المعجنات.
ثم وضع rashers من لحم الخنزير المقدد. أعلى مع شرائح من الطماطم (البندورة).

في هذه الأثناء يخفق البيض والحليب والبقدونس. وضعت على رأس المعجنات، والخبز في الفرن،
200 F حتى شركة.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Queijo e bacon flan

Pastelaria: 100 gr de farinha de trigo
manteiga 40 gr
Cerca de 3 colheres de sopa de água fria.

Recheio: fatias de bacon, cortado em pedaços pequenos.
queijo fatiado.
2 ovos para uma lata de cozer 6 polegadas
450 ml de leite
Tomate, fatias

Estenda pastelaria para cobrir uma lata de seis polegadas. Coloque fatias de queijo no topo da pastelaria caso.
Em seguida, coloque fatias de bacon. Atestar com fatias de tomate.

Enquanto isso bata os ovos, o leite e salsa. Coloque em cima da massa e leve ao forno,
200 F até firme.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"পনির এবং বেকন ফ্ল্যান

পেস্ট্রি: 100 GR প্লেইন ময়দা
40 GR মাখন
প্রায় 3 TBS ঠান্ডা জল।

ভর্তি: বেকন rashers, ছোট ছোট করে কাটা।
টুকরা করা পনির।
2 একটি 6 ইঞ্চি সেকা টিনের ডিম
450 মিলি দুধ
টমেটো, চিরা

প্যাস্ট্রি আনছি ছয় ইঞ্চি টিনের আবরণ। প্যাস্ট্রি ক্ষেত্রে শীর্ষে পনির টুকরা রাখুন।
তারপর বেকন এর rashers করা। টমেটো টুকরো দিয়ে টপ আপ।

এরই মধ্যে ডিম, দুধ ও পার্সলে বীট। প্যাস্ট্রি উপরের পরিধান করি ও তন্দুর মধ্যে সেকা,
দৃঢ় পর্যন্ত 200 এফ।

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Сыр и бекон флан

Кондитерские изделия: 100 г пшеничной муки
40 г сливочного масла
Около 3 столовые ложки холодной воды.

Начинка: Бекон, ломтики нарезать на мелкие кусочки.
Ломтики сыра.
2 яйца для 6 дюймов выпечки олова
450 мл молока
Помидоры, нарезанные

Раскатать тесто, чтобы покрыть шесть дюймов олова. Положите ломтики сыра на верхней части кондитерского дела.
Затем положить ломтики бекона. Долить с кусочками помидоров.

В то же время бить яйца, молоко и петрушку. Положите сверху тесто и испечь в духовке,
200 F до фирмы.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"チーズとベーコンフラン

ペストリー:100グラム小麦粉
40グラムバター
約3 TBS冷たい水。

中綿:小片に切断ベーコンrashers、。
スライスチーズ。
6インチベーク錫のために2個の卵
450ミリリットルの牛乳
トマト、スライスしました

6インチの錫をカバーするためにペストリーをロールアウト。ペストリーケースの上にスライスチーズを入れてください。
その後、ベーコンのrashersを置きます。トマトのスライスとトップアップ。

一方、卵、牛乳とパセリを破りました。ペストリーの上に置き、オーブンで焼きます、
事務所まで200 F。

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"ਪਨੀਰ ਅਤੇ ਜੁੜਨ ਦੀ flan

Pastry: 100 ਗ੍ਰੀਸ ਸਾਦੇ ਆਟਾ
40 ਗ੍ਰੀਸ ਮੱਖਣ
ਬਾਰੇ 3 ​​ਟੀ.ਬੀ.ਐੱਸ ਠੰਡੇ ਪਾਣੀ.

ਭਰਨ ਨਾਲ: Bacon rashers, ਛੋਟੇ ਟੁਕੜੇ ਵਿੱਚ ਕੱਟ.
ਕੱਟੇ ਪਨੀਰ.
2 ਇੱਕ 6 ਇੰਚ ਬਿਅੇਕ ਟੀਨ ਲਈ ਅੰਡੇ
450 ਮਿ.ਲੀ. ਦੁੱਧ
ਟਮਾਟਰ, ਕੱਟੇ

ਪੇਸਟਰੀ ਬਾਹਰ ਰੋਲ ਇੱਕ ਛੇ ਇੰਚ ਟੀਨ ਨੂੰ ਕਵਰ ਕਰਨ ਲਈ. ਪੇਸਟਰੀ ਕੇਸ ਦੇ ਸਿਖਰ 'ਤੇ ਪਨੀਰ ਦੇ ਟੁਕੜੇ ਪਾ ਦਿਓ.
ਫਿਰ ਜੁੜਨ ਦੀ ਦੀ rashers ਪਾ ਦਿੱਤਾ. ਟਮਾਟਰ ਦੇ ਟੁਕੜੇ ਦੇ ਨਾਲ ਸਿਖਰ '.

ਇਸੇ ਦੌਰਾਨ ਅੰਡੇ, ਦੁੱਧ ਅਤੇ parsley ਨਾਲ ਹਰਾਇਆ. pastry ਦੇ ਸਿਖਰ 'ਤੇ ਪਾ, ਅਤੇ ਓਵਨ ਵਿੱਚ ਨੂੰਹਿਲਾਉਣਾ,
ਫਰਮ ਤੱਕ ਦੇ 200 ਤੇ ਜੁਡ਼ੋ.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Fromage et le bacon Flan

Pâtisserie: farine 100 gr
40 gr de beurre
Environ 3 cuillères à soupe d'eau froide.

Remplissage: tranches de bacon, coupées en petits morceaux.
fromage en tranches.
2 oeufs pour une boîte de cuisson 6 pouces
450 ml de lait
Tomates, coupées en tranches

Rouler la pâte pour couvrir une boîte de six pouces. Mettez les tranches de fromage sur le dessus de la pâte de cas.
Ensuite, mettez tranches de bacon. Top avec des tranches de tomates.

Pendant ce temps, battre les oeufs, le lait et le persil. Mettre sur le dessus de la pâte et cuire au four,
200 F jusqu'à ferme.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"
"Keju dan daging flan

Pastry: 100 gr tepung terigu
40 gr mentega
Sekitar 3 sdm air dingin.

Mengisi: rashers Bacon, potong kecil-kecil.
Iris keju.
2 butir telur untuk panggang timah 6 inci
susu 450 ml
Tomat, iris

Roll out kue untuk menutupi kaleng enam inci. Masukan irisan keju di bagian atas kasus kue.
Kemudian menempatkan rashers bacon. Top up dengan irisan tomat.

Sementara itu mengalahkan telur, susu dan peterseli. Diletakkan di atas kue, dan panggang dalam oven,
200 F sampai perusahaan.

-----
CentreTravel https://centretravel.blogspot.com
"

Comments

Random Posts

All-Time Popular Posts

Europass

Restaurant Georges - March, UK

Circo Martin - Malta

A pen

Test

Russott Hotel - Mestre, Italy

Circo Acquatico - Marsa, Malta

Cu-Club Bern - Switzerland

Archive

Show more